Pretpostavljam da vas je konobar otpratio do vrata...heat wrote:ja samo ne znam kako smo se rastali ja i Ramiz
Veća je misterija kako ste do kuće došli...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pretpostavljam da vas je konobar otpratio do vrata...heat wrote:ja samo ne znam kako smo se rastali ja i Ramiz
BarbaDue wrote:šta je bilo pričajkad ne mogu biti nazočan bar mi dajte mrvice
Euridika wrote:Pretpostavljam da vas je konobar otpratio do vrata...heat wrote:ja samo ne znam kako smo se rastali ja i Ramiz![]()
Veća je misterija kako ste do kuće došli...
heat wrote:BarbaDue wrote:šta je bilo pričajkad ne mogu biti nazočan bar mi dajte mrvice
kada je konobar ugasio svjetlo, nije bilo mrvica
Ne smijem ni pitati...heat wrote:Euridika wrote:Pretpostavljam da vas je konobar otpratio do vrata...heat wrote:ja samo ne znam kako smo se rastali ja i Ramiz![]()
Veća je misterija kako ste do kuće došli...![]()
![]()
necu te lagati
Privij šta mlado, odmah kriza popušta...ing-ecc wrote:Uhhhhhhh kad ce 4 sata?
Jutros sam k'o i nekako ust'o a sad vec krizaaaaa fattaaaaa
... evo upravo sam izašao ...Buckethead wrote:legenda kaže da su Ramo i Heat i dalje u kafani![]()
![]()
![]()
Euridika wrote: ... evo upravo sam izašao ...![]()
Rmz
Ukratko - raznijeli se.BarbaDue wrote:šta je bilo pričajkad ne mogu biti nazočan bar mi dajte mrvice
Al ti ne znaš kakve su sekretarice?supercali wrote:Moz3 priviti jedino novi mod3m ili kakav razvodni stub kutiju i sl posto nema on cini mi se pristupa onim djevojkama na salterima
Ceh je bio oko 2 metra al zato cehinja s njim 1.70 otprilike i ja joj pokazem vizu i udjemBuckethead wrote:koliki je ceh bio?
Dzaba kad ti salujes switcheve rutere bazne stanice i hejbet nekih stvarki dok sekretaricu saluje sef tamo nekiing-ecc wrote:Al ti ne znaš kakve su sekretarice?supercali wrote:Moz3 priviti jedino novi mod3m ili kakav razvodni stub kutiju i sl posto nema on cini mi se pristupa onim djevojkama na salterima
supercali wrote:Ceh je bio oko 2 metra al zato cehinja s njim 1.70 otprilike i ja joj pokazem vizu i udjemBuckethead wrote:koliki je ceh bio?
Kod vas nema štafete, cvijeće se osušilo....Vi se samo ubijateEuridika wrote:Ukratko - raznijeli se.BarbaDue wrote:šta je bilo pričajkad ne mogu biti nazočan bar mi dajte mrvice
Koliko je ko mogao izdržati, toliko dugo je i bio.
Ceh je bio nastran, iduće druženje ispred granapa ...
Rmz
Euridika wrote:... evo upravo sam izašao ...Buckethead wrote:legenda kaže da su Ramo i Heat i dalje u kafani![]()
![]()
![]()
![]()
Rmz
heat wrote:
jesmo li se pozdravili ljudski na rastanku ?
Buckethead wrote:heat wrote:
jesmo li se pozdravili ljudski na rastanku ?![]()
apsolutno, slijedeći put nastavljamo gdje smo stali
al si zato imao scene združenih zagrljaja s ramom dok je još friška pi(ČK)letina bila na stoluheat wrote:Buckethead wrote:heat wrote:
jesmo li se pozdravili ljudski na rastanku ?![]()
apsolutno, slijedeći put nastavljamo gdje smo stali
![]()
![]()
negdje sam izgubio scenu rastanka sa Ramizom, a ne znam zasto
lisac edukovani, salji toing-ecc wrote: al si zato imao scene združenih zagrljaja s ramom dok je još friška pi(ČK)letina bila na stolu