Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
star(i)mo wrote:Specifikacija, nemoj se ljutiti ali ne bih zelio da budem odgovoran za tako nesto. A mozda su i BHF-osi vec dogovorili mjesto okupljanja?
Mozda su, ali kakve to veze ima, uvijek se mozemo s njima negdje naci! Oni su odlicno organizovani, sve to stoji, ali mozemo i mi biti spontani, te se na kraju stopiti s njima!
Ili, ako nas cita neko iz BHF, a sigurno cita, neka nas blagovremeno obavjesti o mjestu sastanka! - cilj je da nas bude sto vise na jednom mjestu!
Last edited by specifikacija on 12/09/2011 23:04, edited 2 times in total.
mostarurscu wrote:zna li iko kako se krecu cijene za posjete muzejima, disneylandu, i sl? da sracunam koliko mi para treba
Louvre 10 eura, ne vise, Ajfelov 12, ako me sjecanje ne vara. Voznja brodom( ispod mosta Pont neuf) 10 eura, i tu moras platiti keshom a za Disney, pojma nemam
Ako si sa djevojkom/zenom, onda ces bankrotirati ako se opustis tokom shopping-a
star(i)mo wrote:Specifikacija, nemoj se ljutiti ali ne bih zelio da budem odgovoran za tako nesto. A mozda su i BHF-osi vec dogovorili mjesto okupljanja?
Mozda su, ali kakve to veze ima, uvijek se mozemo s njima negdje naci! Oni su odlicno organizovani, sve to stoji, ali mozemo i mi biti spontani, te se na kraju stopiti s njima!
Pricekajmo jos malo. Siguran sam da ce se neko javiti i reci gdje je okupljanje nasih navijaca.
Ukoliko ne bude nikakvih informacija 10-ak dana prije tekme, mozemo se dogovoriti za Place de la Concorde. Ako nista, lako ga je naci.
Pricekajmo jos malo. Siguran sam da ce se neko javiti i reci gdje je okupljanje nasih navijaca.
Ukoliko ne bude nikakvih informacija 10-ak dana prije tekme, mozemo se dogovoriti za Place de la Concorde. Ako nista, lako ga je naci.
Malcice sam nadopunio taj moj inicijalni post, ali slazem se
Online je neki zlajaBHF, pa neka on kaze nesto
BHF_Manijak wrote:Otidjite na forum bhfanaticosa i pitajte za mjesto okupljanja...
Otidji, pitaj pa nam javi
Ma nisam bio godinama, zaboravio vise i username i pass, ako kome nije zahmet nek se regstruje, Sefa vodja im je tamo registrovan javio pa odmah deirektno vrh BHF-a mozete pitati...Ja nisam clan, tako da detalje ne znam
BHF_Manijak wrote:Otidjite na forum bhfanaticosa i pitajte za mjesto okupljanja...
Otidji, pitaj pa nam javi
Ma nisam bio godinama, zaboravio vise i username i pass, ako kome nije zahmet nek se regstruje, Sefa vodja im je tamo registrovan javio pa odmah deirektno vrh BHF-a mozete pitati...Ja nisam clan, tako da detalje ne znam
BHF_Manijak je napisao/la:
Ma nisam bio godinama, zaboravio vise i username i pass, ako kome nije zahmet nek se regstruje, Sefa vodja im je tamo registrovan javio pa odmah deirektno vrh BHF-a mozete pitati...Ja nisam clan, tako da detalje ne znam [/quote]
BHF_Manijak je napisao/la:
Ma nisam bio godinama, zaboravio vise i username i pass, ako kome nije zahmet nek se regstruje, Sefa vodja im je tamo registrovan javio pa odmah deirektno vrh BHF-a mozete pitati...Ja nisam clan, tako da detalje ne znam [/quote]
NARODE, STA MISLITE DA SE OVDJE SVI SKUPINO IPAK JE NAJVECI TRG U PARISU ???
Trg Concorde (francuski: Place de la Concorde, odnosno "Trg sloge") je najveći trg u Parizu. Nalazi se u centru grada u osmom arondismanu. Od njega polazi Avenija Champs-Élysées koja završava kod Trijumfalne kapije. Concorde je najveći trg u Parizu i drugi najveći trg Francuske.
Samir27 wrote:NARODE, STA MISLITE DA SE OVDJE SVI SKUPINO IPAK JE NAJVECI TRG U PARISU ???
Trg Concorde (francuski: Place de la Concorde, odnosno "Trg sloge") je najveći trg u Parizu. Nalazi se u centru grada u osmom arondismanu. Od njega polazi Avenija Champs-Élysées koja završava kod Trijumfalne kapije. Concorde je najveći trg u Parizu i drugi najveći trg Francuske.
O tome smo vec pisali unatrag nekoliko postova, i zaista mi je drago da predlazes ovaj trg koji je, bez sumnje, fascinantan. Ispred trga je park koji veze isti s muzejom Louvre, tako da zaista ima prostora za sve nas Ali, prije nego sto se odlucimo, sacekacemo da se neko iz BHF javi, te nas obavjesti gdje oni planiraju sastanak.Ipak su daleko najorganizovanija navijacka skupina! Ukoliko ne bude nikakve informacije od strane BHF, onda na predlozeni trg definitivno idemo