Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Oticon

#1976 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

nuovavita wrote:Prvo....hoću sliku...pod hitno..boli me briga koda koga je :D
I ja hoću sliku...i mene boli briga isto :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1977 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by _BataZiv_0809 »

Kod:

Image
Oticon

#1978 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

ako budemo čekali...kao dok čitaš poruke...baš ćemo se načekati :eh:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1980 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by _BataZiv_0809 »

Izvolite u ordinaciju :evil:
Oticon

#1981 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

nuovavita wrote::lol: :lol:
Pa doktore čekamo...
izgleda operiše :lol: :lol:
nuovavita

#1982 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Oticon wrote:
nuovavita wrote::lol: :lol:
Pa doktore čekamo...
izgleda operiše :lol: :lol:
Miša mu...onda ćemo se načekati :lol:
_BataZiv_0809 wrote:Izvolite u ordinaciju :evil:
Ne smijemo mi tamo zalaziti :P
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1983 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by _BataZiv_0809 »

Da, morate civilnu odjecu ostaviti kod sestre na prijemnom :oops:
eluna

#1984 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

nuovavita wrote:
eluna wrote:
Objasnjenje za vlasic na narednoj kafi :D
Do detalja moliću lijepo :D
Obecajem svecana - objasnjenje do sve I jednog testosterona :D
ing-ecc

#1985 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

eluna wrote:
nuovavita wrote:
eluna wrote:
Objasnjenje za vlasic na narednoj kafi :D
Do detalja moliću lijepo :D
Obecajem svecana - objasnjenje do sve I jednog testosterona :D
... ili do sve i jednog spermato-sterona :lol: :lol: :lol:
@nuova moraces sacekati da dodjes na red za objasnjenje cudnih desavanja na vlasicu :D ima nas i previshe kojima je to zagolicalo mastu i za sada imamo samo pusta obecanja da ce biti uprilicena svecana sjednica na kojoj ce jedina tacka dnevnog reda biti: Vlašić. :D
eluna

#1987 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

ing-ecc wrote: ... ili do sve i jednog spermato-sterona :lol: :lol: :lol:
@nuova moraces sacekati da dodjes na red za objasnjenje cudnih desavanja na vlasicu :D ima nas i previshe kojima je to zagolicalo mastu i za sada imamo samo pusta obecanja da ce biti uprilicena svecana sjednica na kojoj ce jedina tacka dnevnog reda biti: Vlašić. :D
Iskreno - mislila sam da Vam je Ramzes to objasnio pa da Ste krenuli da me zezate na tu temu. Ali dobro de ....... ako vec ne znate zakazujte kafu mimo srijede naredne sedmice :D

Ali ni slucajno na vlasicu - ima Vas malkice zagorjelih, a gore sve krsna Balkanska momcad :lol:
supercali

#1988 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Cuj ima vas zagorjelih a ti zagorila ko kineska radnja juce u konzumu
ing-ecc

#1989 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

eluna wrote: Iskreno - mislila sam da Vam je Ramzes to objasnio pa da Ste krenuli da me zezate na tu temu. Ali dobro de ....... ako vec ne znate zakazujte kafu mimo srijede naredne sedmice :D

Ali ni slucajno na vlasicu - ima Vas malkice zagorjelih, a gore sve krsna Balkanska momcad :lol:
Ako ti ne smijes na Vlasic smijemo mi, zagoreli i ne zagoreli. :-) Vlasic je priroda, Vlasic su koke i eto jos i neka krsna balkanska momcad :lol: taman :P
esmasaric

#1990 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

supercali wrote:Cuj ima vas zagorjelih a ti zagorila ko kineska radnja juce u konzumu
:lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#1991 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Eluna hoću objašnjenje Vlašića da ne budem Marsovka :lol:

I neću više nikada na kafu na onako kratko vrijeme pa da propustim zabavu.....a ne ne :jok:

Euridika...niko nije ozbiljno shvatio prijetnje, mora se to oštrije :stasreko: :lol: :lol: I prenosim pozdrav ;)
Od sad samo oštro i čvrsto... :D :D

Btw, ja saznala za Vlašić... :perverzna:
Euridika
Globalna šefica

#1992 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:
ing-ecc wrote: ... ili do sve i jednog spermato-sterona :lol: :lol: :lol:
Iskreno - mislila sam da Vam je Ramzes to objasnio pa da Ste krenuli da me zezate na tu temu. Ali dobro de ....... ako vec ne znate zakazujte kafu mimo srijede naredne sedmice :D

Neko ima dug jezik... :D :D
supercali

#1993 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Sta se ima saznavati
Klepio je neki forumas i sad se sjeca vlasica i priziva ga jer od tada se druzi s dildom ili nekom slicnom stvarcicom a ponekad ako sta uleti dobro i jeste
supercali

#1995 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Nel ona pipa a mi cemo pipati nju za podrsku
eluna

#1996 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

supercali wrote:Sta se ima saznavati
Klepio je neki forumas i sad se sjeca vlasica i priziva ga jer od tada se druzi s dildom ili nekom slicnom stvarcicom a ponekad ako sta uleti dobro i jeste
Jok zeno draga

Nego ne mogu sebi da halalim sto ne odradih ono krsno momce tamo na planini. Ostao mi u finom sjecanju I ovako a zamisli da je sta bilo :D
eluna

#1997 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Nego, hoce li ko na kafu danas? Ne ide mi se kuci poslije ispita :(
esmasaric

#1998 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

eluna wrote:Nego, hoce li ko na kafu danas? Ne ide mi se kuci poslije ispita :(
Kako prođe ispit? :D
supercali

#1999 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

eluna wrote:
supercali wrote:Sta se ima saznavati
Jok zeno draga

Nego ne mogu sebi da halalim sto ne odradih ono krsno momce tamo na planini. Ostao mi u finom sjecanju I ovako a zamisli da je sta bilo :D
Pitanje je bi li on halalio samom sebi da je pustio da ga odradis
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#2000 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

nuovavita wrote: Spisak je u pripremi...bit će ti dostavljen kada bude vrijeme :kiss:
pozuri, vakat je :igrac:
Post Reply