free zone

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
Smith17
Posts: 59
Joined: 13/04/2006 23:59

#1 free zone

Post by Smith17 » 18/07/2007 14:38

Kako pristupiti free zoni ako ste korisnik nekog od kablovskih operatera?

treba li neki program download,nešto negdje ukucati,dodati,oduzeti ? :-D


sabanss
Posts: 3430
Joined: 13/08/2006 11:20
Been thanked: 3 times

#2 Re: free zone

Post by sabanss » 18/07/2007 14:40

Svaki operater ima svoju free zonu. Kod ADSL-a npr. poslije imena kucas @bihnet, kod Europroneta @local i tako dalje... Koji ISP?

Smith17
Posts: 59
Joined: 13/04/2006 23:59

#3

Post by Smith17 » 18/07/2007 14:43

hs kablovska

User avatar
Black swan
Posts: 54016
Joined: 17/03/2004 09:36

#4

Post by Black swan » 18/07/2007 14:43

ako si na LOLu moš ga dudlat :D

xon_sa
Posts: 1181
Joined: 30/10/2005 14:16

#5

Post by xon_sa » 18/07/2007 14:59

Koliko ja znam na HS kablovskom nema free zone, ako nisu sta u zadnje vrijeme uveli...

Post Reply