Fricki traži dobar dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Baby

#1 Fricki traži dobar dom

Post by Baby »

Ovo je malo mače Fricki. Ima oko tri mjeseca i muško je.Puno jede i pravi je buco!
On je jedino pitomo mače iz legla ,pa bi bilo red da barem on nađe novi dom .Najbolje bi bilo kada bi ga neko uzeo u stan,jer to je ono što ovako dobro mače zaslužuje.Izuzetno je sladak i mazan.
Nije veterinarski obrađen,ali po njegovom ponašanju i izgledu mogu zaključiti da je zdravo mačence.

Ako ga želite udomiti,kontaktirajte me preko pp .
Image

Image
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#2 Re: Fricki traži dobar dom

Post by anjusha »

slatkis mali, med. ma divan je :D
Baby

#3 Re: Fricki traži dobar dom

Post by Baby »

Malo smo se zabunili,Fricki nije dečko nego cura i od sada se zove Frkica :-)

Stvarno je HITNO da se udomi,jer imam i previše mačaka (same su došle:( ) ,nekontrolirano se kote i pare , pa bih barem pokušala udomiti one pitome,kada njih udomim ,ostale će same otići .

Evo Frkice:
Image
Baby

#4 Re: Fricki traži dobar dom

Post by Baby »

Molim vas,stvarno joj je potreban dom.Sigurna sam da ima jedna -barem jedna osoba koja bi joj mogla pružiti dobar život!!! Kreću kiše mi hladnoća a ona je malo mače:(
*miara*

#5 Re: Fricki traži dobar dom

Post by *miara* »

Baby wrote:Molim vas,stvarno joj je potreban dom.Sigurna sam da ima jedna -barem jedna osoba koja bi joj mogla pružiti dobar život!!! Kreću kiše mi hladnoća a ona je malo mače:(
napravi letke i lijepi tamo gdje puno raje prolazi (skenderija, marin dvor...). neces preko novina ,a kamol interneta, nikad pokloniti nerasnu macku.
Amazonka27

#6 Re: Fricki traži dobar dom

Post by Amazonka27 »

*miara* wrote:
Baby wrote:Molim vas,stvarno joj je potreban dom.Sigurna sam da ima jedna -barem jedna osoba koja bi joj mogla pružiti dobar život!!! Kreću kiše mi hladnoća a ona je malo mače:(
napravi letke i lijepi tamo gdje puno raje prolazi (skenderija, marin dvor...). neces preko novina ,a kamol interneta, nikad pokloniti nerasnu macku.
:D e stvarno sta da ti covjek kaze...
Post Reply