Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#577 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Live: haos, trebe, ludilo 
-
vryzas
#578 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ima li pive u tom ludilu? 
-
vryzas
#579 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znam lokaciju
... kasnim 
-
ing-ecc
#580 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Bilo je to nas jedanAest forumasa
M+Ž
Hvala Puke za klopu i Bloo za ceh, Respi za viceve, Euridiki za suorganizaciju i Veseloj za remote podrsku.

Hvala Puke za klopu i Bloo za ceh, Respi za viceve, Euridiki za suorganizaciju i Veseloj za remote podrsku.
- supercali
#581 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
vesela vidis sta si propustila 
eureka reci sestri da mi je duzna kafu
ps. ing 2 metra od mene i jezik takodjer
-
ing-ecc
#582 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
.... a onda je 8 malih otislo u razlaz i trojica velikih u Johnny-ja 
- supercali
#583 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
a ostalo mozete gledati na history channelu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#584 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ko da gledam da ste se nalizali piva i dobacujete kakavim kokama 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#585 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Slika stola uopste ne prikazuje realno stanjesherbett wrote:Bato, a sta ti radis na forumu?![]()
Zasto ne pijes?
- nuovavita
#586 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati 
I dalje ne vjerujem godinama

I dalje ne vjerujem godinama
- pukepuke
#587 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Eh, završi još jedno forumaško druženje u vrlo ugodnoj klupskoj atmosferi.
Što smo radili ovaj put? Škrta Hercegovina je nahranila Bosnu, a onda nam je supercali pokazao moć vatrene vode
. Obilježili smo jedan rođendančić (osoba je jedva punoljetna, ne znam kako joj je uopće dopušten pristup na pdf Ljubav i seks
). Čuli smo priču o mom prvom putu, išaretom se tražio jedan broj telefona. Pričali smo o patologiji ljubavi, prstima, muškim bradavicama, stripovima, sjekirama, Zenica bluesu, plesnim angažmanima...
Razišli smo se u hladnu sarajevsku noć, neki na kulturno uzdizanje, a neki na kulturno unižavanje, maštajući o klubu sa djevojkama rastezljivog morala
Hvala svima što su me obrazi zaboljeli od smijeha

Što smo radili ovaj put? Škrta Hercegovina je nahranila Bosnu, a onda nam je supercali pokazao moć vatrene vode
Razišli smo se u hladnu sarajevsku noć, neki na kulturno uzdizanje, a neki na kulturno unižavanje, maštajući o klubu sa djevojkama rastezljivog morala
Hvala svima što su me obrazi zaboljeli od smijeha
- pukepuke
#588 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znam, znam, svi mi kažu da izgledam 10 godina mlađenuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati
I dalje ne vjerujem godinama![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
-
ing-ecc
#590 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znam, znam, i meni slicno pricaju, mozda nije bas 10 al jeste 9 sigurno.pukepuke wrote:Znam, znam, svi mi kažu da izgledam 10 godina mlađenuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati
- Euridika
- Globalna šefica
#591 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
As always...ing-ecc wrote:Bilo je to nas jedanAest forumasaM+Ž
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#592 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Već je vidjela i sama...supercali wrote:vesela vidis sta si propustila
- Euridika
- Globalna šefica
#593 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati
Bilo je super!
Niko bolje ne opiše atmosferu od Pukepuke. Trebala bi biti izvještač!pukepuke wrote:Eh, završi još jedno forumaško druženje u vrlo ugodnoj klupskoj atmosferi.
Što smo radili ovaj put? Škrta Hercegovina je nahranila Bosnu, a onda nam je supercali pokazao moć vatrene vode. Obilježili smo jedan rođendančić (osoba je jedva punoljetna, ne znam kako joj je uopće dopušten pristup na pdf Ljubav i seks
). Čuli smo priču o mom prvom putu, išaretom se tražio jedan broj telefona. Pričali smo o patologiji ljubavi, prstima, muškim bradavicama, stripovima, sjekirama, Zenica bluesu, plesnim angažmanima...
Razišli smo se u hladnu sarajevsku noć, neki na kulturno uzdizanje, a neki na kulturno unižavanje, maštajući o klubu sa djevojkama rastezljivog morala![]()
Hvala svima što su me obrazi zaboljeli od smijeha![]()
![]()
Samo si zaboravila znoj i mlijeko ... i, da, krempitu...
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#594 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
_BataZiv_0809 wrote:Live: haos, trebe, ludilo
jel to bilo sta Batane ? pod stolom, na stolu.... ?
- al_akhisari
#595 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
pukepuke wrote:Eh, završi još jedno forumaško druženje u vrlo ugodnoj klupskoj atmosferi.
Što smo radili ovaj put? Škrta Hercegovina je nahranila Bosnu, a onda nam je supercali pokazao moć vatrene vode. Obilježili smo jedan rođendančić (osoba je jedva punoljetna, ne znam kako joj je uopće dopušten pristup na pdf Ljubav i seks
Razišli smo se u hladnu sarajevsku noć, neki na kulturno uzdizanje, a neki na kulturno unižavanje, maštajući o klubu sa djevojkama rastezljivog morala![]()
![]()
- nuovavita
#596 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Sjetila sam se na koga me podsjećašpukepuke wrote:Znam, znam, svi mi kažu da izgledam 10 godina mlađenuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati
- walter kurtz
#597 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
je li to bilo krempitaEuridika wrote:nuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati
![]()
Bilo je super!![]()
Niko bolje ne opiše atmosferu od Pukepuke. Trebala bi biti izvještač!pukepuke wrote:Eh, završi još jedno forumaško druženje u vrlo ugodnoj klupskoj atmosferi.
![]()
![]()
Samo si zaboravila znoj i mlijeko ... i, da, krempitu...
- klixoris
#598 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Naravno !sherbett wrote:
Neg..ta voznja motorom..jel jos vrijedi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#599 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Rano si otislanuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati
- nuovavita
#600 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
S tobom se niko porediti ne možeing-ecc wrote:Znam, znam, i meni slicno pricaju, mozda nije bas 10 al jeste 9 sigurno.pukepuke wrote:Znam, znam, svi mi kažu da izgledam 10 godina mlađenuovavita wrote:E ljudovi...hvala za kratko ali slatko druženje! Nadam se da ste se nastavili lijepo ponašati...nemojte nas brukati