joj spec...specifikacija wrote:@Lipstick, vec sam pomislio da nece biti od nikakve koristi, ali si me iznenadila
pa jos ti ne znas sve moje kvalitete haha
odoh spavati, zapricavas me
Moderators: Charuga, Tomahawk11
joj spec...specifikacija wrote:@Lipstick, vec sam pomislio da nece biti od nikakve koristi, ali si me iznenadila
Laku noc, idem i ja spavati!Lipstick Jungle wrote:joj spec...specifikacija wrote:@Lipstick, vec sam pomislio da nece biti od nikakve koristi, ali si me iznenadila
pa jos ti ne znas sve moje kvalitete haha![]()
![]()
odoh spavati, zapricavas me![]()
mi treba da dominiramo bijelom bojom, tako cemo se najbolje razlikovati od njih, a i bijela ce biti dosta upadljiva posto je zismki period i franzuci ce biti obicno u crnim kaputimastar(i)mo wrote:Koje boje moraju da dominiraju na nasoj tribini...? I kako cemo se razlikovati od Francuza koji su plavo-bijeli (+crveni)?
Pretpostavljam da ce biti hladno tako da sam dres kratkih rukava ne ide, vjerovatno dukserica i bijeli dres na nju, samo da kise ne bude.issoten wrote:mi treba da dominiramo bijelom bojom, tako cemo se najbolje razlikovati od njih, a i bijela ce biti dosta upadljiva posto je zismki period i franzuci ce biti obicno u crnim kaputimastar(i)mo wrote:Koje boje moraju da dominiraju na nasoj tribini...? I kako cemo se razlikovati od Francuza koji su plavo-bijeli (+crveni)?![]()
Ovdje ti mozda budu trazili da im sakrijes fotoaparat, a za pomoc pri bakljama mislim da ces morati da se prebacis na druge forumeLipstick Jungle wrote: Moze, moze. Nemoj samo da ja to moram molim te, premala sam za bubnjeve i veliku zastavu![]()
ja cu vam pomoci da posakrivate one baklje... sta vec
Evo jedan prijedlog za bijelu kombinaciju.Ako je neko zaintersovan imam artwork sve sto treba je da ode do stamparije sa bijelim duksomChuckie wrote:Pretpostavljam da ce biti hladno tako da sam dres kratkih rukava ne ide, vjerovatno dukserica i bijeli dres na nju, samo da kise ne bude.issoten wrote:mi treba da dominiramo bijelom bojom, tako cemo se najbolje razlikovati od njih, a i bijela ce biti dosta upadljiva posto je zismki period i franzuci ce biti obicno u crnim kaputimastar(i)mo wrote:Koje boje moraju da dominiraju na nasoj tribini...? I kako cemo se razlikovati od Francuza koji su plavo-bijeli (+crveni)?![]()

Update br. 1star(i)mo wrote:LogCap hvala i od mene! Résumé vec postavljen na kraju uvodnog komentara. Kad neko nesto upita, samo ga/je treba uputiti na 1. post ove teme!specifikacija wrote:
@Logcap three
Thx za rezime
Mozes unijeti fotoaparatic na stadion i ovjekovjeciti sve sto pozelisocaj wrote:Nego je li iko provjerio jel zabranjeno unositi te fotoaparate ili mozemo krenuti s istim bez bojaznosti??![]()
Malo mi je sega ako se ne smije unijeti....
Hajdeeeee ko ce nas obradovati??![]()
Joj jesi ti nama brz,svaka ti cast!specifikacija wrote:Mozes unijeti fotoaparatic na stadion i ovjekovjeciti sve sto pozelisocaj wrote:Nego je li iko provjerio jel zabranjeno unositi te fotoaparate ili mozemo krenuti s istim bez bojaznosti??![]()
![]()
Ozbiljno, provjeravao sam nekoliko putao, citao fr.forume,i zvao poznanika da mi sve to potvrdi
O ovome smo vec pisali, jer je Azrica87 postavila isto pitanje, a pretpostavljam da je kupila novi kompaktni digitalac,samo za potrebe pariske avanture
naravnospecifikacija wrote:Mozes unijeti fotoaparatic na stadion i ovjekovjeciti sve sto pozelisocaj wrote:Nego je li iko provjerio jel zabranjeno unositi te fotoaparate ili mozemo krenuti s istim bez bojaznosti??![]()
![]()
Ozbiljno, provjeravao sam nekoliko putao, citao fr.forume,i zvao poznanika da mi sve to potvrdi
O ovome smo vec pisali, jer je Azrica87 postavila isto pitanje, a pretpostavljam da je kupila novi kompaktni digitalac,samo za potrebe pariske avanture
Neka, ovaj mi se forum svidja,Edin H. wrote:Ovdje ti mozda budu trazili da im sakrijes fotoaparat, a za pomoc pri bakljama mislim da ces morati da se prebacis na druge forumeLipstick Jungle wrote: Moze, moze. Nemoj samo da ja to moram molim te, premala sam za bubnjeve i veliku zastavu![]()
I jos kada obuces bijelu duksericu, ma k'o lutkicaazrica87 wrote:naravnospecifikacija wrote:Mozes unijeti fotoaparatic na stadion i ovjekovjeciti sve sto pozelisocaj wrote:Nego je li iko provjerio jel zabranjeno unositi te fotoaparate ili mozemo krenuti s istim bez bojaznosti??![]()
![]()
O ovome smo vec pisali, jer je Azrica87 postavila isto pitanje, a pretpostavljam da je kupila novi kompaktni digitalac,samo za potrebe pariske avantureextra za ovu tekmu plavo, zuta - zuto, plava digitalna kamerica
hmm sad imam jos samo 3 sedmice da odlucim, koji cu dres obucispecifikacija wrote:I jos kada obuces bijelu duksericu, ma k'o lutkicaazrica87 wrote:naravnospecifikacija wrote:Mozes unijeti fotoaparatic na stadion i ovjekovjeciti sve sto pozelis![]()
O ovome smo vec pisali, jer je Azrica87 postavila isto pitanje, a pretpostavljam da je kupila novi kompaktni digitalac,samo za potrebe pariske avantureextra za ovu tekmu plavo, zuta - zuto, plava digitalna kamerica
pa nazovi centrotrans i pitaj koje veličine imajuChuckie wrote:Ja još ne znam gdje da zbavim bijeli dres.
Mi nemamo nista protiv da malo prosiris horizonte, te otkrijes neke vrijednosti na drugim forumimaLipstick Jungle wrote:Neka, ovaj mi se forum svidja,Edin H. wrote:Ovdje ti mozda budu trazili da im sakrijes fotoaparat, a za pomoc pri bakljama mislim da ces morati da se prebacis na druge forumeLipstick Jungle wrote: Moze, moze. Nemoj samo da ja to moram molim te, premala sam za bubnjeve i veliku zastavu![]()
a sakrivat cemo sta god bude trebalo mimo baklji
Jasno ko dan!specifikacija wrote:@ Ocaj, a nakon povratka u Sa, one nekompromitirajuce fotke dijelis sa rajom na forumuzar ne?!
ocaj wrote:Jasno ko dan!specifikacija wrote:@ Ocaj, a nakon povratka u Sa, one nekompromitirajuce fotke dijelis sa rajom na forumuzar ne?!