sta ti samo posmatras, pomozi bratu da savlada strahvesela_sveska wrote:
![]()
lijepi strah
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1276 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- Euridika
- Globalna šefica
#1277 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Joooj, još se sjećam onog prvog pipkanja ispod stola. Sva sam se stresla na samu uspomenu...Otto_13 wrote:Prvi put kad smo bili na kafi ja tako , ledjima se naslonis na zid . A moram priznat oko te kafe ili kafa pocele se desavat neke cudne stvari ....
- Euridika
- Globalna šefica
#1278 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
I ja ću do zida, što je sigurno, sigurno je...heat wrote:ma nista nece biti sto ne znate vecEuridika wrote: Jel to hoćeš da kažeš da se Nuovavita i ja sad trebamo pribojavati?![]()
Inače, u našem društvu guze postaju poprilično bolne tačke...![]()
![]()
![]()
kao sto rece drug Otto, ja cu do zida
divi Vitaminke sto izaziva, a kad fasuje ce da se zali![]()
- heat
#1279 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ne, ne..nema mjesta vise do zidaEuridika wrote: I ja ću do zida, što je sigurno, sigurno je...
- nuovavita
#1280 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da bar imate razloga da me se bojiteheat wrote:
divi Vitaminke sto izaziva, a kad fasuje ce da se zali![]()
- heat
#1281 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
kako nemam ...ihhh kad se sjetim onog pristupa i onog.... uhhhhnuovavita wrote: Da bar imate razloga da me se bojite
- Euridika
- Globalna šefica
#1282 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ne smijem, fasovaću od tvog momka...heat wrote:ne, ne..nema mjesta vise do zidaEuridika wrote: I ja ću do zida, što je sigurno, sigurno je...bujrum, sjedi ispred mene
- heat
#1283 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ne brini, cuvam ti ledjaEuridika wrote: Ne smijem, fasovaću od tvog momka...![]()
- nuovavita
#1284 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
heat wrote:kako nemam ...ihhh kad se sjetim onog pristupa i onog.... uhhhhnuovavita wrote: Da bar imate razloga da me se bojite
-
ing-ecc
#1285 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
hahahaaaaa sta je nas traumatizovanih
Zovite nam i neku dr.-icu traume
nek se i ona malo druzi s nama, onako ako ustreba 
- heat
#1286 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ja volim da me traumatizirasnuovavita wrote:![]()
Evo neću više nikad...žao mi je da ti uzrokujem takve traume.
- heat
#1287 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ing-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
a kako da mi istraumatiziramo dame ?
- nuovavita
#1288 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma ni dr vam ne moze pomociheat wrote:ing-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
![]()
![]()
Imate fore da skontate kako cete....nije to lako.
- Ramzess Veliki
#1289 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dođem kokuz i pričam kako nisam jeo dva dana ...heat wrote:ing-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
![]()
![]()
- vesela_sveska
#1290 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
bas traumatizovaning-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
pomoci ce ti jedna 'vakva

- kokuz_sa
#1291 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
dame vole kokuze..Ramzess Veliki wrote:Dođem kokuz i pričam kako nisam jeo dva dana ...heat wrote:![]()
![]()
ta ti teorija pada u vodu
- Euridika
- Globalna šefica
#1292 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Uh, leđa, treba mi masaža...heat wrote:ne brini, cuvam ti ledjaEuridika wrote: Ne smijem, fasovaću od tvog momka...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#1293 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Može bit kokuz ako je umjetnik...kokuz_sa wrote:dame vole kokuze..Ramzess Veliki wrote:Dođem kokuz i pričam kako nisam jeo dva dana ...heat wrote:![]()
![]()
ta ti teorija pada u vodu
A što biste nas traumatizirali? Zar nije poenta da nas utješite?
- Euridika
- Globalna šefica
#1294 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Joj Vesela, sad je mene strah...vesela_sveska wrote:bas traumatizovaning-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
![]()
![]()
![]()
pomoci ce ti jedna 'vakva![]()
![]()
- vesela_sveska
#1295 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:Joj Vesela, sad je mene strah...vesela_sveska wrote:bas traumatizovaning-ecc wrote:hahahaaaaa sta je nas traumatizovanihZovite nam i neku dr.-icu traume
![]()
![]()
![]()
pomoci ce ti jedna 'vakva![]()
![]()
- pukepuke
#1296 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Gdje treba prva pomoć, ja friško prošla tečaj, sve znam 
- heat
#1297 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nuovavita wrote:Ma ni dr vam ne moze pomociheat wrote:[a kako da mi istraumatiziramo dame ?![]()
Imate fore da skontate kako cete....nije to lako.
ocekivanja su opasna stvar
- heat
#1298 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
mozda upali tvoja teorija Rmz, mehka su srcaRamzess Veliki wrote: Dođem kokuz i pričam kako nisam jeo dva dana
- heat
#1299 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote: Može bit kokuz ako je umjetnik...![]()
A što biste nas traumatizirali? Zar nije poenta da nas utješite?
Euridika wrote: Uh, leđa, treba mi masaža...
Ja to ovako vidim...
Prvo malo traume, a onda umjetnicka djela sprovedemo kroz masazu i lijepe rijeci utjehe
- Euridika
- Globalna šefica
#1300 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ovo već zvuči kao obećanje... može i četveroručna...heat wrote:Euridika wrote: Može bit kokuz ako je umjetnik...![]()
A što biste nas traumatizirali? Zar nije poenta da nas utješite?Euridika wrote: Uh, leđa, treba mi masaža...
Ja to ovako vidim...
Prvo malo traume, a onda umjetnicka djela sprovedemo kroz masazu i lijepe rijeci utjehe