Otto, nije bitno kako ću doći obučena, već da li sam stručna u poslu medicinske sestre ... a jesam!Otto_13 wrote:Tacno cu se i ja napit razocaran informacijom da nece bit medicinskih sestara u suknjicama (:
Znanje se nekad i cijeni...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Otto, nije bitno kako ću doći obučena, već da li sam stručna u poslu medicinske sestre ... a jesam!Otto_13 wrote:Tacno cu se i ja napit razocaran informacijom da nece bit medicinskih sestara u suknjicama (:
kako bih volio da si ovdje, da dođeš na pivospreca wrote:"sestro"pomozi![]()
![]()
.........nemoj da mi Ota rezilis s'cula
daj covjeku ........ako mu sta fali
![]()
s obzirom da sam iz daleka, molio bih nekako preko reda ako mozeEuridika wrote:A šta vas je na (o)djelu ...... ko će vas sve opslužiti ...
Buckethead wrote:kako bih volio da si ovdje, da dođeš na pivospreca wrote:"sestro"pomozi![]()
![]()
.........nemoj da mi Ota rezilis s'cula
daj covjeku ........ako mu sta fali
![]()
Ostavite plavu kovertu podebljeg šuškavog sadržaja na pultu, pa ćemo vas uzeti u razmatranje...spreca wrote:s obzirom da sam iz daleka, molio bih nekako preko reda ako mozeEuridika wrote:A šta vas je na (o)djelu ...... ko će vas sve opslužiti ...
![]()
Znaci korupcijaEuridika wrote:Ostavite plavu kovertu podebljeg šuškavog sadržaja na pultu, pa ćemo vas uzeti u razmatranje...spreca wrote:s obzirom da sam iz daleka, molio bih nekako preko reda ako mozeEuridika wrote:A šta vas je na (o)djelu ...... ko će vas sve opslužiti ...
![]()
Hahahaha, bome pametne nekeOtto_13 wrote:Prije par dana pricamo ja i jedan kolega sa dvije postene iz jedne od ovih silnih agencija
Koje ste vi stipse . Daj bona covjeku vidis koliko je navalio !
A vala vi ste lijeni sto sam nece da uzme
Sta znaci "Postene" i kakve su to agencije i sta trebaju dat?pukepuke wrote:Hahahaha, bome pametne nekeOtto_13 wrote:Prije par dana pricamo ja i jedan kolega sa dvije postene iz jedne od ovih silnih agencija
Koje ste vi stipse . Daj bona covjeku vidis koliko je navalio !
A vala vi ste lijeni sto sam nece da uzme![]()
Otto, potpuno si u pravu, prvi dojmovi su najbitniji ... Ne beri brigu, nećeš biti razočaran ...Otto_13 wrote:Vjerujem ja tebi i nemam ni zrno sumnje u tvoju strucnost ali ipak i prezentacija je vaznaEuridika wrote:Otto, nije bitno kako ću doći obučena, već da li sam stručna u poslu medicinske sestre ... a jesam!Otto_13 wrote:Tacno cu se i ja napit razocaran informacijom da nece bit medicinskih sestara u suknjicama (:![]()
sherbett wrote:Spreca, kad ti dolazis?
penetracija je vaznijaOtto_13 wrote:Vjerujem ja tebi i nemam ni zrno sumnje u tvoju strucnost ali ipak i prezentacija je vaznaEuridika wrote:Otto, nije bitno kako ću doći obučena, već da li sam stručna u poslu medicinske sestre ... a jesam!Otto_13 wrote:Tacno cu se i ja napit razocaran informacijom da nece bit medicinskih sestara u suknjicama (:![]()
Otto_13 wrote:spreca wrote:sherbett wrote:Spreca, kad ti dolazis?u 8 mjescu
Nemoj opet izradit za kafu
sherbett wrote:Hmmmm...ali opet kao fantomspreca wrote:sherbett wrote:Spreca, kad ti dolazis?u 8 mjescu
Ne, naravno. Ako si zainteresirana, poslaću ti podatke na PP.nuovavita wrote:Jesu li ovo vrijeme i lokacija tajni?![]()
Nije istina! Ja volim da nas ima više, posebno smo deficitarni u ženskom dijelu...sherbett wrote:Onda vam ja ne trebam_BataZiv_0809 wrote:Znaci vidimo se sutraKaze mi Euridika da ce nas biti desetak
Jel se to sprema oruzani napad zenskINJA? Koliko onda muskiNJA smije doci?Euridika wrote:Nije istina! Ja volim da nas ima više, posebno smo deficitarni u ženskom dijelu...sherbett wrote:Onda vam ja ne trebam_BataZiv_0809 wrote:Znaci vidimo se sutraKaze mi Euridika da ce nas biti desetak
Samo ti dođi.
Ma pusti ti šerbu, furačica je to velikaEuridika wrote:Nije istina! Ja volim da nas ima više, posebno smo deficitarni u ženskom dijelu...sherbett wrote:Onda vam ja ne trebam_BataZiv_0809 wrote:Znaci vidimo se sutraKaze mi Euridika da ce nas biti desetak
Samo ti dođi.
Dolazis li sutra?nuovavita wrote:Jesu li ovo vrijeme i lokacija tajni?![]()
vjerovatno će doći_BataZiv_0809 wrote:Dolazis li sutra?nuovavita wrote:Jesu li ovo vrijeme i lokacija tajni?![]()