Cuj Azrice... Becka skola.
Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- star(i)mo
#351 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Dobar je Sadrvan (pored starog) ali ima i boljih 
-
specifikacija
#352 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja sam cuo iz pouzdanih izvora da strogo pazis na linijicu, i da ne konzumiras sve to gore spomenutoazrica87 wrote:moze jedna sacher torta sa slagom i jedna becka kahva "melange" za dvije kartespecifikacija wrote:Ma,on ti je vec u penzijinego, sta ces kupiti star(i)mo i meni, to je stari pariski obicaj da onaj ko dolazi, donosi i neke poklone
Mi smo skromni
kako se zove ona poznata totra iz Beca koji svi hvale, a nije bas cemu
- azrica87
#353 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ali dzaba mi i ta becka kad ne opalistar(i)mo wrote:Dobar je Sadrvan (pored starog) ali ima i boljih
-
specifikacija
#354 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Nego stastar(i)mo wrote:Dobar je Sadrvan (pored starog) ali ima i boljih
- azrica87
#355 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
kaze mi fildzan, da cu dobiti uskoro 2 karte za utakmicu od neke "specifikacije"specifikacija wrote:Ja sam cuo iz pouzdanih izvora da strogo pazis na linijicu, i da ne konzumiras sve to gore spomenutoazrica87 wrote:moze jedna sacher torta sa slagom i jedna becka kahva "melange" za dvije kartespecifikacija wrote:Ma,on ti je vec u penzijinego, sta ces kupiti star(i)mo i meni, to je stari pariski obicaj da onaj ko dolazi, donosi i neke poklone
Mi smo skromni
kako se zove ona poznata totra iz Beca koji svi hvale, a nije bas cemu
Pijes onu kafu iz fildzana, pa sama sebi gledas u onaj toz sto se prilijepi na dnu, pa vidis i sto treba i ne treba
))
-
specifikacija
#356 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Star(i)mo, mozda je Azrica Hercegovka, pa nas ovo zafrkavanje moze skupo kostatiazrica87 wrote:ali dzaba mi i ta becka kad ne opalistar(i)mo wrote:Dobar je Sadrvan (pored starog) ali ima i boljih
-
specifikacija
#357 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
kaze mi fildzan, da cu dobiti uskoro 2 karte za utakmicu od neke "specifikacije"
[/quote]
Kome ide druga?
Kome ide druga?
- star(i)mo
#358 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:Star(i)mo, mozda je Azrica Hercegovka, pa nas ovo zafrkavanje moze skupo kostatiazrica87 wrote:ali dzaba mi i ta becka kad ne opalistar(i)mo wrote:Dobar je Sadrvan (pored starog) ali ima i boljih
Ne daj Boze nikome... odo' ja onda.
laku noc vam
- azrica87
#359 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
neboji se, nisam hercegovka, nego ljuta krajiskinjaspecifikacija wrote:Star(i)mo, mozda je Azrica Hercegovka, pa nas ovo zafrkavanje moze skupo kostatiazrica87 wrote:ali dzaba mi i ta becka kad ne opalistar(i)mo wrote:Dobar je Sadrvan (pored starog) ali ima i boljih
ali mislim, stvarno nije fer sto me zezate ovako
-
specifikacija
#360 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
[/quote]
ali dzaba mi i ta becka kad ne opali
[/quote]
Star(i)mo, mozda je Azrica Hercegovka, pa nas ovo zafrkavanje moze skupo kostati
[/quote]
laku noc vam[/quote]
Idem i ja
Laku noc svim 
ali dzaba mi i ta becka kad ne opali
Star(i)mo, mozda je Azrica Hercegovka, pa nas ovo zafrkavanje moze skupo kostati
laku noc vam[/quote]
Idem i ja
- azrica87
#361 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Kome ide druga?specifikacija wrote:kaze mi fildzan, da cu dobiti uskoro 2 karte za utakmicu od neke "specifikacije"
ja mislila, da su samo zene ovako radoznale
-
specifikacija
#362 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ja mislila, da su samo zene ovako radoznaleazrica87 wrote:Kome ide druga?specifikacija wrote:kaze mi fildzan, da cu dobiti uskoro 2 karte za utakmicu od neke "specifikacije"
U svakom dobru ima malcice zla, tako da u svakom muskarcu ima nesto zenstveno, i obratno
- azrica87
#363 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
U svakom dobru ima malcice zla, tako da u svakom muskarcu ima nesto zenstveno, i obratnospecifikacija wrote:ja mislila, da su samo zene ovako radoznaleazrica87 wrote:Kome ide druga?specifikacija wrote:kaze mi fildzan, da cu dobiti uskoro 2 karte za utakmicu od neke "specifikacije"
hajd recicu ti za koga je druga, kad mi budes urucio karte u parizu u nekom nemoralnom baru u mom kvartu
-
specifikacija
#364 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Kome ide druga?
[/quote]
[/quote]
U svakom dobru ima malcice zla, tako da u svakom muskarcu ima nesto zenstveno, i obratno
[/quote]
hajd recicu ti za koga je druga, kad mi budes urucio karte u parizu u nekom nemoralnom baru u mom kvartu
[/quote]
Vazi
Vazi
- azrica87
#365 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ja mislila, da su samo zene ovako radoznalespecifikacija wrote:Kome ide druga?
Vazi
eh, isplatila se ova becka skola
-
ZEKI-RIKI
#366 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
mi dolazimo familijarno iz SA...karte za tekmu kupila nasa draga familija,i zet Francuz prije mjesec dana...a koju tribinu..,ne vjerujem da je zet uzeo nasu navijacku tribinu.swordmaster wrote:ma nacemo se mi u gradu svi da napravimo festu i prije i poslije tekme nego ne znam da nadjem spavanje u centru ili van,bice moje raje iz sarajeva i mostara samo oni dolaze organizovano i jos nista ne znaju.Nadam se da ce moci da mi kupe kartu da budemo svi skupa tako da bi ova moja karta bila viska naravno za jos jednog BHF.Ako sve bude po planu bice karta viska pa ako treba.....
Ja ovo putovanje planiram 6 mjeseci,.......krecem u subotu autom, sta je 1800 km za ovakvu priliku,vidjeti Paris,a i ovako vaznu tekmu,a prijatelji,njih cetvero ce u BG/sa 2 djece/ pa busom na tekmu/puno jeftinije nego iz SA/....
bice nas,punoooooooooo ..........
- BHF_Manijak
#367 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ova slika plana stadiona i nase zastave prikazuje gdje su zasad sve nasi navijaci karte uzeli ili?? A sto izbjegavaju(te) onaj B sektor nije mi jasno, sve okolo nasi a nikog nigdje u B sektoru! 
-
sarajevsko_pivo
#368 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Imali odgovora??????????sarajevsko_pivo wrote:Ja imam samo Maestro karticu, kako sada da platim?
-
lady____
#369 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ne izbjegavamo! to je izgleda rezervisano za one koji idu iz BiH preko turistickih agencijaBHF_Manijak wrote:Ova slika plana stadiona i nase zastave prikazuje gdje su zasad sve nasi navijaci karte uzeli ili?? A sto izbjegavaju(te) onaj B sektor nije mi jasno, sve okolo nasi a nikog nigdje u B sektoru!
Last edited by lady____ on 11/09/2011 00:45, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#370 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Aham, pa eto onda i taj dio oznacite, onako izgleda "sugavo" bez nasih zastava, znaci bice nas mashallah, ja ocekujem minimum 5 "tisuca" insana, bice to strasna tekma, a i blizu vecini raje, sto iz Bosne sto iz Skandinavije sto iz centralne i zapadne Evrope, a jos odlucujaca tekma bez nekog pritiska, dakle hladne 5-6 milja!lady____ wrote:ne izbjegavamo! to je izgleda rezervisano za one koji idu iz BiH preko turistickih akencijaBHF_Manijak wrote:Ova slika plana stadiona i nase zastave prikazuje gdje su zasad sve nasi navijaci karte uzeli ili?? A sto izbjegavaju(te) onaj B sektor nije mi jasno, sve okolo nasi a nikog nigdje u B sektoru!
-
alD
#371 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Agencije + BHFlady____ wrote:ne izbjegavamo! to je izgleda rezervisano za one koji idu iz BiH preko turistickih agencijaBHF_Manijak wrote:Ova slika plana stadiona i nase zastave prikazuje gdje su zasad sve nasi navijaci karte uzeli ili?? A sto izbjegavaju(te) onaj B sektor nije mi jasno, sve okolo nasi a nikog nigdje u B sektoru!
-
specifikacija
#372 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Evo, dole link za kupovinu karata, i samo prati indikacije. Pa, nije nista komplikovano! Azra je imala pb, jer za Master karticu treba imati neki "secret code". Mozda tip Maestro kartice ne primaju, mislim da su oznacene neke tri vrste. Zaista ne znam! Pokusaj, ako vec nisi! Sve je na eng. jeziku!sarajevsko_pivo wrote:Imali odgovora??????????sarajevsko_pivo wrote:Ja imam samo Maestro karticu, kako sada da platim?
http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en
-
alD
#373 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Tacno maestro NEPRIMAJU!specifikacija wrote:Evo, dole link za kupovinu karata, i samo prati indikacije. Pa, nije nista komplikovano! Azra je imala pb, jer za Master karticu treba imati neki "secret code". Mozda tip Maestro kartice ne primaju, mislim da su oznacene neke tri vrste. Zaista ne znam! Pokusaj, ako vec nisi! Sve je na eng. jeziku!sarajevsko_pivo wrote:Imali odgovora??????????sarajevsko_pivo wrote:Ja imam samo Maestro karticu, kako sada da platim?
http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en
Visa, Mastercard i neka jos sa 2slova
-
alD
#374 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ima nas jedno 60iz Belgijeswordmaster wrote:Vos places pour la manifestation FRANCE / BOSNIE-HERZEGOVINE - 11/10/2011 21:00 :
Site Zone Catégorie Accès Rang Place
STADE DE FRANCE SUD/INT-A9-A10-Z14-Z13-Z12-Z11 5 A9 49 11
EVO MENE OVDJE!!!!!!!! Ima li neko u blizini da se cujemo?
- Chicago075
#375 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
To su karte sto je Fud savez Fra namjenio nasem savezu, ali te nisu jos u prodajiBHF_Manijak wrote:Ova slika plana stadiona i nase zastave prikazuje gdje su zasad sve nasi navijaci karte uzeli ili?? A sto izbjegavaju(te) onaj B sektor nije mi jasno, sve okolo nasi a nikog nigdje u B sektoru!