hajmo u Freaky'sEuridika wrote:Hoće li iko novi doći ili samo stara ekipa?
Btw, gdje ćemo?
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dr Kova
#501 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- Euridika
- Globalna šefica
#502 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Buckethead wrote:Može i meni ovaj put sok, treba manje pit'
Pa da krepamo od žeđi??
- Euridika
- Globalna šefica
#503 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ne, ne, ne... krivo se tumači...samo pozitiva wrote:Euridika wrote:Hoće li iko novi doći ili samo stara ekipa?
Btw, gdje ćemo?novi nisu pozeljnipukepuke wrote:Ja sam u petak u Sarajevu (ništa posao, samo zabava), pa ako ima zainteresiranih za druženje, naročito originalna postava, bilo bi mi drago da se okupimo.
Stari se podrazumijevaju, a nove kolačiće čekamo širom raširenih ruku...
- Euridika
- Globalna šefica
#504 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Šta vam je svima?heat wrote:ja se nadam da cu moci prisustvovati druzenju ispod stola ali dalje od caja ne idem.![]()
da postedim prijatelja Rmz svojih muka
- Dr Kova
#505 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:Buckethead wrote:Može i meni ovaj put sok, treba manje pit'![]()
Pa da krepamo od žeđi??Žestoko se protivim...
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#506 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nije nistaEuridika wrote:Šta vam je svima?heat wrote:ja se nadam da cu moci prisustvovati druzenju ispod stola ali dalje od caja ne idem.![]()
da postedim prijatelja Rmz svojih muka![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#507 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
@Buki & @Heat
Ako ne mislite pit', onda ćemo sljedeće druženje organizovati u Begovoj džamiji - šifra: raja s mevluda...
. Vi ste taman pustili bradu...
@Heat
Bolan ne bio, ti umjesto da se boriš da budeš iskorišten do koske, ti se još opireš ...
... Kud plovi ovaj brod?

Ako ne mislite pit', onda ćemo sljedeće druženje organizovati u Begovoj džamiji - šifra: raja s mevluda...
@Heat
Bolan ne bio, ti umjesto da se boriš da budeš iskorišten do koske, ti se još opireš ...
- spreca
#508 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote: Ne, ne, ne... krivo se tumači...![]()
Stari se podrazumijevaju, a nove kolačiće čekamo širom raširenih ...
- heat
#509 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:@Buki & @Heat
Ako ne mislite pit', onda ćemo sljedeće druženje organizovati u Begovoj džamiji - šifra: raja s mevluda.... Vi ste taman pustili bradu...
![]()
@Heat
Bolan ne bio, ti umjesto da se boriš da budeš iskorišten do koske, ti se još opireš ...... Kud plovi ovaj brod?
![]()
neukusan, zelen, nikakav, objesen... trebam ko E.Jevric da se nudim ?
- Ramzess Veliki
#510 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ja se ničega ne bojim i prezirem strah ... posebno takve vrste. Čak štaviše ...heat wrote:nije nistaEuridika wrote:Šta vam je svima?heat wrote:ja se nadam da cu moci prisustvovati druzenju ispod stola ali dalje od caja ne idem.![]()
da postedim prijatelja Rmz svojih muka![]()
![]()
mene samo strah da me ne iskoriste zeMske
- Dr Kova
#511 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
yebote, ako ne mislim pit' nisam poželjan.... Forsiraš me
- Ramzess Veliki
#512 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ti nemoraš ... ali ja sam u treningu za 19-ti Mart. Moram biti u punoj formi.Buckethead wrote:![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#513 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
E moj Spreca, da ti samo znaš šta si zapravo napisao, sad bi se sam izdegenečio...spreca wrote:Euridika wrote: Ne, ne, ne... krivo se tumači...![]()
Stari se podrazumijevaju, a nove kolačiće čekamo širom raširenih ...![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#514 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Što ... voli ga primit' ... to je sad moderno ...Euridika wrote:E moj Spreca, da ti samo znaš šta si zapravo napisao, sad bi se sam izdegenečio...spreca wrote:Euridika wrote: Ne, ne, ne... krivo se tumači...![]()
![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#515 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Tebe nije strah?Ramzess Veliki wrote:Ja se ničega ne bojim i prezirem strah ... posebno takve vrste. Čak štaviše ...heat wrote:nije nistaEuridika wrote:Šta vam je svima?![]()
![]()
mene samo strah da me ne iskoriste zeMske
- Euridika
- Globalna šefica
#516 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
I ja... za 18-ti...Ramzess Veliki wrote:Ti nemoraš ... ali ja sam u treningu za 19-ti Mart. Moram biti u punoj formi.Buckethead wrote:![]()
![]()
![]()
- heat
#517 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ko smije od zemskijeh, neka testira RmzEuridika wrote:Tebe nije strah?Ramzess Veliki wrote: Ja se ničega ne bojim i prezirem strah ... posebno takve vrste. Čak štaviše ...![]()
- spreca
#518 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
pa jel cekas ili ne cekasEuridika wrote:E moj Spreca, da ti samo znaš šta si zapravo napisao, sad bi se sam izdegenečio...spreca wrote:Euridika wrote: Ne, ne, ne... krivo se tumači...![]()
![]()
![]()
![]()
Ramo cuvaj ledja
- pukepuke
#519 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Totalno smo otvoreni za nova iskustva, poznanstva, prijateljstva, originalnu postavu sam naglasila jer njih jedine i poznajem, pa rekoh, da bude makar netko poznatsamo pozitiva wrote:Euridika wrote:Hoće li iko novi doći ili samo stara ekipa?
Btw, gdje ćemo?novi nisu pozeljnipukepuke wrote:Ja sam u petak u Sarajevu (ništa posao, samo zabava), pa ako ima zainteresiranih za druženje, naročito originalna postava, bilo bi mi drago da se okupimo.
- heat
#520 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
pukepuke wrote:
Totalno smo otvoreni za nova iskustva, poznanstva, prijateljstva, originalnu postavu sam naglasila jer njih jedine i poznajem, pa rekoh, da bude makar netko poznat
- pukepuke
#521 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Uh, muškarci u uniformama, mmmm... ne oblače se striperi džaba u vatrogasce, policajce, vojnike i sličnoRamzess Veliki wrote:pukepuke wrote:Ja sam u petak u Sarajevu (ništa posao, samo zabava), pa ako ima zainteresiranih za druženje, naročito originalna postava, bilo bi mi drago da se okupimo.
![]()
... petkom sam u uniformi ... ne mogu se obući casuall ...
- Euridika
- Globalna šefica
#522 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Draga, ja bih rekla da je ovo bila šifra za ispalu...pukepuke wrote:Uh, muškarci u uniformama, mmmm... ne oblače se striperi džaba u vatrogasce, policajce, vojnike i sličnoRamzess Veliki wrote:pukepuke wrote:Ja sam u petak u Sarajevu (ništa posao, samo zabava), pa ako ima zainteresiranih za druženje, naročito originalna postava, bilo bi mi drago da se okupimo.
![]()
Ako je uniforma problem, obući ćemo je svi radi solidarnosti ... ne, neću doći obučena kao medicinska sestra...
- Ramzess Veliki
#523 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Što bolan, naši smo, ostaje u raji ...spreca wrote:
Ramo cuvaj ledja
- Ramzess Veliki
#524 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
... ima neke logike, nije se meni mrsko skidat' ...pukepuke wrote:Uh, muškarci u uniformama, mmmm... ne oblače se striperi džaba u vatrogasce, policajce, vojnike i sličnoRamzess Veliki wrote:pukepuke wrote:Ja sam u petak u Sarajevu (ništa posao, samo zabava), pa ako ima zainteresiranih za druženje, naročito originalna postava, bilo bi mi drago da se okupimo.
![]()
- supercali
#525 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jel sutra (tj danas) nasa dzuma?