FRENKIE
Moderator: _BataZiv_0809
-
Herc
#1 FRENKIE
Slusao sam njegov prvi album i mislim da je dobar.Novo i dobro za nasu scenu.Sta vi mislite?
-
kanzleramt
#2 Re: FRENKIE
mislis samo na hip hop/rap scenu ili cijelu muzicku scenu BiH?Herc wrote:Slusao sam njegov prvi album i mislim da je dobar.Novo i dobro za nasu scenu.Sta vi mislite?
-
rimda
frenki je losh
pokushava izachi iz majkine sjene ali teshko...teshko jer mu fali respecta prema drugim muzichkim pravcima, a ako se kurchish - propadash.
ako repash - repash za raju...svi su raja ako hochesh dobar reper da budesh..
ako ste gledali centralni dnevnik znate o chemu pricham...prozvao je elektronsku muiku i sve ljude koji je slushaju narkomanima, a zaboravlja da bez elektronske muzike ni on sam ne bi imao bitove na koje repa....
prozvao je s ciljem da ga raja podrzi....a danas je sve vezano za elektroniku tako da ne znam ko che ga podrzati poslije onih rijechi.
ja lichno edu maajku cijenim ..fakat. chova ima respecta i pjeva za raju...
ali frenki....frenki se proqurchio iz edine sjene...
nema ede - nema frenkia
p.s. 18.11.2005 @ The Bar - FRENKI!! - chkapi
pokushava izachi iz majkine sjene ali teshko...teshko jer mu fali respecta prema drugim muzichkim pravcima, a ako se kurchish - propadash.
ako repash - repash za raju...svi su raja ako hochesh dobar reper da budesh..
ako ste gledali centralni dnevnik znate o chemu pricham...prozvao je elektronsku muiku i sve ljude koji je slushaju narkomanima, a zaboravlja da bez elektronske muzike ni on sam ne bi imao bitove na koje repa....
prozvao je s ciljem da ga raja podrzi....a danas je sve vezano za elektroniku tako da ne znam ko che ga podrzati poslije onih rijechi.
ja lichno edu maajku cijenim ..fakat. chova ima respecta i pjeva za raju...
ali frenki....frenki se proqurchio iz edine sjene...
nema ede - nema frenkia
p.s. 18.11.2005 @ The Bar - FRENKI!! - chkapi
-
PR80.
#5 Re: FRENKIE
Uspjela naci 5 - 6 njegovih pjesmi, poslusala, zadovoljna sam.Herc wrote:Slusao sam njegov prvi album i mislim da je dobar.Novo i dobro za nasu scenu.Sta vi mislite?
Ove godine isla na festival u N. Sad, najveci suvenir je sto sam ga uspjela snimiti, uslikati pa cak i razgovarati sa njim