Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
- Ja_Ja
#1 Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
Postoji li ova linija i koliko kosta karta iz Frankfurta do Zenice ili Sarajeva i kojim danima saobraca (ukoliko postoje linkovi bilo bi super)?Hvala puno!
- illuminated
#2 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
Sarajevo - Frankfurt - Rezerviši
[Jedan smjer: 216 KM...108 €]
[Povratna: 320 KM...160€]
› Svaki dan u 08:00 (dolazak 9:20)
Kiseljak, Visoko, Kakanj, Zenica, Žepče, Maglaj, München, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe, Mannheim, Frankfurt am Main,
Frankfurt - Sarajevo - Rezerviši
› Svaki dan u 11:00 (dolazak 12:35)
München, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe, Mannheim, Frankfurt am Main,, Kiseljak, Visoko, Kakanj, Zenica, Žepče, Maglaj
podaci sa ove stranice:
http://www.centrolines.ba/loc/ruter.wbsp
ako ipak ne zelis sebe da mucis, a zelis da platis istu cijenu i letis avionom:
http://www.bhairlines.ba/bs/rezervacija.php
› Svaki dan u 08:00 (dolazak 9:20)
Kiseljak, Visoko, Kakanj, Zenica, Žepče, Maglaj, München, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe, Mannheim, Frankfurt am Main,
Frankfurt - Sarajevo - Rezerviši
› Svaki dan u 11:00 (dolazak 12:35)
München, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe, Mannheim, Frankfurt am Main,, Kiseljak, Visoko, Kakanj, Zenica, Žepče, Maglaj
podaci sa ove stranice:
http://www.centrolines.ba/loc/ruter.wbsp
ako ipak ne zelis sebe da mucis, a zelis da platis istu cijenu i letis avionom:
http://www.bhairlines.ba/bs/rezervacija.php
- vjesticanametli
#3 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
cini mi se da kantic vozi i da je jeftino ..............ne znam vise..................ca.400 KM povratna SA-FRANKFURaT aviJonom sa Air Bosnom
- ladyada
#4 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
vjesticanametli wrote:cini mi se da kantic vozi i da je jeftino ..............ne znam vise..................ca.400 KM povratna SA-FRANKFURaT aviJonom sa Air Bosnom
ja sam kontala jadni oni ljudi sto idu za svedsku ja izasla na trecini puta , doce svi ukoceni i ushcaknuti kuci ......
-
busfahrer
#5 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
ladyada wrote:vjesticanametli wrote:cini mi se da kantic vozi i da je jeftino ..............ne znam vise..................ca.400 KM povratna SA-FRANKFURaT aviJonom sa Air Bosnom![]()
![]()
nemoj ziv bio sa kanticem obici ces svaku shupu od sarajeva do orasja ........... ne staju da se moze sta za jesti i popiti kupit , pretpaju autobuse pa vazda nesto prebacuju i tu se ceka i ceka ............ onda drugo stanu na nekom parkiralistu ili tome slicno nigdje wc ili kakve trgovine ....... ja sam krenula iz sarajeva sa autobusom sa -münchen do zenice ........... kaze u zenici predjite u ovaj autobus za svedsku , kod doboja onda u bus za frankfurt ...u austriji opet u kojem sam zavrsila nemam pojma samo smo skontali da je pogresan
![]()
![]()
![]()
......svi ljuti na mene ja ljuta na sve ..........elem u njemackoj opet staju da me prebace u isti autobus kojim sam krenula iz sarajeva ..........
![]()
![]()
nigdje veze ... uglavnom rekla sam nikada vise sa njima 24 sata sarajevo minhen a centrotrans 15-16 sati ...........pogotovu ako su neki praznici ne idi sa njima ni za zivu glavu ........
ja sam kontala jadni oni ljudi sto idu za svedsku ja izasla na trecini puta , doce svi ukoceni i ushcaknuti kuci ......
Izvinite al malo ste pretjerali
I da se zna nemam veze sa Kanticem al me nervira sto Touring i Centrotrans deru narod, a voze sa autobusima koji su u prosjeku jeftiniji 150 000eur po komadu ok Kanticevih Setri. Kantic ne samo da je najbolji prevoznik u BiH, vec je medju vodecima u citavoj exYu.
Care samo ti pici sa Kanticem neces se pokajati
-
Ne pada mi na pamet
#6 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
A cije ti buseve fahriras?[b]busfahrer[/b] wrote: I da se zna nemam veze sa Kanticem al me nervira sto Touring i Centrotrans deru narod,
-
busfahrer
#7 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
Ne pada mi na pamet wrote:A cije ti buseve fahriras?[b]busfahrer[/b] wrote: I da se zna nemam veze sa Kanticem al me nervira sto Touring i Centrotrans deru narod,
Ja vozim po Njemackoj i uvjek Kantica vidjam sa velikim autobusom u 99% slucajeva je to Setra 400, znaci nema presjedanja. Jedino mozda od Tuzle do Zenice(to ne znam)
A ako ne vjerujes u ovo sto sam napisao, jednostavno se raspitaj kod nekog ko se razumije, da li je bolji autobus Setra ili Man. Ili saznaj koliko kostaju
Ovako da ti malo pojasnim zasto volim Kantica, prvo najbolji autobusi, drugo najpovoljnije cijene, trece par puta sam putovao i osoblje je uvjek usluzno
Ladyada kad vec pominjs München zasto ne napisa i gdje staje u Münchenu Kantic, a gdje Touring-Centrotrans
I nema govora da se putuje do Münchena 24 sata pa ja sam uvjek u Orasje dolazio oko 6-7h ujutrú, a krecu u 18-19h iz Münchena, jedino ako 12 sati ide iz Orasja do Zenice
- Fourier88
#8 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
ima li šta drugo povoljno za minhen (iz SA) osim centr. i kantića?
- hogar strasni
#9 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
Da li neko putuje na relaciji Sarajevo-Frankfurt tj Koblenz, da li postoje neke privatne firme,klimatizirani kombiji i da su dosta povoljniji, nacuo sam nesta na fazon cula kazala, pa reko dal zna neko nesta o ovome, jer trebao mi je prevoz svakako pa sto bolji to bolje..a ko nista da se kantica ufatim.
- hrle1976
#10 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
Bolje ti da das malo vise para kad vec moras pa onda fino avionom do Deutschland! 200km Autobustom se moze ali 1.000km ??
boli glava kad covjek pomisli, to nije ni sat ni dva ni pet nego nekih 15 sati! Mozes iz Londona do Tokia avionom, i da ti ostane vremena za tusiranje, i da film pogledas!
-
tare5
#11 Re: Frankfurt - Zenica ili Sarajevo Bus linija
Prevoz putnika na sve destinacije u BiH i Europi, kombijem sa 8 sjedista. Pogodnost za grupe do 8 putnika. Mogucnost angazovanja vise kombija. Putovanje u zeljenom terminu, sa pauzama za odmor po zelji putnika, dolazak na adresu i prtljag gratis...