Frenkie & Dubioza - DOSTA!
- giga
#1 Frenkie & Dubioza - DOSTA!
Odlican spot - nadam se da ce poruka odjeknuti medju onima kojima je zaista DOSTA!
http://www.youtube.com/watch?v=pEdOXNH2n1k
http://www.youtube.com/watch?v=pEdOXNH2n1k
- River_isle
Super spot!!!! Svaka cast nasim reziserima Azizu i Mirzi Čeho!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisam, sta ce mi?hool wrote:Ne skreci sa tememIRCerka wrote:ocito se ne gledaju emisije vezane za izboregiga wrote:ocito ne u udarnim terminimaotkako je promoviran, spot se vrti u skoro svakoj emisiji vezanoj za izbore...
![]()
Jesi skinula SPOT ili nisi
-
Titov_pionir
BRAVO!!! Haj'mo ih rusit'! Izbori su prvog oktobra!!!!
-
hool
SKINI za menemIRCerka wrote:nisam, sta ce mi?hool wrote:Ne skreci sa tememIRCerka wrote: ocito se ne gledaju emisije vezane za izboreotkako je promoviran, spot se vrti u skoro svakoj emisiji vezanoj za izbore...
![]()
Jesi skinula SPOT ili nisiznam ga napamet...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
necu...DOSTA sam ja radila za druge....uradi to samhool wrote:SKINI za menemIRCerka wrote:nisam, sta ce mi?hool wrote: Ne skreci sa teme![]()
Jesi skinula SPOT ili nisiznam ga napamet...
-
lalemali
samo da pitam, koga cete skinuti, a koga cete, u slucaju da uspijete, postaviti? i da li u slucaju skidanja to znaci da cete skinuti i one iz RS-a?
na koga je ustvari upereno? ako skinete ove u federaciji, a ostanu oni u RS, sta ste postigli? bojim se da sve to bas ide na ruku ovima u RS!
na koga je ustvari upereno? ako skinete ove u federaciji, a ostanu oni u RS, sta ste postigli? bojim se da sve to bas ide na ruku ovima u RS!
-
hool
Ja znam koga bi ja skinuolalemali wrote:samo da pitam, koga cete skinuti, a koga cete, u slucaju da uspijete, postaviti? i da li u slucaju skidanja to znaci da cete skinuti i one iz RS-a?
-
spongebob
skini ga ovdje:hool wrote:Odlican SPOT
Adisin glas "razvaljuje"![]()
Ps. imam jednu molbu, ako ima neko da je skinuo ovaj spot sa Youtube, da ga postavi na - rapidshare ili megaupload
Unaprijed zahvalan
http://www.youtubex.com/
ukucas link sa youtube-a i mozes ga spasit na compu.
-
Klesar Tadija Tegoba
KO..., KO SE TO SKIDA! 
- morti
Looooood do bola...
Skidoh sad kod havera sa ADSL-om...
Moj dial-up me ubija
Imaš program sa nazivom "youtube"8-) ...odeš na youtube.com i skineš...
Onda pokreneš nekim sranjem FLVPlayer, jer drukčije ne mere
Bar meni!
Umrite, DOSTA! dolazi!!!
Skidoh sad kod havera sa ADSL-om...
Moj dial-up me ubija
Imaš program sa nazivom "youtube"8-) ...odeš na youtube.com i skineš...
Onda pokreneš nekim sranjem FLVPlayer, jer drukčije ne mere
Bar meni!
Umrite, DOSTA! dolazi!!!
-
Odisej
Citat : Stochar:
" Nema OVIH i ONIH, niti ima NASIH i NJIHOVIH. Postoje jedni i jedini: LOPOVI! Koga skinuti? Svakoga ko krade, lazhe i vara narod godinama. Koga staviti: onoga ko ponudi najbolje i najizvodivije programe na izborima. Koga skinuti? Ako taj koji je ponudio programe pochne lagati. Kad? Odmah. Nema cekati 4 godine i pustiti debile da rade sta hoce, odma' skinut' govna. Pirmjer? Eno u Madjarskoj, premijer priznao da je lagao u predizbornioj kampanji, odmah masovni protesti izbili.
Ljudi, izbori jesu bitni, ali ne smijemo zaspati poslije izbora vec moramo izabranima poruciti:
GLEDAMO VAS!!! "
GLEDAMO VAS ! NIKADA VIŠE NEĆETE MOĆI KAKO HOĆETE!
" Nema OVIH i ONIH, niti ima NASIH i NJIHOVIH. Postoje jedni i jedini: LOPOVI! Koga skinuti? Svakoga ko krade, lazhe i vara narod godinama. Koga staviti: onoga ko ponudi najbolje i najizvodivije programe na izborima. Koga skinuti? Ako taj koji je ponudio programe pochne lagati. Kad? Odmah. Nema cekati 4 godine i pustiti debile da rade sta hoce, odma' skinut' govna. Pirmjer? Eno u Madjarskoj, premijer priznao da je lagao u predizbornioj kampanji, odmah masovni protesti izbili.
Ljudi, izbori jesu bitni, ali ne smijemo zaspati poslije izbora vec moramo izabranima poruciti:
GLEDAMO VAS!!! "
GLEDAMO VAS ! NIKADA VIŠE NEĆETE MOĆI KAKO HOĆETE!
-
PITARKA_SA
e koga ovaj spot i tekst pjesme ne natjera da makar dvije minute razmisli o svemu..onda ne znam..nek uzme spagu i sam se objesi
OTPOR STOKO!
OTPOR STOKO!