Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
specifikacija

#1351 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Lipstick Jungle wrote:
specifikacija wrote:
Lipstick Jungle wrote:Cudni su putevi gospodnji, nikad se ne zna :lol:

@spec, budi fin i pomozi Chuckiju oko dresa :D
Post iznad, zadovoljna? :D
Naravno, nisam ni sumnjala 8-)
Drago mi je :D
Chuckie

#1352 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

specifikacija wrote:

@Chuckie, ne znam ni ja :D Ali, zamoli nekoga da ti donese iz Bosne, valjda ce neko od tvoje raja doci u Pariz ?!
Sto je najgore ja i jesam u Bosni, ali origigi dresa ni za lijeka, samo ovi pijacarski, a to je smijesno.
specifikacija

#1353 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

manager2011 wrote:Zna li iko smiju li se ikakve politicke poruke na transparentima unijet na stadion? kakvi su zakoni u Francuskoj sto se toga tice? Npr Palestinska zastava ili neka poruka da Francuzi nisu bili na nasoj strani u ratu, posebno njihov prezident Franosa Miteran?

Mislim znam da sport nije mjesto za takvo nesto, al bi stvarno Francuzima trebalo pokazat da ko smo i sta smo, da nam ne mogu nista, da smo ponosni i prkosni,....malo nas je al nas ima :)
Vec si odgovorio na postavljeno pitanje! Na tribinama pokazimo koliko volimo svoju zemlju, a to ce, bez sumnje, dati podstrek nasim igracima!
Lipstick Jungle

#1354 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Lipstick Jungle »

specifikacija wrote:
Chuckie wrote:Ja još ne znam gdje da zbavim bijeli dres. ;-)
Chuckie, vezano za moj prijedlog, mislim da je Lipstick iz Sa. a s obzirom da je poznata kao vrlo humana osoba, zamoli je da u svoj kofer ubaci negdje sa strane bijeli dres i navijacki shal :D Dogovorite se za sastanak, itd :D
Eto propade ti plan,
nema dresova u BiH. kaze Chuckie samo pijacarski :o :-D
specifikacija

#1355 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:
specifikacija wrote:

@Chuckie, ne znam ni ja :D Ali, zamoli nekoga da ti donese iz Bosne, valjda ce neko od tvoje raja doci u Pariz ?!
Sto je najgore ja i jesam u Bosni, ali origigi dresa ni za lijeka, samo ovi pijacarski, a to je smijesno.
Chuckie, reci joj da nemas nista protiv losih kopija :)
Last edited by specifikacija on 19/09/2011 23:26, edited 3 times in total.
skaut_83

#1356 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by skaut_83 »

manager2011 wrote:Ima li se u zonama 1 i 2, posto su tu ti smjestaji i stadion, a vele da ima kebaba kod brace arapa i turaka, mesdzida ili dzamija, da covjek moze otic klanjat :) ? Mislim, obavit namaz u Parizu - neprocjenjivo :) Jos da je petak, pa onda popit kafu negdje u ljetnoj bašti u sred Pariza, taman da kosta 20 EURA...koji bi to merak bio :) hi hi hi
mi sebi vodimo hodzu za svaki slucaj heheheh ;-)
Chuckie

#1357 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Lipstick cime se vozis u Pariz?
manager2011

#1358 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by manager2011 »

:lol: :bih:
skaut_83 wrote:
manager2011 wrote:Ima li se u zonama 1 i 2, posto su tu ti smjestaji i stadion, a vele da ima kebaba kod brace arapa i turaka, mesdzida ili dzamija, da covjek moze otic klanjat :) ? Mislim, obavit namaz u Parizu - neprocjenjivo :) Jos da je petak, pa onda popit kafu negdje u ljetnoj bašti u sred Pariza, taman da kosta 20 EURA...koji bi to merak bio :) hi hi hi
mi sebi vodimo hodzu za svaki slucaj heheheh ;-)
specifikacija

#1359 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:Lipstick cime se vozis u Pariz?
100% avionom, to mi kaze moja muska intuicija :D
Lipstick Jungle

#1360 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

specifikacija wrote:
ma naravno spec, i ti ces me docekati na aerodromu :D

@Chuckie,
muski dio ekipe ganja neki kombi da renta, pa vidjet cemo. Nista jos nije sigurno :roll: :-?
Chuckie

#1361 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

specifikacija wrote:

Nebi valjalo ja konto da napravimo dernek u busu za 30 i kusur sati vozikanja. :)
specifikacija

#1362 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Lipstick Jungle wrote:
specifikacija wrote:
ma naravno spec, i ti ces me docekati na aerodromu :D

@Chuckie,
muski dio ekipe ganja neki kombi da renta, pa vidjet cemo. Nista jos nije sigurno :roll: :-?
To ce biti interesantna putesestvija!
specifikacija

#1363 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:
specifikacija wrote:

Nebi valjalo ja konto da napravimo dernek u busu za 30 i kusur sati vozikanja. :)
Cuvaj snagu za Pariz, ipak ce utorak, 11.oktobar, biti izuzetno zahtjevan dan :D
BHF_Manijak

#1364 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by BHF_Manijak »

mekaba wrote:
Upravo procitao komentar doticnog kokuza.Kao on bi ishao :lol: :lol: a nema za vekne pa mu kriva dijapora.Inace kokuzi u BiH su najveci neprijatelji dijaspore. Bilo kako bilo mi smo uz BiH i nase zmajeve do groba :-D :bih: :bih:
Nemoj se ismijavati s nekim ko nema, nidje veze! :wink: Ljudi da imaju, Pariz bi bio okupiran sa 30 hiljada a ne 4-5 Bosanaca, ali situacija ne dozovljava, no to je daleko od toga da je smijesno...
Chuckie

#1365 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

@specifikacija

Naravno, mada se ne mogu ni zamislit nakon te voznje obzirom da nikad u zivotu nisam zaspao u busu ha ha ha.
specifikacija

#1366 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:@specifikacija

Naravno, mada se ne mogu ni zamislit nakon te voznje obzirom da nikad u zivotu nisam zaspao u busu ha ha ha.
:thumbup: bitno je da si spreman doci :D a siguran sam da ces u Parizu biti u TOP formi, bez obzira na nacin dolaska u isti :) Vec te vidim u novom, bijelom dresu sto se presijava na pariskom suncu, dok na ledjima svjetluca natpis " Bosnia and Herzegovina" Iza tebe ide Lipstick, nosi zastavu i udara u bubnjeve :)
Chuckie

#1367 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

specifikacija wrote:

:thumbup: bitno je da si spreman doci :D a siguran sam da ces u Parizu biti u TOP formi, bez obzira na nacin dolaska u isti :) Vec te vidim u novom, bijelom dresu sto se presijava na pariskom suncu, dok na ledjima svjetluca natpis " Bosnia and Herzegovina" Iza tebe ide Lipstick, nosi zastavu i udara u bubnjeve :)

Haha kralju kako me nasmija. Vidimo se gore ako Bog da :o
Lipstick Jungle

#1368 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

specifikacija wrote:

a gdje si ti u svemu tome? :D
btw, ipak mislim da ce se naci neki gentleman da nosi zastavu i udara u bubnjeve :roll: :D
fosil

#1369 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by fosil »

Imali neko informaciju za koji sektor karte ce biti u prodaji kod Centrotransa?
specifikacija

#1370 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Lipstick Jungle wrote:
specifikacija wrote:

btw, ipak mislim da ce se naci neki gentleman da nosi zastavu i udara u bubnjeve :roll: :D
Na vama je da budete mastoviti i postavite me negdje, te opisete moj nacin navijanja. Eto, uzimam bubnjeve, i lupam u iste :D Ali, ja ne lupam tako dobro kao ti, ti imas urodjeni ritam. Po tom pitanju sam zakazao :-D Da ponesem zastavu, bar znam kvalitetno mahati :-D ?! ( Ovo oko mahanja nemam nikakvih deplasiranih misli, znam da mastoviti mogu svasta pomisliti)!
Last edited by specifikacija on 19/09/2011 23:58, edited 2 times in total.
specifikacija

#1371 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

fosil wrote:Imali neko informaciju za koji sektor karte ce biti u prodaji kod Centrotransa?
Logicno, to bi bio sektor B!
Chuckie

#1372 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

fosil wrote:Imali neko informaciju za koji sektor karte ce biti u prodaji kod Centrotransa?
Vjerovatno B, i ja cekam cetvrtak da to vidim, a ako mi se ne svidi sektor kupim sebi pdf kartu gdje ja hocu da sjedim: )
Lipstick Jungle

#1373 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

specifikacija wrote:
Lipstick Jungle wrote:
specifikacija wrote:
Na vama je da budete mastoviti i postavite me negdje, te opisete moj nacin navijanja. Eto, uzimam bubnjeve, i lupam u iste :D
Moze, moze. Nemoj samo da ja to moram molim te, premala sam za bubnjeve i veliku zastavu :lol:
ja cu vam pomoci da posakrivate one baklje... sta vec :lol:
specifikacija

#1374 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:
Vjerovatno B, i ja cekam cetvrtak da to vidim, a ako mi se ne svidi sektor kupim sebi pdf kartu gdje ja hocu da sjedim: )
Cekas predlozeni broj sjedista i red, kako bi isti provjerio na sajtu koji je star(i)mo postavio?
Ovaj link : http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &p=6361455

Dolazis iz Bosne i toliki ces put prevaliti, pa shodno tome kupi sebi kartu u sektoru E/C, gdje su nasi. Jeste da je skuplji, ali...
Last edited by specifikacija on 20/09/2011 00:07, edited 2 times in total.
specifikacija

#1375 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@Lipstick, vec sam pomislio da od tebe nece biti nikakve koristi, ali si me iznenadila :D
Locked