beni-bu-man wrote:arzuhal wrote:Zovni benija na ručak.![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
beni-bu-man wrote:arzuhal wrote:Zovni benija na ručak.![]()

Pa znam ja koga pozvatTomahawk11 wrote:Jok, kakvog benija, može puno pojesti.
Nisam u Sarajevu. Do subote.Dino34 wrote:Hoš na ručak?cendlerbing wrote:Brišem prozore
cendlerbing wrote:Nisam u Sarajevu. Do subote.Dino34 wrote:Hoš na ručak?cendlerbing wrote:Brišem prozore
Pa hoću al na kiseluarzuhal wrote:Šećeru, ima Beni. Možda nije prekarsno zal, al' i on je nečije dijete...
arzuhal wrote:beni-bu-man wrote:arzuhal wrote:Zovni benija na ručak.![]()
Ode gajba kiselice dok rece --keks...Dino34 wrote:Pa hoću al na kiseluarzuhal wrote:Šećeru, ima Beni. Možda nije prekarsno zal, al' i on je nečije dijete...
Jok ručak
Taj će izjest stejk od slona i ope pitat ima l repetemoonca wrote:bolje ga vodi na steak
Dobar si covjekDino34 wrote:Ope niko neće
Munco, da dođem do tebe?
zipoo wrote:Dobar si covjekDino34 wrote:Ope niko neće
Munco, da dođem do tebe?
Pa da, to je to. Dobro da si me napomeno.zipoo wrote:Dobar si covjekDino34 wrote:Ope niko neće
Munco, da dođem do tebe?
Zlikovci, ja mislim da si ti samo neshvacenDino34 wrote:Pa da, to je to. Dobro da si me napomeno.zipoo wrote:Dobar si covjekDino34 wrote:Ope niko neće
Munco, da dođem do tebe?
Helem, budući da sam dobar čojk, ovi loši neće da se druže. Logično, jelte. Aferim dječko.
kakve kafefranceska wrote:E pa onda javite kad se neko ponuditriconja wrote:Kad neko castifranceska wrote:Kada se piju te kafe![]()
![]()
![]()
Jeste popili kafu?beni-bu-man wrote:Joj mene sad Respo na sred ulice safat
Nismo, dogovoriti cemo secendlerbing wrote:Jeste popili kafu?beni-bu-man wrote:Joj mene sad Respo na sred ulice safat
cendlerbing wrote:Jeste popili kafu?beni-bu-man wrote:Joj mene sad Respo na sred ulice safat
Više neodlucnih .SmokingMan wrote:Još si frišak Dino,ne znaš ti koliko ovde ima premazanih.Čak ih ne moraš nikada ni lično upoznati.