Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nuovavita wrote:
Čini mi se da sam pogriješila Ali nije moglo biti drugačije...
Slijedeci put ispravka. I u provedenom vremenu i u rasporedu sjedenja
Ne znam šta planirate preraspoređivati al mene ne mičite jer mi je dobro Bloo ta trane a Euridika i Puke direktno preko stola punog kolačića, počesto sam se pitao šta idem fatati rukom kad je ispružim, kolačiće ili još malo naprijed
nuovavita wrote:Ing...sreća da si na vrijeme shvatao po šta ide ispružena ruka
ma da nije bilo povika Otstavi to, ne miči i ne guraj dalje, pitanje je šta bih ja nafatao ispruženom rukom. Al vidiš dala si mi ideju, i ti bi mogla 'preko stola' tamo umjesto bukija
ma da nije bilo povika Otstavi to, ne miči i ne guraj dalje, pitanje je šta bih ja nafatao ispruženom rukom. Al vidiš dala si mi ideju, i ti bi mogla 'preko stola' tamo umjesto bukija
Ne bih ja da ti još više otežavam...grehota je
samo treba još slatkiša nabaciti po stolu i nema tu grijehova
nuovavita wrote:
Čini mi se da sam pogriješila Ali nije moglo biti drugačije...
Slijedeci put ispravka. I u provedenom vremenu i u rasporedu sjedenja
Ne znam šta planirate preraspoređivati al mene ne mičite jer mi je dobro Bloo ta trane a Euridika i Puke direktno preko stola punog kolačića, počesto sam se pitao šta idem fatati rukom kad je ispružim, kolačiće ili još malo naprijed
Joj, jesi dugoruk i dugoprst...
Sreća pa imaš fine, mekane ruke...