planiram da upisem Fakultet politickih nauka ove godine, ali nisam jos odlucila koji odsjek. Pa ako ima neko da vec studira na Fpn voljela bih da mi kaze neke pojedinosti o odsjecima, koji je bolji koji slabiji i sl.
FPN
-
nihil_
#2 Re: FPN
Imas vec temu o FPN.
Pa upisi onaj koji te zanima? I kako mislis koji je bolji?
Pa upisi onaj koji te zanima? I kako mislis koji je bolji?
-
lejla_fpn
#4 Re: FPN
je li ti studiras na Fpn?689908 wrote:nemoj
-
689908
#5 Re: FPN
jok tilejla_fpn wrote:je li ti studiras na Fpn?689908 wrote:nemoj
- araking86
#6 Re: FPN
Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na fax
Hvala.
-
nihil_
#7 Re: FPN
trebas uplatit neki kesh, doduse trebas otici prvo do studentske pitati sta treba i koliko trebas uplatiti tako da ti je ovo pitanje bespotrebnoaraking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na faxHvala.
-
mahalik
#9 Re: FPN
vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
A pogotovo jer tamo ima 6miliona rokova i makar na jednom ćete proći
-
nihil_
#10 Re: FPN
Jes dobro si. Vidi se da znas znanjemahalik wrote:vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
-
semso_bonaparte
#11 Re: FPN
Jel to info iz prve ruke.mahalik wrote:vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
- araking86
#12 Re: FPN
Et sad ispade ja glup.Ne idem sto hocu nego sto moram. Svi nesto pricaju kako je lako,tako sam se i ja navukao,pa kasnije po stotinu puta polazem neke gluposti i nisam polozio.Pusti suplju,lako je kad neko gura. 
- mokra_carapa
#14 Re: FPN
Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala) 
-
dječak sa šibicama
#15 Re: FPN
Ne znam ko te slagao, ali na FPN jos od prije pet-sest godina nema vise od jednog roka za ispite. Ako padnes, vidimo se naredne godine.mahalik wrote:vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
Kakvih 6 miliona rokova, to je bilo nekada davno.
-
dječak sa šibicama
#16 Re: FPN
Bogami, kad te neko gura, da si tuka zavrsit ces.mokra_carapa wrote:Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala)
Licno znam par njih koji su studirali samnom, maltene se potpisati nisu znali, nepismeni ljudi, ali polazu ispit za ispitom. I na kraju diplomiraju. Stela kad radi, radi
- mokra_carapa
#17 Re: FPN
Za rokove nije tačna tvoja informacija... imaš 3 roka za svaki predmet... jan/feb/sep i jun/jul/sepdječak sa šibicama wrote:Bogami, kad te neko gura, da si tuka zavrsit ces.mokra_carapa wrote:Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala)
Licno znam par njih koji su studirali samnom, maltene se potpisati nisu znali, nepismeni ljudi, ali polazu ispit za ispitom. I na kraju diplomiraju. Stela kad radi, radi
A ti što preko štele prolaze ispaštat će kasnije kroz posao koji budu radili, znam ih i ja pa veze nemaju u životu
- Kemo BA
#18 Re: FPN
Vjeruj mi prije ces ispaštati ti koji uciš nego onaj koji završi preko štele.I tada ce neko njega da gura.mokra_carapa wrote:Za rokove nije tačna tvoja informacija... imaš 3 roka za svaki predmet... jan/feb/sep i jun/jul/sepdječak sa šibicama wrote:Bogami, kad te neko gura, da si tuka zavrsit ces.mokra_carapa wrote:Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala)
A ti što preko štele prolaze ispaštat će kasnije kroz posao koji budu radili, znam ih i ja pa veze nemaju u životu![]()
-
StupskaBitanga
#19 Re: FPN
Zar neko razbija glavu FPN?
Ma dajte
Ma dajte
- mokra_carapa
#20 Re: FPN
Ma nije samo FPN...
@Kemo
kratkog je to vijeka... pogotovo ako je privatnik u pitanju koji gleda više znanje nego papir.. ne možeš me ubijediti da nije tako...
@Kemo
kratkog je to vijeka... pogotovo ako je privatnik u pitanju koji gleda više znanje nego papir.. ne možeš me ubijediti da nije tako...
- Kemo BA
#21 Re: FPN
nađi mi primjer konkursa kod privatnika gdje se rraži FPNmokra_carapa wrote:Ma nije samo FPN...
@Kemo
- mokra_carapa
#22 Re: FPN
pa ja mislim da svaka diploma negdje prolazi... 
- Kemo BA
#23 Re: FPN
A zašto tebi treba diploma. Da bi bio strucnjak u određenoj oblasti ili da bi mogao reci ja imam diplomu i samo neka negdje prođe?mokra_carapa wrote:pa ja mislim da svaka diploma negdje prolazi...
- mokra_carapa
#24 Re: FPN
Danas svaki papak ima diplomu... diplomu smatram potvrdom stećenog znanja na toj nekoj obrazovnoj instituciji, koje ću dalje da primjenjujem kroz posao/rad itd itdKemo BA wrote:A zašto tebi treba diploma. Da bi bio strucnjak u određenoj oblasti ili da bi mogao reci ja imam diplomu i samo neka negdje prođe?mokra_carapa wrote:pa ja mislim da svaka diploma negdje prolazi...
(tako stoji u definiciji)
- Kemo BA
#25 Re: FPN
Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno!mokra_carapa wrote:Danas svaki papak ima diplomu... diplomu smatram potvrdom stećenog znanja na toj nekoj obrazovnoj instituciji, koje ću dalje da primjenjujem kroz posao/rad itd itdKemo BA wrote:A zašto tebi treba diploma. Da bi bio strucnjak u određenoj oblasti ili da bi mogao reci ja imam diplomu i samo neka negdje prođe?mokra_carapa wrote:pa ja mislim da svaka diploma negdje prolazi...![]()
(tako stoji u definiciji)