Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lady____

#226 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

ja ti bila odgovorila al izgleda nije otislo..

ukratko ne bi ti smjela nista obecat jer nas cetvoro sa 4 razlicite strane, jedva se za karte dogovorili..a znam kako je okupit raju, posebno ovako kad se treba unaprijed rezervisat, a ni sama ne mogu garantovat da cu 100% ici
sretno u trazenju raje, nadam se da ce se neko prijavit! a ako usput bude sta novo, tu smo ;-)
Canasob

#227 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

Po nekim slobodnim procjenama trebalo bi nas doci minimalno 3-4 hiljade. Posjeta bi sigurno bila i veca, da nije tog nesretnog baraza, pa onda ljudi kalkulisu. Kako god, vidimo se u Parizu, ljiljani ce da bljeste na Stade de France :).
asafinho

#228 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

specifikacija wrote:Ali, nada u tebi i dalje tinja :)))) unatoc sto nisi otisao niti na jedno gostovanje :)))) Zelis li da ti napisem sms :) bar da se neko javi :))) ljudski je :) sada malo pretjerujem, ali ideja ti je u sustini dobra, a cini mi se da je Lady izracunala da putarina i gorivo do Pariza dodju oko 800 KM, ali ipak provjeri njene prethodne poruke. Istinski se nadam da ce neko pristati na tvoj plan, i da ces doci u Pariz !
ma bit ce valjda :D hvala na iskrenim komentarima i savjetima :D
specifikacija

#229 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Canasob wrote:Po nekim slobodnim procjenama trebalo bi nas doci minimalno 3-4 hiljade. Posjeta bi sigurno bila i veca, da nije tog nesretnog baraza, pa onda ljudi kalkulisu. Kako god, vidimo se u Parizu, ljiljani ce da bljeste na Stade de France :).
Mislim da ce nas biti vise, jer svu nadu ulaze u ljepsi pol koji u ovoj utakmici, osim sto zele vatreno navijati za nase, vide i korist odlaska na romanticno putovanje :)))) Mislim da ce nas biti oko 10 000, a bilo bi vise da nije radna sedmica!
asafinho

#230 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

lady____ wrote:ja ti bila odgovorila al izgleda nije otislo..

ukratko ne bi ti smjela nista obecat jer nas cetvoro sa 4 razlicite strane, jedva se za karte dogovorili..a znam kako je okupit raju, posebno ovako kad se treba unaprijed rezervisat, a ni sama ne mogu garantovat da cu 100% ici
sretno u trazenju raje, nadam se da ce se neko prijavit! a ako usput bude sta novo, tu smo ;-)
Aha oki razumijem,ne znam po kojoj si racunici sracunala tolike troskove puta,evo pogledaj ovo ovdje...http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6
lady____

#231 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

hahhaha...upravo po toj :-D
al ovo sto si ti poslo je relacija split visoko :lol: :lol:
asafinho

#232 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

Canasob wrote:Po nekim slobodnim procjenama trebalo bi nas doci minimalno 3-4 hiljade. Posjeta bi sigurno bila i veca, da nije tog nesretnog baraza, pa onda ljudi kalkulisu. Kako god, vidimo se u Parizu, ljiljani ce da bljeste na Stade de France :).
Slazem se,nedaj boze da nam bod treba protiv Francuza da idemo direktno :D bilo bi 20-25 hiljada smijem se kladit :D
asafinho

#233 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

lady____ wrote:hahhaha...upravo po toj :-D
hahahahhaha,pardon izvinjavam se,to mi je link sto sam pokupio negdje na forumu da imam taj site,evo ovaj...http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6
lady____

#235 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

asafinho wrote:
hahahahhaha,pardon izvinjavam se,to mi je link sto sam pokupio negdje na forumu da imam taj site,evo ovaj...http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6
i koliko si ti dobio? :)
asafinho

#236 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

lady____ wrote:
asafinho wrote:
i koliko si ti dobio? :)
170 eura u jednom pravcu :D
Canasob

#237 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

Ne vjerujem da ce nas biti 10 hiljada, jer vise je ovo stvar euforije sad, nego realnog stanja. Raja se lozi, a onda kako se bude priblizavao datum utakmice, tako ce biti sve vise i vise otkaza :).

Idem da vidim kako ce Pariz jos jednom da se pokloni velikom Papetu :).
asafinho

#238 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

Canasob wrote:Ne vjerujem da ce nas biti 10 hiljada, jer vise je ovo stvar euforije sad, nego realnog stanja. Raja se lozi, a onda kako se bude priblizavao datum utakmice, tako ce biti sve vise i vise otkaza :).

Idem da vidim kako ce Pariz jos jednom da se pokloni velikom Papetu :).
Upravo to,Pape ce biti svoj na svome :D :P
specifikacija

#239 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Asafhino, sve bi to bilo tako lijepo da ti nisu izracunali putarinu u iznosu od 10 eura :)))) Samo kroz Cro imas 10 eura, zatim big Slovenija :) 15 eura, a onda Austrija 7 za vinjetu, i oko 18 eura, ili vise, za one ocajne i dosadne tunele, a najsimpaticnija je Francuska i 35 eura za 550 km autoputa :)
lady____

#240 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

tek sam sada skontala da si izabro ovu economical.. :D
to ti je 7 sati vise voznje, zato sto ne idete nikako haman autoputem...ako budete isli kombijem ni slucajno nemojte tu rutu uzet, jer ova sto sam ti ja poslala izadje 800KM i kad se podjeli na 7 dijelova onda je to smjesna cifra

to je moje misljenje, a vi kako hocete
asafinho

#241 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

specifikacija wrote:Asafhino, sve bi to bilo tako lijepo da ti nisu izracunali putarinu u iznosu od 10 eura :)))) Samo kroz Cro imas 10 eura, zatim big Slovenija :) 15 eura, a onda Austrija 7 za vinjetu, i oko 18 eura, ili vise, za one ocajne i dosadne tunele, a najsimpaticnija je Francuska i 35 eura za 550 km autoputa :)
Jest u pravu si znam to ali kontam sve da on zaobilazi to drumsko pljackanje,jer ti njemu uneses da hoces economical,dok ona ruta koju on preporucuje 65 eura uracuna putarinu...haj mu ga sad znaj :D
Canasob

#242 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

lady____ wrote:tek sam sada skontala da si izabro ovu economical.. :D
to ti je 7 sati vise voznje, zato sto ne idete nikako haman autoputem...ako budete isli kombijem ni slucajno nemojte tu rutu uzet, jer ova sto sam ti ja poslala izadje 800KM i kad se podjeli na 7 dijelova onda je to smjesna cifra

Tebi je najbolje ruksak na ledja i polako autostopom :). Povedi i asafinha sa sobom, ali kad stopiras, onda neka se on obavezno sakrije :). Kad auto stane, onda se i on uvali i doci cete do Pariza sigurno :).
specifikacija

#243 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

[quote="lady____"]tek sam sada skontala da si izabro ovu economical.. :D

to je moje misljenje, a vi kako hocete[/quo

Zasto pises u mnozini, on je za sada alone :) Cak ni kombi nema, to treba iznajmiti :) Kod njega je to malo komplikovanije nego sto se cini na prvi pogled, a nema ni 6 ostalih putnika, ni kombi, a planira zaobilaznicama, pa mozda se taj put oduzi :))) te zavrsi u Kopenhagenu, umjesto u parizu :))) Karikiram, ali zaista me cudi da ga niko ne prati u namjeri. Ideja je u sustini jako dobra, i simpaticna!
lady____

#244 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

Canasob wrote:

Tebi je najbolje ruksak na ledja i polako autostopom :). Povedi i asafinha sa sobom, ali kad stopiras, onda neka se on obavezno sakrije :). Kad auto stane, onda se i on uvali i doci cete do Pariza sigurno :).
sto ja autostopom!? :P

joj, ubit ce nas ova raja koja ovdje navrati po korisne informacije..mi se raspricali ko kakve babe :lol: :lol: :lol:
lady____

#245 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by lady____ »

i mislis da bi njemu hanuma dala da ide sa mnom... :run:
Canasob

#246 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

Pa tebi ce neko stati sigurno :). Ja bih mogao stopirati danima :), niko ne bi stao. Mozda neka dama sumnjivog morala, mozda.... :).
Canasob

#247 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Canasob »

lady____ wrote:i mislis da bi njemu hanuma dala da ide sa mnom... :run:
Na danasnjem vaktu sto da ne :). Teska ekonomska situacija, razumjece :lol:
specifikacija

#248 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

To je za nju, njegovu djevojku, ujedno i dokaze njegove ljubavi, kada stane pred te snazne izazove i pokaze, kako se to danas voli reci, karakter :)
asafinho

#249 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

specifikacija wrote:

to je moje misljenje, a vi kako hocete[/quo

Zasto pises u mnozini, on je za sada alone :) Cak ni kombi nema, to treba iznajmiti :) Kod njega je to malo komplikovanije nego sto se cini na prvi pogled, a nema ni 6 ostalih putnika, ni kombi, a planira zaobilaznicama, pa mozda se taj put oduzi :))) te zavrsi u Kopenhagenu, umjesto u parizu :))) Karikiram, ali zaista me cudi da ga niko ne prati u namjeri. Ideja je u sustini jako dobra, i simpaticna!
zasto osjecam ironiju u tvom textu ? :D
asafinho

#250 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by asafinho »

lady____ wrote:i mislis da bi njemu hanuma dala da ide sa mnom... :run:
haj ti samnom i mojom hanumom,ja cu voziti a vi od sa do parisa protracajte po sarajeva i okolice :D :P :P hehehe
Locked