Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Djeniro wrote:Molim vas za malo pomoci, znaci karte kupljene, ali na svakoj pise moje ime i prezime . Da li ih treba printati u boji? Hvala!
to nema veze, i na mojima pise samo moje ime to je u slucaju kakvog belaja, da znaju ko je ko
mislim da se nemora u boji printati, posto je njima vazan samo onaj barcode, koji je i tako crn.. ali u svakom slucaju bolje ti je isprintaj u boji..
Ne treba u boji printat posto imam iskustva sa tim kartama sto se printa kod kuce, oni ce ti samo skenirat bar code i to je to, tvoje ime stoji na karti zato sto si kupio/la svojom karticam, nea nikakvih problema hoce li neko uci sa tom kartom pod drugim imenom.
posavina77 wrote:Hotel Formula 1 je odmah pored stadiona i nije skup , 40 Eura noc u trokrevetnoj sobi za sve...a ni ne izgleda lose (moze se vidjeti na Google Earth) .
A10/A9: 396 mjesto (15 eura) ... Ovo su sada parni redovi, neparni su rasprodani
Z11/Z12: 539 mjesta (15 eura) ... Ovo su sada parni redovi, neparni su rasprodani
Z13/Z14: 542 mjesta (15 eura) ... Ovo su sada parni redovi, neparni su rasprodani
Y15/Y16: 115 mjesta (15 eura)
A3/A4: 3 mjesta (10 eura)
A1/A2: 17 mjesta (10 eura)
Z7/Z8: 122 mjesta (10 eura)
C5/C6: rasprodano
C3/C4: 70 miesta (40 eura)
E2/E1: 91 mjesta (40 eura)
C7/C8/C9/C10: 157 mjesta (30 eura) i 227 mjesta (10 eura)
H11/H12: 92 mjesta (40 eura)
Z5/Z6: 120 mjesta (10 eura)
Z1/Z2: rasprodano
Stanje 15.09.2011. 13h:
A5/A6/Z9/Z10: rasprodano
Z3/Z4: rasprodano
A10/A9: rasprodano
Z11/Z12: rasprodano
Z13/Z14: rasprodano (ali sumljam, jucer je bilo jos 40% slobodnih mjesta na ove tri kapije)
Y15/Y16: rasprodano
A3/A4: 5 mjesta (10 eura) ... Jucer pusteno dodatnih 5 redova (oko 180 novih stolica)
A1/A2: 96 mjesta (10 eura) ... Jucer pusteno dodatnih 5 redova (oko 180 novih stolica)
Z7/Z8: 123 mjesta (10 eura) ... Jucer pusteno dodatnih 5 redova (oko 180 novih stolica)
C5/C6: rasprodano
C3/C4: 62 miesta (40 eura)
E2/E1: 34 mjesta (40 eura)
C7/C8/C9/C10: 139 mjesta (30 eura) i 175 mjesta (10 eura)
H11/H12: 43 mjesta (40 eura)
Z5/Z6: 76 mjesta (10 eura)
Z1/Z2: rasprodano
Deder ti meni kazi otkud tebi podaci o broju rasprodanih karata Stade de Franceta? Da vidim i ja to malo pa da zahuskam narod da je sve manje karata itd. Ima mene na svakom ofrumu pa da ozezemo...
Rob_Atl wrote:I sta je sa sekcijom B , nit je mozes preko int kupit, nit u nasem savezu, nit nase agencije imaju te sekcije nece valjda zjapit prazna. Ili francuzi kontaju pustit to u prodaju 10-tak dana prije utakmice ne znajuci da smo mi vec pokupovali skoro sve iza gola
otkud ti ta informacija? jel provjereno ili ti nagadjaš?
neće nas valjda strpat na sjever gdje još niko od naših nije kupio kartu ...
Topla voda wrote:nemojte samo da vam ko iskopira karte,jer ko prvi udje,udje...ostali puse
to bi bio crnjak... dodješ u Pariz i onaj na ulazu ti kaže iskorišteno
joj crnjaka fakat
a za hotele najbolje bi bilo da imaju dva hotela ,a ne dvije hiljade....ne mogu da se odlucim jos ,tragam izmedju konkorda i trokadera...to bi bila dobra kota.
Topla voda wrote:nemojte samo da vam ko iskopira karte,jer ko prvi udje,udje...ostali puse
to bi bio crnjak... dodješ u Pariz i onaj na ulazu ti kaže iskorišteno
joj crnjaka fakat
a za hotele najbolje bi bilo da imaju dva hotela ,a ne dvije hiljade....ne mogu da se odlucim jos ,tragam izmedju konkorda i trokadera...to bi bila dobra kota.
armin-sa wrote:svi u napad jedan je Hase
ma nemogu Franzuci nastampat karti koliko ih mi mozemo kupit..ako ovako nastavimo bit ce nas 20.000
6 milja maksimum, radni je dan.
Dosta raje koja je prije isla na utakmice, ne ide na ovu.
Stvarno su nam ga suknuli sa ovim idiotizmom da se utakmice igraju radnim danom.
Ko ne radi ima vrijeme, ali cesto nema lovu, ko radi, mozda moze priustiti da ode na tekmu, ali nema slobodnih dana.
UEFA napolje
Pa nije prvi put u historiji da se igra radnim danom... Kakvih ba 6 milja, ide ovo na 10-15minimum, snadje se Bosnjo uvijek za slobodan dan(e)...
ma ko je planirao da ide onda mu ni radni dan ne igra ulogu..mi smo jos tamo oko marta odlucili da svakako idemo
prvo Bukurest pa onda Pariz a jos a do pocetka jula smo sve uplatili let..hotel!
tako smo na vrijeme uzeli slobodno da neradimo..vec sad sam uzeo u novembru godisnji heftu za baraz ako bude
Rob_Atl wrote:I sta je sa sekcijom B , nit je mozes preko int kupit, nit u nasem savezu, nit nase agencije imaju te sekcije nece valjda zjapit prazna. Ili francuzi kontaju pustit to u prodaju 10-tak dana prije utakmice ne znajuci da smo mi vec pokupovali skoro sve iza gola
otkud ti ta informacija? jel provjereno ili ti nagadjaš?
neće nas valjda strpat na sjever gdje još niko od naših nije kupio kartu ...
Pa vidim da centrotrans prodaje isto karte po 80 eura znaci vjerovatno su i oni kupili karte po svim sekcijama...
Moze li se skontati kako koliko je prodano karata na NASEM jugu???? Stalno kupujemo karte a jos mjesta ko da prima 40 000??? Znal ko sta je sa onom ogromnom zastavom (plava sa ljiljanima) bila jednom na Kosevu ali se ne sjecam koja tekma.Bas bi bila original za Pariza.
mekaba wrote:Moze li se skontati kako koliko je prodano karata na NASEM jugu???? Stalno kupujemo karte a jos mjesta ko da prima 40 000??? Znal ko sta je sa onom ogromnom zastavom (plava sa ljiljanima) bila jednom na Kosevu ali se ne sjecam koja tekma.Bas bi bila original za Pariza.
Nema tacnog broja koliko je jos ostalo. Francuzi nisu pustili sve ulaznice u prodaju od jednom. Kako sam ja skonto prvo prodaju neparne redove na tribinama a onda, kad se to proda, pustaju parne redove.
Po mojoj procjeni ostalo je jos jedno 50% ulaznica za jug
ja kontam da ce ispasti problem sa mijesanjem na jugu.dobro bi bilo da u francuske medije dodje info da smo mi kaparisali tu tribinu i da smo napaljeni i ludi