FPN

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
lejla_fpn

#1 FPN

Post by lejla_fpn »

Pozdrav svima,
planiram da upisem Fakultet politickih nauka ove godine, ali nisam jos odlucila koji odsjek. Pa ako ima neko da vec studira na Fpn voljela bih da mi kaze neke pojedinosti o odsjecima, koji je bolji koji slabiji i sl. :)
nihil_

#2 Re: FPN

Post by nihil_ »

Imas vec temu o FPN.
Pa upisi onaj koji te zanima? I kako mislis koji je bolji?
689908

#3 Re: FPN

Post by 689908 »

nemoj
lejla_fpn

#4 Re: FPN

Post by lejla_fpn »

689908 wrote:nemoj
je li ti studiras na Fpn?
689908

#5 Re: FPN

Post by 689908 »

lejla_fpn wrote:
689908 wrote:nemoj
je li ti studiras na Fpn?
jok ti :D
araking86

#6 Re: FPN

Post by araking86 »

Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na fax :D Hvala.
nihil_

#7 Re: FPN

Post by nihil_ »

araking86 wrote:Pozdrav svima.Nadam se da sam na pravom mjestu.Nisam trenutno u SA pa me zanima da li neko zna sta trebam da uradim da podignem dokumenta sa FPN-a?Osim naravno sto moram doci na fax :D Hvala.
trebas uplatit neki kesh, doduse trebas otici prvo do studentske pitati sta treba i koliko trebas uplatiti tako da ti je ovo pitanje bespotrebno :D
araking86

#8 Re: FPN

Post by araking86 »

:thumbup: :run:
mahalik

#9 Re: FPN

Post by mahalik »

vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
A pogotovo jer tamo ima 6miliona rokova i makar na jednom ćete proći
nihil_

#10 Re: FPN

Post by nihil_ »

mahalik wrote:vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
Jes dobro si. Vidi se da znas znanje :lol: :lol:
semso_bonaparte

#11 Re: FPN

Post by semso_bonaparte »

mahalik wrote:vala ako ne možete položiti na FPN mislim da je bespotrebno i studirati
Jel to info iz prve ruke.
araking86

#12 Re: FPN

Post by araking86 »

Et sad ispade ja glup.Ne idem sto hocu nego sto moram. Svi nesto pricaju kako je lako,tako sam se i ja navukao,pa kasnije po stotinu puta polazem neke gluposti i nisam polozio.Pusti suplju,lako je kad neko gura. :bih:
Kemo BA

#13 Re: FPN

Post by Kemo BA »

lako je kad neko gura :thumbup:
mokra_carapa

#14 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala) ;-)
dječak sa šibicama

#15 Re: FPN

Post by dječak sa šibicama »

Ne znam ko te slagao, ali na FPN jos od prije pet-sest godina nema vise od jednog roka za ispite. Ako padnes, vidimo se naredne godine.

Kakvih 6 miliona rokova, to je bilo nekada davno.
dječak sa šibicama

#16 Re: FPN

Post by dječak sa šibicama »

mokra_carapa wrote:Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala) ;-)
Bogami, kad te neko gura, da si tuka zavrsit ces.

Licno znam par njih koji su studirali samnom, maltene se potpisati nisu znali, nepismeni ljudi, ali polazu ispit za ispitom. I na kraju diplomiraju. Stela kad radi, radi :D
mokra_carapa

#17 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

dječak sa šibicama wrote:
mokra_carapa wrote:Nema te sta ko gurati ili ucis ili ne ucis.. nece te niko pustiti ako si tuka (a ima ih mashala) ;-)

Licno znam par njih koji su studirali samnom, maltene se potpisati nisu znali, nepismeni ljudi, ali polazu ispit za ispitom. I na kraju diplomiraju. Stela kad radi, radi :D
Za rokove nije tačna tvoja informacija... imaš 3 roka za svaki predmet... jan/feb/sep i jun/jul/sep

A ti što preko štele prolaze ispaštat će kasnije kroz posao koji budu radili, znam ih i ja pa veze nemaju u životu :mrgreen: :bih:
Kemo BA

#18 Re: FPN

Post by Kemo BA »

mokra_carapa wrote:
dječak sa šibicama wrote:

Za rokove nije tačna tvoja informacija... imaš 3 roka za svaki predmet... jan/feb/sep i jun/jul/sep

A ti što preko štele prolaze ispaštat će kasnije kroz posao koji budu radili, znam ih i ja pa veze nemaju u životu :mrgreen: :bih:
Vjeruj mi prije ces ispaštati ti koji uciš nego onaj koji završi preko štele.I tada ce neko njega da gura.
StupskaBitanga

#19 Re: FPN

Post by StupskaBitanga »

Zar neko razbija glavu FPN?
Ma dajte
mokra_carapa

#20 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

Ma nije samo FPN...

@Kemo
kratkog je to vijeka... pogotovo ako je privatnik u pitanju koji gleda više znanje nego papir.. ne možeš me ubijediti da nije tako...
Kemo BA

#21 Re: FPN

Post by Kemo BA »

mokra_carapa wrote:Ma nije samo FPN...

@Kemo
kratkog je to vijeka... pogotovo ako je privatnik u pitanju koji gleda više znanje nego papir.. ne možeš me ubijediti da nije tako...
nađi mi primjer konkursa kod privatnika gdje se rraži FPN :lol:
mokra_carapa

#22 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

pa ja mislim da svaka diploma negdje prolazi... :-D
Kemo BA

#23 Re: FPN

Post by Kemo BA »

mokra_carapa wrote:pa ja mislim da svaka diploma negdje prolazi... :-D
A zašto tebi treba diploma. Da bi bio strucnjak u određenoj oblasti ili da bi mogao reci ja imam diplomu i samo neka negdje prođe? :skoljka:
mokra_carapa

#24 Re: FPN

Post by mokra_carapa »

Kemo BA wrote:
A zašto tebi treba diploma. Da bi bio strucnjak u određenoj oblasti ili da bi mogao reci ja imam diplomu i samo neka negdje prođe? :skoljka:
Danas svaki papak ima diplomu... diplomu smatram potvrdom stećenog znanja na toj nekoj obrazovnoj instituciji, koje ću dalje da primjenjujem kroz posao/rad itd itd :-)

(tako stoji u definiciji) :mrgreen:
Kemo BA

#25 Re: FPN

Post by Kemo BA »

mokra_carapa wrote:
Kemo BA wrote:
Danas svaki papak ima diplomu... diplomu smatram potvrdom stećenog znanja na toj nekoj obrazovnoj instituciji, koje ću dalje da primjenjujem kroz posao/rad itd itd :-)

(tako stoji u definiciji) :mrgreen:
Onda ne stoji "negdje da prođe".Treba u struci da prođe.FPN kod privatnika ? U svakom slucaju sretno! :-D
Post Reply