Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
azrica87

#301 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

RedArmyMostar wrote:
azrica87 wrote:narode imam problem sa placanjem karata.. htjela sam uzeti 2 karte i sve do stranice gdje moram ukucati podatke kreditne kartcije islo je sve.. ona trazi neki mastercard securocode?? kako ste vi ovo uradili?? hvala unaprijed
Hey, pricaj sa bankom, prvi put kad si koristila mastercard birala si jednu sifru koja ti sad treba.
Ne nisam to nikad uradila... 2 puta sam probala platiti i onda me izbacilo i dobila sam e-mail gdje pise da mi karta nije prihvacena.. valjda nije funkcionisalo i nije mi odbijeno 160 € :-) evo sad cu probat sa ovim drugim linkom..
Canasob

#302 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

Secure Code su ti tri zadnja broja sa poledjine, odmah do mjesta za potpis.
specifikacija

#303 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
RedArmyMostar wrote:
azrica87 wrote:narode imam problem sa placanjem karata.. htjela sam uzeti 2 karte i sve do stranice gdje moram ukucati podatke kreditne kartcije islo je sve.. ona trazi neki mastercard securocode?? kako ste vi ovo uradili?? hvala unaprijed
Hey, pricaj sa bankom, prvi put kad si koristila mastercard birala si jednu sifru koja ti sad treba.
Ne nisam to nikad uradila... 2 puta sam probala platiti i onda me izbacilo i dobila sam e-mail gdje pise da mi karta nije prihvacena.. valjda nije funkcionisalo i nije mi odbijeno 160 € :-) evo sad cu probat sa ovim drugim linkom..
Dobices potvrdu na email da ti je kartica prosla, a novac ce ti skinuti tek sljedece sedmice. To si kupila, u stvari, pokusavas kupiti, one karte od 80 eura :D
star(i)mo

#304 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

RedArmyMostar wrote:

Neznam gdije ti gledas, ali Z3 i Z4 nisu rasprodane prema ovom linku: http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovine.

Ostale nisam gledo...
U pravu si, nije sve rasprodano. Sad sam pokusao kupiti 5 karata za Z3/Z4 i 2 sjedista su bila jako daleko od ostala 3. Znaci da ih ih nije puno ostalo. Preko http://www.placeetvous.fr/ se za ovaj sektor vise ne mogu kupovati karte. Prije 2-3 dana kad sam gledao, bio je slobodan samo 1-2 red, dakle negdje oko 20 sjedista.
sarajevsko_pivo

#305 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sarajevsko_pivo »

Ja imam samo Maestro karticu, kako sada da platim?
azrica87

#306 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

Dobices potvrdu na email da ti je kartica prosla, a novac ce ti skinuti tek sljedece sedmice. To si kupila, u stvari, pokusavas kupiti, one karte od 80 eura :D[/quote]

jooooj nece ni na ovoj stranici... neznam sta je ovo, nisam nikad morala taj securo code utipkavati...
ps: znam da su ona tri broja ali nije to problem.. vec kad utipkam sve podatke od kartice, otvori mi se nova stranica, gdje pise sa moram se prijaviti za neki securo code, i to nisam uradila i mislim da zato neide.. jel kod vas nije dosla ta stranica??? evo sad sam vec ukupno 3 puta probavala :) sad cu vec 240 € haha... (2 karte za E1/E2 po 40 eur)
specifikacija

#307 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:Dobices potvrdu na email da ti je kartica prosla, a novac ce ti skinuti tek sljedece sedmice. To si kupila, u stvari, pokusavas kupiti, one karte od 80 eura :D
jooooj nece ni na ovoj stranici... neznam sta je ovo, nisam nikad morala taj securo code utipkavati...
ps: znam da su ona tri broja ali nije to problem.. vec kad utipkam sve podatke od kartice, otvori mi se nova stranica, gdje pise sa moram se prijaviti za neki securo code, i to nisam uradila i mislim da zato neide.. jel kod vas nije dosla ta stranica??? evo sad sam vec ukupno 3 puta probavala :) sad cu vec 240 € haha... (2 karte za E1/E2 po 40 eur)[/quote]

Zamoli nekoga da kupi u tvoje ime :) i daj mu kesh :) Ja sam preko te stranice kupio, i nije bilo nikakvih pb! Mislim da se ta stranica i kod mene otvarala, i da mi je trazio taj trocifreni broj. Zaista se ne sjecam detalja!
star(i)mo

#308 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

I ja koristim MasterCard i morao sam se prijaviti za Maestro securo code. Sad imam taj "code" koji svaki put moram ukucati kad placam nesto na internetu. Ne moze bez toga.
azrica87

#309 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
azrica87 wrote:Dobices potvrdu na email da ti je kartica prosla, a novac ce ti skinuti tek sljedece sedmice. To si kupila, u stvari, pokusavas kupiti, one karte od 80 eura :D
ps: znam da su ona tri broja ali nije to problem.. vec kad utipkam sve podatke od kartice, otvori mi se nova stranica, gdje pise sa moram se prijaviti za neki securo code, i to nisam uradila i mislim da zato neide.. jel kod vas nije dosla ta stranica??? evo sad sam vec ukupno 3 puta probavala :) sad cu vec 240 € haha... (2 karte za E1/E2 po 40 eur)
Zamoli nekoga da kupi u tvoje ime :) i daj mu kesh :) Ja sam preko te stranice kupio, i nije bilo nikakvih pb! Mislim da se ta stranica i kod mene otvarala, i da mi je trazio taj trocifreni broj. Zaista se ne sjecam detalja![/quote]

oke, ko ce mi kupiti 2 karte?? :-)))
ADP

#310 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ADP »

ps: znam da su ona tri broja ali nije to problem.. vec kad utipkam sve podatke od kartice, otvori mi se nova stranica, gdje pise sa moram se prijaviti za neki securo code, i to nisam uradila i mislim da zato neide.. jel kod vas nije dosla ta stranica??? evo sad sam vec ukupno 3 puta probavala :) sad cu vec 240 € haha... (2 karte za E1/E2 po 40 eur)[/quote]

Ja sam 100% siguran da to nije onaj tro-cifreni secure code sto ostali govore, imam isto visu i master ali za master sam trebo neku sifru birati kad sam prvi put kupovo preko neta.
star(i)mo

#311 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Nije 3-cifreni broj jer je u mene Secure code rijec a ne brojevi.
specifikacija

#312 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

azrica87 wrote:
specifikacija wrote:
Zamoli nekoga da kupi u tvoje ime :) i daj mu kesh :) Ja sam preko te stranice kupio, i nije bilo nikakvih pb! Mislim da se ta stranica i kod mene otvarala, i da mi je trazio taj trocifreni broj. Zaista se ne sjecam detalja!
oke, ko ce mi kupiti 2 karte?? :-)))[/quote]

Star(i)mo ti je sve lijepo objasnio, a ako imas neku drugu karticu, na primjer, VISA, pokusaj tu, a ako ne, zamoli nekoga iz okruzenja da uplati za tebe! U takvim situacijama se oslanjam na sestru i roditelje :)
azrica87

#313 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

star(i)mo wrote:I ja koristim MasterCard i morao sam se prijaviti za Maestro securo code. Sad imam taj "code" koji svaki put moram ukucati kad placam nesto na internetu. Ne moze bez toga.
ahaaaaa :) pa evo ja radim u banci, a prvi put cujem za taj code :shock: i placala sam svasta nesto preko interneta, i nikad mi to nije trebalo.. nista onda cu se morati i ja prijaviti..
alD

#314 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

Chemist wrote:
mekaba wrote:
swordmaster wrote:Vos places pour la manifestation FRANCE / BOSNIE-HERZEGOVINE - 11/10/2011 21:00 :
Site Zone Catégorie Accès Rang Place
STADE DE FRANCE SUD/INT-A9-A10-Z14-Z13-Z12-Z11 5 A9 49 11
EVO MENE OVDJE!!!!!!!! Ima li neko u blizini da se cujemo?

Imam ja : Z13 dolazi nas 5 na ovu sekciju iz DK :bih: :bih:
Jos 4 iz Sarajeva na Z13 :bih: :bih:
Jos 10 Iz Skotske za z13
alD

#315 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

Ja sam kupijo 60ulaznica za A5 A6 Z9 Z10 Z13 :))

BHF je na B6 B7 <- 400komadaaaaaa ;) i to je to!
star(i)mo

#316 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

alD wrote:Ja sam kupijo 60ulaznica za A5 A6 Z9 Z10 Z13 :))

:thumbup:
Je li ovo sigurno za BHF? :D :bih:
alD

#317 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

star(i)mo wrote:
alD wrote:Ja sam kupijo 60ulaznica za A5 A6 Z9 Z10 Z13 :))

:thumbup:
Je li ovo sigurno za BHF? :D :bih:
Dobar mi je 'source' ;)
star(i)mo

#318 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

azrica87 wrote:
star(i)mo wrote:I ja koristim MasterCard i morao sam se prijaviti za Maestro securo code. Sad imam taj "code" koji svaki put moram ukucati kad placam nesto na internetu. Ne moze bez toga.
ahaaaaa :) pa evo ja radim u banci, a prvi put cujem za taj code :shock: i placala sam svasta nesto preko interneta, i nikad mi to nije trebalo.. nista onda cu se morati i ja prijaviti..
http://www.mastercard.us/support/securecode.html
ocaj

#319 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ocaj »

Evo ti link na eng. jeziku, tu mozes platiti bilo kojom karticom!

http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en

Mislim da je to code od tri broja koji se nalazi na poledjini kartice - bar je tako kod Visa kartica!
Kolega samo da te pitam jesi li dobio karte na mail?? Hocu da kupim karte preko ovo stranice a volila bih da mi dodju na mail,ne bih da placam postarinu... :) Treba li nesto posebno kliknuti ili oznaciti da se ne salje postom? :)
azrica87

#320 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

star(i)mo wrote:
azrica87 wrote:
http://www.mastercard.us/support/securecode.html
hvala evo prijavila sam se upravo... ali karte kupujem sutra, neradi mi mozak sada vise, od ovih brojeva :)
star(i)mo

#321 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

@Ocaj

Odmah nakon placanja dobijes link gdje ih mozes preuzeti. Pored toga posalju ti ovaj e-mail gdje mozes naci karte kad god ti zatrebaju (samo sacuvaj username i password kod otvaranja profila). Mislim da moras naglasiti da hoces karte u pdf, ali i nisam vise siguran posto sam svoje karte kupio prije vise od sedmice dana.

Dear Mr,

The payment for your booking number 14186xx dated 02 September 2011 has been accepted. Please find attached the summary of your order.

Your tickets are ready. You can now download and print them from your account.

A PDF viewer such as Acrobat Reader is required to view and print tickets. Acrobat Reader can be installed from this web site at no charge: http://www.acrobat.com

Your printed tickets will be electronically checked at the entrance of the event. Each ticket is valid for one entry on the date mentioned on the ticket. Please keep your tickets in a safe place. For more information on the usage of the tickets, please visit http://www.stadefrance.com

In case of any problem, please refer to our site.

Best regards

Consortium Stade de France®
Relation Clients Grand Public
93216 Saint Denis La Plaine Cedex
http://www.stadefrance.com
azrica87

#322 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

ako koga interesuje, mi cemo biti u "Hotel Atlanta Frochot" od ponedeljka do cetvrtka.. let (iz beca) i hotel (sa doruckom) za 235 € po personu :) www.ebookers.com
star(i)mo

#323 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

star(i)mo wrote:
specifikacija wrote:U nastavku sajt na eng. jeziku za prodaju karata : http://billet.stadefrance.com/display/S ... 52&lang=en

Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...

Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!

Sljedeci sajtovi su :

http://partenaires.ticketnet.fr/manifes ... 7#zoneplan
http://www.placeetvous.fr/
Image

Uploaded with ImageShack.us
specifikacija

#324 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

ocaj wrote:

Mislim da je to code od tri broja koji se nalazi na poledjini kartice - bar je tako kod Visa kartica!
Kolega samo da te pitam jesi li dobio karte na mail?? Hocu da kupim karte preko ovo stranice a volila bih da mi dodju na mail,ne bih da placam postarinu... :) Treba li nesto posebno kliknuti ili oznaciti da se ne salje postom? :)
Star(i)mo ti je sve napisao. Dok budes ukucavao broj kartice i ona tri broja s poledjine iste koja su zadavala toliko muke nasoj dragoj Azrici :), izaberi opicuju PDF ili tu free opciju da sam isprintas karticu,i kao sto je star(i)mo naglasio, lozinku nemoj zaboraviti. PDF format znaci da ces u desnom gornjem uglu imati tkz. bar-kod!
azrica87

#325 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
ocaj wrote:

Star(i)mo ti je sve napisao. Dok budes ukucavao broj kartice i ona tri broja s poledjine iste koja su zadavala toliko muke nasoj dragoj Azrici :), izaberi opicuju PDF ili tu free opciju da sam isprintas karticu,i kao sto je star(i)mo naglasio, lozinku nemoj zaboraviti. PDF format znaci da ces u desnom gornjem uglu imati tkz. bar-kod!
hahaha :) popravljam te: nisu me ta tri broja mucila nego securecode..
Locked