Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jazzer wrote:Kakvi su ovo kurcevi demonstranti? Ne znaju posteno ni zgradu zapaliti
Oni da znaju bilo sta ne bi ovdje budalasali
To su oni sa cudnim frizuricama sto sjede po trgovima i cekaju da im ubacis koji euro u casicu jer oni preziru rad i kapitalizam plus hipstercad i lafo ljevicari vecinom na tatinoj i maminoj sisi
Udri milicijo ruke ti se pozlatile
jazzer wrote:Kakvi su ovo kurcevi demonstranti? Ne znaju posteno ni zgradu zapaliti
Oni da znaju bilo sta ne bi ovdje budalasali
To su oni sa cudnim frizuricama sto sjede po trgovima i cekaju da im ubacis koji euro u casicu jer oni preziru rad i kapitalizam plus hipstercad i lafo ljevicari vecinom na tatinoj i maminoj sisi
Udri milicijo ruke ti se pozlatile
O'zone wrote:Eh i Švabe počele da pale. Koga okriviti za ovo? Strane sile koje žele destabilizaciju Njemačke? Nekog njihovog Fahru? Ili je jednostavno narodu pun k...c?
Zadnji izvještaj kaže vako
88 injured officers, 350 arrests.It burns and bangs at all corners in Frankfurt. Police officers are attacked and the protests directed itself against the fire.
Divljačko ponašanje! To se događa samo kod nas zar ne?
Podsjeti me slika na Sarajevo, Tuzlu, Zenicu, Mostar u Februaru
insomnia78 wrote:Jok ja, imaju ljudi koji primaju platu za to
Vidim i ti si koristan drustvu.Po citav dan komentarises na forumu,uspio si nakucati preko 10 000 komentara za manje od 5 godina.
Naravno da jesam
Postujem zakone, radim, imam nekretninu, auto, na sve to placam porez
Od mog poreza se, izmedju ostalog, isplacuju plate policiji
Znaci udri policijo