fraza na engleskom POMOC
-
distan_gg
#1 fraza na engleskom POMOC
Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu.
- ferratilis
#2 Re: fraza na engleskom POMOC
Ne možeš to nikako skratiti, jedino ako ćeš žrtvovati značenje. Možeš npr. reći "Say something beautiful" i dalje je imperativ ali je kraće
ako je u pitanju neki sastav gdje se traži stilska upotreba riječi, alternative za beautiful su: alluring, delightful, exquisite, grand, marvelous, splendid
ali zavisi od konteksta
ako je u pitanju neki sastav gdje se traži stilska upotreba riječi, alternative za beautiful su: alluring, delightful, exquisite, grand, marvelous, splendid
ali zavisi od konteksta
- Ridjobrki
#3 Re: fraza na engleskom POMOC
Jedino Brajevim pismom pa da ti manje mjesta zauzme.
Ili da nam kažeš kome i šta želiš poručiti pa da skontamo kako da neki rephrase puknemo...
Ili da nam kažeš kome i šta želiš poručiti pa da skontamo kako da neki rephrase puknemo...
- burekodsira
#4 Re: fraza na engleskom POMOC
distan_gg wrote:Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu.
lie to me
- Tesla10
#5 Re: fraza na engleskom POMOC
"Talk something beautiful", "Express something beautiful".
- JanuaryJones
#6 Re: fraza na engleskom POMOC
Impress me...samo i ukoliko osoba s druge strane zna da se od nje očekuje nešto lijepo, verbalnodistan_gg wrote:Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu.
- Ridjobrki
#7 Re: fraza na engleskom POMOC
Whatcha wearin?
- Tesla10
#8 Re: fraza na engleskom POMOC
"Something beautiful", "Hit me honey", "Amaze me"JanuaryJones wrote:Impress me...samo i ukoliko osoba s druge strane zna da se od nje očekuje nešto lijepo, verbalnodistan_gg wrote:Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu.
- JanuaryJones
#9 Re: fraza na engleskom POMOC
Taman tako, NikolaTesla10 wrote:"Something beautiful", "Hit me honey", "Amaze me"JanuaryJones wrote:Impress me...samo i ukoliko osoba s druge strane zna da se od nje očekuje nešto lijepo, verbalnodistan_gg wrote:Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu..
- Tesla10
#10 Re: fraza na engleskom POMOC
Ima još jedan izraz ali sam ga zaboravio
.
- Ridjobrki
#11 Re: fraza na engleskom POMOC
Talk dirty to me?Tesla10 wrote:Ima još jedan izraz ali sam ga zaboravio.
- JanuaryJones
#12 Re: fraza na engleskom POMOC
Ridjobrki wrote:Talk dirty to me?Tesla10 wrote:Ima još jedan izraz ali sam ga zaboravio.
- Tesla10
#13 Re: fraza na engleskom POMOC
"Shock me" , "Enlighten me". Normalno ovo sve zavisi od konteksta u kojem se koristi.Ridjobrki wrote:Talk dirty to me?Tesla10 wrote:Ima još jedan izraz ali sam ga zaboravio.
- Tesla10
#14 Re: fraza na engleskom POMOC
Zašto ti ovo treba? Je li ti treba za neku specijalnu priliku ili pitaš zbog opće kulture?distan_gg wrote:Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu.
- Matzan
#15 Re: fraza na engleskom POMOC
Kratko i jasno: Be intimate
i reći će ti se svašta nešto lijepo.

-
mahalas505
#16 Re: fraza na engleskom POMOC
Jel pod ovo intimno moze proci: Vala bazdi ti iz usta, ne mozes priciMatzan wrote:Kratko i jasno: Be intimate
- XXS
#17 Re: fraza na engleskom POMOC
Najkrace sto moze je TMSB.distan_gg wrote:Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace.....
Na slican nacin se i doslo do kratkog naziva za MILF.
- JThomas
#18 Re: fraza na engleskom POMOC
to je to, ali ima ovdje još dosta ideja...JanuaryJones wrote:Impress me...samo i ukoliko osoba s druge strane zna da se od nje očekuje nešto lijepo, verbalnodistan_gg wrote:Izvinite sto vam vrijeme oduzimam, ako mi mozete pomoci oko ovog. Da li se moze fraza "Tell me something beautiful" napisati krace, zapravo da ostane ovako lijepa ili da bude i ljepsa od ove, i naravno da ima isto znacenje, ali eto samo kao kraca. Gledao sam na translate-u nesto ali slab je vokabular mislim na rijeci lijepo, fino, divno itd ako ima kakvih lijepih prevoda. I ne znam bas kako i sta se smije spajati, pa eto ako ko moze pomoci bio bih mu mnogo mnogo zahvalan. Hvala svima onim koji udju na temu s ciljem da pomognu.