Ma imam male rupice na obrazima, nista to nije toliko strasno, al’ se ne sminkam cesto pa sam htjela da to malo osvjezim i da uklonim. Eto recimo ti realno kazes/znas kako djeluje i koliko se s tim moze postici, a ona kao neki ‘profesionalac’ mene ubjedjuje da i od tih 10 prelaza napravit ce se cudo.sherbett wrote:A jbga.. neablativni i nije nesto super jak.. jest ok al je vise za pomladjivanje. Za pore treba nesto jace. Al ne znam kakve pore ti imas dal su jako izrazene i dal imas akne?aupairprogram wrote:
Stavila mi je dva tufera na oci, jaka zastita.![]()
Moguce da je htjela da izgrebe da od tih 10 prelaza bar nesto udje pod kozu da ne bude da bas nista nije uradjeno.
Bio je ne-ablativni laser, nikakav led mi nije spomenut, sa Kosevskog sam dosla pjeske do Skenderije po suncu.
Nikakve razlike sto se tice koze nema. Iste pore kakve su bike takve su i ostale.
I da, kad sam zvala da se narucim receno mi je da je pregled (2 minute) i konsultacije 50 KM, a kad sam dosla kaze 100 KM.
Cijela poenta ove price je da ljudi ne bacaju bezveze pare, a za uzvrat dobiju jedno veliko nista!