Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#5751 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Juče malo društvo odabrano :thumbup:
To be continued...
Euridika
Globalna šefica

#5752 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Nadam se da vam je bilo fino. :-D
Bloo
Globalna šefica

#5753 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

Euridika wrote:Nadam se da vam je bilo fino. :-D
bilo je nadasve edukativno :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5754 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Neće niko kući, zamisli.
Morao sam neke za nogu iz kafane i kući vući :-?
shake69

#5755 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by shake69 »

Tomahawk11 wrote:
Neće niko kući, zamisli.
Aferim, iako me ponovo i iznova iznenadi ljudska potreba za takvim! Ljude koji su tako komotni tipkati u anonimnosti, sve i svasta, nekad i napadati i vrijedjati iz sigurne ''zastite podataka'', posljednje je da ih susretnem u stvarnosti. Vi ocigledno niste takvi, i neka vala i toga, ali se pitam, sta ste pricali kao potpuni neznanci? Kako unaprijediti klix forum! :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#5756 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

shake69 wrote: Aferim, iako me ponovo i iznova iznenadi ljudska potreba za takvim! Ljude koji su tako komotni tipkati u anonimnosti, sve i svasta, nekad i napadati i vrijedjati iz sigurne ''zastite podataka'', posljednje je da ih susretnem u stvarnosti. Vi ocigledno niste takvi, i neka vala i toga, ali se pitam, sta ste pricali kao potpuni neznanci? Kako unaprijediti klix forum! :-)
Ono što ti mogu reći iz iskustva sa ovakvih kafa, sastanaka je uglavnom sve pozitivno. Ljudi su opušteni, nema takvih, tih koji koriste svoju anonimnost da bi bili neko drugi, da nekom napakoste i slično.
Ne priča se puno o klixu. Tu i tamo. Gleda se da se provede ugodno vrijeme u zezanciji, druženju.
Nismo baš potpuni neznanci. Dosta nas se poznaje neko vrijeme, mislim isključivo ovako, putem tih forumskih druženja. Ja ovu ekipu znam nekih godinu dana i nisu to potpuni neznanci.
E sad, bude nekad neko novi, zainteresuje se. Gledamo da mu olakšamo, da se uklopi, da ne bude neugodno :)
Bloo
Globalna šefica

#5757 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

shake69 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Neće niko kući, zamisli.
Aferim, iako me ponovo i iznova iznenadi ljudska potreba za takvim! Ljude koji su tako komotni tipkati u anonimnosti, sve i svasta, nekad i napadati i vrijedjati iz sigurne ''zastite podataka'', posljednje je da ih susretnem u stvarnosti. Vi ocigledno niste takvi, i neka vala i toga, ali se pitam, sta ste pricali kao potpuni neznanci? Kako unaprijediti klix forum! :-)
uglavnom o sisama :lol: :lol: :lol:
:D
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#5758 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Bloo wrote:
ilitiga "Mliječnim žlijezdama" :D
spreca

#5760 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by spreca »

Bloo wrote:
a koja to ima sise :roll: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5761 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Jah, svi fol neozbiljni, a ono svi o politici kad se sastanemo :roll:
shake69

#5762 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by shake69 »

Tomahawk11 wrote:
shake69 wrote: Aferim, iako me ponovo i iznova iznenadi ljudska potreba za takvim! Ljude koji su tako komotni tipkati u anonimnosti, sve i svasta, nekad i napadati i vrijedjati iz sigurne ''zastite podataka'', posljednje je da ih susretnem u stvarnosti. Vi ocigledno niste takvi, i neka vala i toga, ali se pitam, sta ste pricali kao potpuni neznanci? Kako unaprijediti klix forum! :-)
Ono što ti mogu reći iz iskustva sa ovakvih kafa, sastanaka je uglavnom sve pozitivno. Ljudi su opušteni, nema takvih, tih koji koriste svoju anonimnost da bi bili neko drugi, da nekom napakoste i slično.
Ne priča se puno o klixu. Tu i tamo. Gleda se da se provede ugodno vrijeme u zezanciji, druženju.
Nismo baš potpuni neznanci. Dosta nas se poznaje neko vrijeme, mislim isključivo ovako, putem tih forumskih druženja. Ja ovu ekipu znam nekih godinu dana i nisu to potpuni neznanci.
E sad, bude nekad neko novi, zainteresuje se. Gledamo da mu olakšamo, da se uklopi, da ne bude neugodno :)
Meni je to onda posve druga ''platforma'', ako se vec vas toliko poznaje. Vrlo sam drustven, ali mi nekako ta forma virtualnih ''poznanstava'' nikako ne lezi.
Recimo da vam dodje Radosni taj bi ponio sise ljepojki iz starih YU erotskih casopisa i slicno, mogu misliti, a arzuhal Zbirku hadisa. :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#5763 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

shake69 wrote: Meni je to onda posve druga ''platforma'', ako se vec vas toliko poznaje. Vrlo sam drustven, ali mi nekako ta forma virtualnih ''poznanstava'' nikako ne lezi.
Recimo da vam dodje Radosni taj bi ponio sise ljepojki iz starih YU erotskih casopisa i slicno, mogu misliti, a arzuhal Zbirku hadisa. :mrgreen:
možemo onda kolaže da radimo :D
Bloo
Globalna šefica

#5764 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

spreca wrote:
Bloo wrote:
Tomo najveće u raji
puna šaka sise
spreca

#5765 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by spreca »

Bloo wrote:
spreca wrote:
Bloo wrote:
Tomo najveće u raji
puna šaka sise
Tomoooooo ajde ti i Bloo pokazite sise da vidim cije su vece :lol: :lol: :lol:
mad_max_ba

#5766 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

spreca wrote: Tomoooooo ajde ti i Bloo pokazite sise da vidim cije su vece :lol: :lol: :lol:
KRAAAAAAALJJUUUUUUUU
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#5767 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

mad_max_ba wrote:
spreca wrote: Tomoooooo ajde ti i Bloo pokazite sise da vidim cije su vece :lol: :lol: :lol:
KRAAAAAAALJJUUUUUUUU
za cenera :D
spreca

#5768 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by spreca »

Bloo wrote:
mad_max_ba wrote:
KRAAAAAAALJJUUUUUUUU
za cevape i pivu :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5769 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

shake69 wrote: Meni je to onda posve druga ''platforma'', ako se vec vas toliko poznaje. Vrlo sam drustven, ali mi nekako ta forma virtualnih ''poznanstava'' nikako ne lezi.
Možda. Ne znam dok ih ne bih vidio uživo.
Uglavnom, nema niko nenormalan (nemamo papire :mrgreen: ).
Kažem ti, nisam ni ja nikog znao, otišao jednom, sjede ljudi, pozdravio se, naručiš šta ćeš piti i polahko :)
anchor85

#5770 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by anchor85 »

Ja sam nakon ovoga
Tomahawk11 wrote:
Žigošemo se. Dobiješ žig u desno rame, tajni simbol je u pitanju.
odustala.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5771 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

anchor85 wrote:Ja sam nakon ovoga
Tomahawk11 wrote:
odustala.
:(
Euridika
Globalna šefica

#5772 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Izgleda sam sve propustila. :sad:
Čak i sise... :roll: :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5773 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Bloo wrote:
mad_max_ba wrote:
KRAAAAAAALJJUUUUUUUU
Kakav ja i sise :P
Tomahawk11
Globalni moderator

#5774 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:Izgleda sam sve propustila. :sad:
Čak i sise... :roll: :D
Sado-mazo :cry:
anchor85

#5775 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by anchor85 »

Tomahawk11 wrote:
anchor85 wrote:Ja sam nakon ovoga
Tomahawk11 wrote:
odustala.
:(
Imala nocne more.
Post Reply