Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svi se sjećaju forumaškog raftinga koji je održan prošle godine. Oni koji se ne sjećaju mogu da se podsjete OVDJE.
Mi smo opet u akciji.
Plan i program:
GDJE: Konjic KADA: Subota, 06.06.2009. VRIJEME: od 10:00h pa dok se boje ne rastope
Odani našoj planeti i svim vrstama koje na njoj žive, motivisani željom za održivim upravljanjem sa enormnim prirodnim bogatstvima koja nam naša zemlja nudi, želeći da što prije vratimo kredite koje smo morali uzeti, naoružani razumijevanjem simbiotičkih veza života - ne postoji ništa što ne možemo postići!
Pridruži nam se i Ti, pa zajedno uživajmo u
- svježoj i pitkoj vodi naših izvora i rijeka,
- osluškivanju tišine, mira i ravnoteže netaknutih prirodnih ekosistema,
- zabavi slobodnog spusta, nošeni isključivo prirodnim silama vode u pokretu,
- tehnološki vrhunskim rafting čamcima i opremi,
- sigurnosti koju nude iskusni, mladi i vrlo komunikativni skiperi i
- vrsnoj domaćoj hrani i piću.
A akrobacije na Rakitnici?
Skiperi kažu da će ovaj put biti puno bolje. I mi imamo iskustva sa organizovanjem, a Neretva ima super vodostaj. Tako da će biti luđe nego prošle godine.
dushmanka_sa wrote:A akrobacije na Rakitnici?
Skiperi kažu da će ovaj put biti puno bolje. I mi imamo iskustva sa organizovanjem, a Neretva ima super vodostaj. Tako da će biti luđe nego prošle godine.
dushmanka_sa wrote:A akrobacije na Rakitnici?
I odmah da se tuspasim: PIK JA U BARBIE ČAMAC!!!
Moracu i ja da se prijavim u Barbie camac I'm in!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssss
Moramo pitati samo koliki je roze čamac. Hoćemo l' stati svi. :
dushmanka_sa wrote:Ako ova kiša nastavi moći ćemo i niz Miljacku.
jeste li sve svi odreda urotili protivu meneka da me hercika strefi ? :):):):), zelim vam srecu i hocu GOTKE sa raftinga, na tufne ili bez njih, svejedno uz vas sam :):):):):):)
[youtube][/youtube]