Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poperes na ruke, prostres pored resoa za kafu i ujutro mores ope iste obuc
I ove se ne moraju peglati.
Eto bas me interesuje da li vi jos peglate svoje gace? Zakon su bokserice od pamuka a mogu se nabaviti u raznoraznim bojama, sa cipkicama itd itd.... I naravno sto je najvaznije mogu se ispeglati.
Poperes na ruke, prostres pored resoa za kafu i ujutro mores ope iste obuc
I ove se ne moraju peglati.
Eto bas me interesuje da li vi jos peglate svoje gace? Zakon su bokserice od pamuka a mogu se nabaviti u raznoraznim bojama, sa cipkicama itd itd.... I naravno sto je najvaznije mogu se ispeglati.
PR80. wrote:
ja peglam gace ovdje to niko ne radi, ali ja i dalje...
i pritisnem dooooobrooooo vrelom peglom "izmedju nogu" kako me je stara naucila "po bosanski" da mora
PR80. wrote:
ja peglam gace ovdje to niko ne radi, ali ja i dalje...
i pritisnem dooooobrooooo vrelom peglom "izmedju nogu" kako me je stara naucila "po bosanski" da mora
Pa jasta nego peglati.
Ja peglam gace prvo pa ostalo sta stignem. I nigdje ni jednog bakcila.