Euridika wrote:Ma ja, kontam, zabole noge i međunožje...eluna wrote:meni se dopalo....... ali sam ipak sišla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bilo je udobno sjedište
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Euridika wrote:Ma ja, kontam, zabole noge i međunožje...eluna wrote:meni se dopalo....... ali sam ipak sišla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eluna wrote:Euridika wrote:Ma ja, kontam, zabole noge i međunožje...eluna wrote:meni se dopalo....... ali sam ipak sišla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije
bilo je udobno sjedište
Al nije u Zagrebu, ne ne Zagreb.sherbett wrote:Jaaaaaa, jaaaaaaaaa jaaa biiiRamzess Veliki wrote:Znači srijeda put Stoca po Euridiku pa u Mostar ... haj'mo dobrovoljci ko se javlja za vozikanje?![]()
a ramo, ja bi! Fakat bi! I vozikala se i na motoru i u Mostar. Fakat biiiuuu
Kad? Veceras?ing-ecc wrote:Ko hoce i moze na druzenje onda se vidimo u 20 h u Titi.
Ne veceras nego kasnis 5 minuta.eluna wrote:Kad? Veceras?ing-ecc wrote:Ko hoce i moze na druzenje onda se vidimo u 20 h u Titi.
Uhhhhh ..... cek da nesto vidiming-ecc wrote:Ne veceras nego kasnis 5 minuta.eluna wrote:Kad? Veceras?ing-ecc wrote:Ko hoce i moze na druzenje onda se vidimo u 20 h u Titi.
Mozesupercali wrote:Ja i ing dogovaramo jednodnevno druzenje more ili planina
Jel neko zainteresovan da na 1 dan odemo negdje zavisno koliko bude za more ili planinu
Prevoz je za sada obezbjedjen za 4-6 osoba ako bude potrebno imat ce auta zavisno koliko bude zainteresovanih
Ko je zainteresovan?
čujem respo nudio ceneraing-ecc wrote:Zna li neko koliko kosta ona kuca kod Bosmala sto je na putu da se povezu dvije transfezale?
Valjda da se povežu dvije longitudinale, a ne transverzale (taj pravac je transverzala). RazočaraTa sam, inžinjeruing-ecc wrote:Zna li neko koliko kosta ona kuca kod Bosmala sto je na putu da se povezu dvije transfezale?
Istovremeno je i dan žalosti...BarbaDue wrote:dasnas je dan mladosti i idealno vrijem za druženje, štafeta mladosti i sl.
http://forum.klix.ba/tuzla-25-05-1995-m ... 9s325.htmlBarbaDue wrote:nisam znao, gdje je dan žalosti?
Ma kakav Ramo... S njim planirati... uvijek nepredviđene okolnosti...ing-ecc wrote:Al nije u Zagrebu, ne ne Zagreb.sherbett wrote:Jaaaaaa, jaaaaaaaaa jaaa biiiRamzess Veliki wrote:Znači srijeda put Stoca po Euridiku pa u Mostar ... haj'mo dobrovoljci ko se javlja za vozikanje?![]()
a ramo, ja bi! Fakat bi! I vozikala se i na motoru i u Mostar. Fakat biiiuuuOvo je plan za Mostar.
pa valjda da kupe kuću ........ ali nakon što baki i ing odrade check point na vlašićuEuridika wrote:Valjda da se povežu dvije longitudinale, a ne transverzale (taj pravac je transverzala). RazočaraTa sam, inžinjeruing-ecc wrote:Zna li neko koliko kosta ona kuca kod Bosmala sto je na putu da se povezu dvije transfezale?![]()
![]()
A što vas interesuje? Morate mi podnijeti puni izvještaj.![]()
I šta ovo planirate Respo i ti?
a gdje žioviš ti, svega ti!?!?!BarbaDue wrote:nisam znao, gdje je dan žalosti?
neću sramotoBarbaDue wrote:nemoj me karati alahati