FPN Sarajevo
-
LjubicastaM
#1 FPN Sarajevo
Zna li itko hoce li biti drugog roka za upis na prvu godinu i od kada do kada se trebaju predati dokumenti?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: FPN Sarajevo
ti baš oćeš da završiš na birou 
- marketleader
#3 Re: FPN Sarajevo
hahhaha....... haj drug nadji od DUBIOZE onu UM KLADE VALJA, ŠTELA CARUJE........komi wrote:ti baš oćeš da završiš na birou
-
LjubicastaM
#4 Re: FPN Sarajevo
Hahaha,znam ja vrlo dobro kakvo je stanje i kakvo je misljenje ljudi o tom faxu. Ali ja prvenstveno hocu da studiram ono sto volim i nisam trazila nicije misljenje o tome,jer imam svoje. Samo konkretne informacije,ako ih netko ima!komi wrote:ti baš oćeš da završiš na birou
- Truba
#5 Re: FPN Sarajevo
kućeš konkretnije od toga recimo da ti 200 ljudi konkuriše na 1 radno mjesto
a od ljubavi prema poslu ne možeš živjeti
račune plaćaju samo poslovi
ja ti ovo dobronamjerno
volio bih da je meni neko rekao
ja ti ovo dobronamjerno
-
LjubicastaM
#6 Re: FPN Sarajevo
Znam da je dobronamjerno i hvala tebi na tome.komi wrote:kućeš konkretnije od toga recimo da ti 200 ljudi konkuriše na 1 radno mjesto
ja ti ovo dobronamjerno
Ali nemamo svi iste planove poslije faxa.
Nadam se da znam sta radim i ako bude drugog roka,definitivno to upisujem,unatoc svemu.
Ne pronalazim se bas ni u cemu drugom.
Jedino pravo mozda,ali prethodnih godina,po misljenju nekih ljudi koji ga studiraju,postalo je jedan veliki kupleraj
- Truba
#7 Re: FPN Sarajevo
pravniku se ne moš petljat u posao
-
bullmastiff
#8 Re: FPN Sarajevo
pa svi koji ne mogu nigdje drugo ..vecinom tamo zavrse..i odjednom ispade to vole, to im ljubav velika...LjubicastaM wrote:Hahaha,znam ja vrlo dobro kakvo je stanje i kakvo je misljenje ljudi o tom faxu. Ali ja prvenstveno hocu da studiram ono sto volim i nisam trazila nicije misljenje o tome,jer imam svoje. Samo konkretne informacije,ako ih netko ima!komi wrote:ti baš oćeš da završiš na birou
al haj svako svoje..
ako imas stelu ne moras ni zavrsiti nista...imaces dobru poziciju
-
P!nk
#9 Re: FPN Sarajevo
hahahahakomi wrote:pravniku se ne moš petljat u posao
-
LjubicastaM
#10 Re: FPN Sarajevo
bullmastiff wrote:pa svi koji ne mogu nigdje drugo ..vecinom tamo zavrse..i odjednom ispade to vole, to im ljubav velika...LjubicastaM wrote:Hahaha,znam ja vrlo dobro kakvo je stanje i kakvo je misljenje ljudi o tom faxu. Ali ja prvenstveno hocu da studiram ono sto volim i nisam trazila nicije misljenje o tome,jer imam svoje. Samo konkretne informacije,ako ih netko ima!komi wrote:ti baš oćeš da završiš na birou![]()
al haj svako svoje..
ako imas stelu ne moras ni zavrsiti nista...imaces dobru poziciju
Upisana sam ja vec na jedan fax tako da sigurno nije do toga da ne mogu nigdje drugo
Vec me fax kao fax vec dugo zanima,samo nisam iz Sarajeva pa nisam bas upucena u dosta toga.Tako da molim bez te globalizacije tipa "svi koji ne mogu nigdje drugo tamo zavrse"
-
bullmastiff
#11 Re: FPN Sarajevo
e ok ti si onda izuzetak..al fakat znam fin broj ljudi koji su tamo otisli jer su culi da je lagano..da nema puno patnje.
mada to nije istina..mora se uciti i tamo...al da je tesko kao npr pravo nije bas
mada to nije istina..mora se uciti i tamo...al da je tesko kao npr pravo nije bas
-
LjubicastaM
#12 Re: FPN Sarajevo
Znam ,i ja sam cula da su svi vecinom tamo jer nemaju nigdje drugo ili jer je lagano.Mada ja mislim da i nije bas tako lagano jer znam par ljudi koji su zavrsili i kazu da se isto treba potruditi i da su vise manje to puste price.bullmastiff wrote:e ok ti si onda izuzetak..al fakat znam fin broj ljudi koji su tamo otisli jer su culi da je lagano..da nema puno patnje.
A pravo,pa to se zna da je tesko ,a i da su profesori,da se lijepo izrazim,cudni,hahaha.Skidam kapu svakome tko ondje ostane normalan i pribran
-
elmirelm
#13 Re: FPN Sarajevo
Pa sto onda svi u bih ne zavrse politicke nauke kad je tako lahko i zavrsiti i upisati se, nego svako svoje hvali, ne kazem da je tezak fax al nije ni lagan, nista laksi od difa ,vecine smjerova na filozofskom itd:)
- Vitezanin
#14 Re: FPN Sarajevo
Naslusao sam prica o FPN ovakvih i onakvih, ali sam upisao zato sto sam vec u drugom srednjem znao da je politologija ono moje.
Istina, masa debila upisuje FPN, ali to se moze zahvaliti gospodi koja to dopustaju. Ali ono nece ni zavrsiti, a cisto sumnjam da ce ikada raditi to za sto se skoluju.
- Truba
#15 Re: FPN Sarajevo
ja sam se prvi put s korupcijom susreo na FPNu u 19. godini
slušao sam o tim štelama ali toga zaista nije bilo u KŠCu
onda se sjećam vremena kad sam 1999. ljudima objašnjavao kako da naprave svoj majl i kako da pošalju nekome poruku
onda se sjećam vremena kad profa pita ko je čitao orvela... jedino ja dignem ruku... ko je pročitao više od 4 knjige za predmet filozofija... nekoliko nas digne ruku...
i tako stotine primjera... jednostavno se pitaš kako to da drugi nisu ni čuli za neke stvari koje su tebi sastavni dio života... odron
onda se opustiš i postaneš siva masa koja te preko štela guši u kasnijem životu... a bez dobrog posla ne moš biti niti dobar momak suprug niti dobar otac ni sin prijatelj i tako...
elem ako si išta vrijedio kao đak trebaš ići na teže fakultete... sad bih upisao da mogu... farmaciju anglistiku ili elektortehniku ili građevinu...
ako već studiraš studiraj ono u što ti se niko van te struke neće moći miješati
slušao sam o tim štelama ali toga zaista nije bilo u KŠCu
onda se sjećam vremena kad sam 1999. ljudima objašnjavao kako da naprave svoj majl i kako da pošalju nekome poruku
onda se sjećam vremena kad profa pita ko je čitao orvela... jedino ja dignem ruku... ko je pročitao više od 4 knjige za predmet filozofija... nekoliko nas digne ruku...
i tako stotine primjera... jednostavno se pitaš kako to da drugi nisu ni čuli za neke stvari koje su tebi sastavni dio života... odron
onda se opustiš i postaneš siva masa koja te preko štela guši u kasnijem životu... a bez dobrog posla ne moš biti niti dobar momak suprug niti dobar otac ni sin prijatelj i tako...
elem ako si išta vrijedio kao đak trebaš ići na teže fakultete... sad bih upisao da mogu... farmaciju anglistiku ili elektortehniku ili građevinu...
ako već studiraš studiraj ono u što ti se niko van te struke neće moći miješati