Fotoizleti

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Olympus C170

#1 Fotoizleti

Post by Olympus C170 »

E ovako,ja sam planirao ici na Koziju cupriju 20.3.2010.(subota) u 12h ispred bazena,pa eto,da li je jos neko za ovaj kratki fotoizlet?Ako vrijeme samo dozvoli,tj.lijepo bude,otisao bih malo da prosetam svoj fotoaparat,prosle godine smo isli isto i svi su rekli da je super bilo.Mislim od necega moramo poceti,zasto ne Kozija cuprija?Znaci relacija;od restorana Bazeni do Kozije cuprije i nazad.Volio bih kad bi nas bilo najmanje 5-oro,jos bih obavijestio neku raju.Hajmo raja malo da aktivirate svoje aparate,zahrdjat ce vam ! :D
Ko je za,moze se ovdje prijaviti,dati neki prijedlog...(nemojte samo u nedjelju,ja nesto ne mogu u nedjelju!)
Olympus C170

#2 Re: Fotoizleti

Post by Olympus C170 »

Niko nece?
kekec

#3 Re: Fotoizleti

Post by kekec »

Olympus C170 wrote:Niko nece?
Nema veze. Vjerovatno si isao sam i odradio ono sto si zamislio.

Mozda ce se drugi put neko javiti i neces biti sam.

Ideja, da otvoris temu i da na njoj objavis svoju namjeru je za pohvaliti. :thumbup:

Mozda ce sljedeci put, npr. 100_KA pozvati zainteresovane da sa njim krenu
na foto izlet na Skakavac, Trebevic ili ... (I javi mu se, npr "Lepi Dzoni". :) )

Dobro bi bilo da ova tema ostane i postane nesto kao oglasna tabla gdje bi se
objavljivalo o foto izletima. Nesto u smislu:

Ja, ...., krecem na foto izlet na Trebevic, dana .... u .... sati. Idem autom i mogu
mi se pridruziti .... (2, 3,) osobe. Povratak oko ... sati.

Pa ko voli, nek´izvoli.

Upoznavanje, razmjena iskustava, druzenje, zezancija i vjerovatno na kraju i dobre fotografije. ;-)
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#4 Re: Fotoizleti

Post by corolla02 »

super ideja :thumbup: da si blize, najvjerovatnije pridruzio bih ti se :sad:
Post Reply