Euridika wrote: Kako ono kažu, neznanje je blagoslov ...![]()
mozda je i bolje da ne znam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Euridika wrote: Kako ono kažu, neznanje je blagoslov ...![]()
Do 3 cm, nećemo pretjerivati...ing-ecc wrote:koliko vidim treba povesti raspravu i o fi?opasan medo
znači nije samo u dubinu nego i u širinu
hajmo, Eura, Vita i Bloo.
Ramo i ja nismo sigurno, predaleko smo bili...heat wrote:Euridika wrote: Kako ono kažu, neznanje je blagoslov ...![]()
mozda je i bolje da ne znam![]()
al znam ko nije
rijesili smo onda misterijuEuridika wrote:Ramo i ja nismo sigurno, predaleko smo bili...heat wrote:Euridika wrote: Kako ono kažu, neznanje je blagoslov ...![]()
al znam ko nije
Rekosmo već..ponavljamo sjednicu. Uvedi u raspored kao novu tačku dnevnog redaing-ecc wrote:koliko vidim treba povesti raspravu i o fi?opasan medo
znači nije samo u dubinu nego i u širinu
hajmo, Eura, Vita i Bloo.
Vrlo blisko...Russki wrote:Druzite li se?
đe ste sjed'liEuridika wrote: Vrlo blisko...
Prvo u Fratelli-ju, pa u Gogi, išli na predstavu.Buckethead wrote:đe ste sjed'liEuridika wrote: Vrlo blisko...
Euridika wrote: Prvo u Fratelli-ju, pa u Gogi, išli na predstavu.
men vala bjese krivo sto ja nisam sjedio u sredini...lijevo krilo Bloo a ti hanuma desnosheilak wrote:rijesili smo onda misterijuEuridika wrote:Ramo i ja nismo sigurno, predaleko smo bili...heat wrote:
al znam ko nije
inzinjer je diro jer nije majstor da popravi
a svo vrijeme sutio(r)
Pa što se nisi prebacio? Hajde, biće ponovo...heat wrote:men vala bjese krivo sto ja nisam sjedio u sredini...lijevo krilo Bloo a ti hanuma desnosheilak wrote:rijesili smo onda misteriju
inzinjer je diro jer nije majstor da popravi
a svo vrijeme sutio(r)
![]()
ne vjerujem da je inzinjer. sumLjam na Bloooooo
naucio lekcijuEuridika wrote: Pa što se nisi prebacio? Hajde, biće ponovo...
_BataZiv_0809 wrote:Joj buki ti si car
... znaci treba SVE ponovitiRamzess Veliki wrote:Ja ništa nisam skontao onu Crvenkapicu ...
A jel mora baš SVE? Ja došla kući sva ukočena...ing-ecc wrote:... znaci treba SVE ponovitiRamzess Veliki wrote:Ja ništa nisam skontao onu Crvenkapicu ...i nadoknaditi propusteno
![]()
Ma ja, dvaput je dvaput.
U CET ili danas?Euridika wrote: A jel mora baš SVE? Ja došla kući sva ukočena...![]()
![]()
U četvrtak, ali nije do Respe. Drugi elementi su zakazali...ing-ecc wrote:U CET ili danas?Euridika wrote: A jel mora baš SVE? Ja došla kući sva ukočena...![]()
![]()
Za CET bih ti rekao da si propustila Respu a za danas nemam objasnjenja.