Krenucemo sa ne bas sjajnim povodom.
Teroristicki napad u Lionu. Paket sa eksplozivom napunjen ekserima i sarafima je eksplodirao na ulici. Prve informacije kazu da je u pitanju najmanje osam povrjedjenih od kojih jedno dijete

Uh. Citava obalaConnaisseur Karlin wrote:Fransoa, koji dio Juzne Francuske ja najbolji za godisnji odmor , hvala
2010 evo jos malo pa punih devet godinakakavdanakneiskustvu wrote:otkad si u francuskoj?
Ja ba. Kud ces duze. Da sam po sela ubio do sad bih izasokakavdanakneiskustvu wrote:ja nesto kontao da si duže,inače si uz sjeverne bosne?
hvalainsomnia78 wrote:A najbolje ti je idi na Korziku. Korzika je carobna
Kazem ti. Citava juzna obala je poprilicno lijepa. Od glamura Kana i Nice pa na dalje. Bukvalno od spanske pa do italijanske granice imas pregrst mjestaConnaisseur Karlin wrote:hvalainsomnia78 wrote:A najbolje ti je idi na Korziku. Korzika je carobna![]()
Da li ima jos lijepih lokaccija, osim Korzike
Dobra je Fransoa i Zapadna Francuskainsomnia78 wrote:Kazem ti. Citava juzna obala je poprilicno lijepa. Od glamura Kana i Nice pa na dalje. Bukvalno od spanske pa do italijanske granice imas pregrst mjestaConnaisseur Karlin wrote:hvalainsomnia78 wrote:A najbolje ti je idi na Korziku. Korzika je carobna![]()
Da li ima jos lijepih lokaccija, osim Korzike
oh Fransoa, sad sam vidjela odogovor, hvalainsomnia78 wrote:Uh. Citava obalaConnaisseur Karlin wrote:Fransoa, koji dio Juzne Francuske ja najbolji za godisnji odmor , hvala![]()
Od spanske pa do granice sa italijom. Dje god bahnes neces pogrjesiti
insomnia78 wrote:Pa zar ti nisam odgovorio
insomnia78 wrote:Dobro. To je vec okean. Drugacije plaze i ostalo. Mada ja licno volim i to
Dobra je citava Fr
Pa dva puta ti govorim ja bakakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Pa zar ti nisam odgovorio
na ovo nisi
inače si uz sjeverne bosne?
insomnia78 wrote:Pa dva puta ti govorim ja bakakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Pa zar ti nisam odgovorio
na ovo nisi
inače si uz sjeverne bosne?
Bio na jednom skupu kod nas, gosti bili francuzi. Uz naša jela im napravili i francusku salatu, pitali kako im se svidja, kae jedan, pa cekaj, mi to zovemo makedonska salataSmajo04 wrote:https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak ... u-20170412