Hvala...pocascena samVingo wrote:Evo dodajem i ja glas galaksiji...nekako mi je slatko, skoro dirljivo...ovo samopredlaganje.
Forumašica & forumaš godine!
-
_galaksija
-
Vingo
Galaksijo mila, izvini ja mislila ti musko. Izvini i za onaj kondom. To je sve tako tuzno ispalo jer smo jedna o drugoj mislile da je musko...._galaksija wrote:Hvala...pocascena samVingo wrote:Evo dodajem i ja glas galaksiji...nekako mi je slatko, skoro dirljivo...ovo samopredlaganje.znam da je talenat u meni vise nego ocit
- upala
meni je ona tigris najsimpaticnija...posebno sa onim svojim cudesnim drvetom.....
dalje anais mi se ubila za kakvog psihologa ili savjetnika godine na forumu....
a skljoco ili znanje(onaj sto se oko piramida naduravo') bi mi bio luzer godine
jel moRe vako

dalje anais mi se ubila za kakvog psihologa ili savjetnika godine na forumu....
a skljoco ili znanje(onaj sto se oko piramida naduravo') bi mi bio luzer godine
jel moRe vako
-
_galaksija
No sikiriki,izvini ti ja sam prva pocelaVingo wrote:Galaksijo mila, izvini ja mislila ti musko. Izvini i za onaj kondom. To je sve tako tuzno ispalo jer smo jedna o drugoj mislile da je musko...._galaksija wrote:Hvala...pocascena samVingo wrote:Evo dodajem i ja glas galaksiji...nekako mi je slatko, skoro dirljivo...ovo samopredlaganje.znam da je talenat u meni vise nego ocit
-
Vingo
Tvoj nije losh...al meni je 100KA najbolji nik (ja mislila software neki....3per wrote:Predlazem kategorije:
-najbolji nick (u bilo kojem pogledu)
-choro godine (pitanje na stranici broj 4, dok je odgovor na to pitanje na stranici broj 2)
Coro godine je Uvijek dobar gost. Edu zna zasto.
- uvjek dobar gost
Hvala na nominaciji...

-
vodolija_33
Vingo wrote:Tvoj nije losh...al meni je 100KA najbolji nik (ja mislila software neki....3per wrote:Predlazem kategorije:
-najbolji nick (u bilo kojem pogledu)
-choro godine (pitanje na stranici broj 4, dok je odgovor na to pitanje na stranici broj 2)![]()
![]()
)
Coro godine je Uvijek dobar gost. Edu zna zasto.
-
gavrilo
au pitanja...
ne zelim da dijelim, jer ima mnogo kul likova na forumu. bilo bi mozda lakse kada bi se biralo po podforumima...
na primjer... herka (anais_nin) bi bila forumasica godine podforuma sex a fortuna podforuma ljubavi
(onako sa strane... forumas godine podforuma sex bi bio definitivno murat sabanovic
)
humanitarni aktivista i covjek godine ... mircerka
politika... hm... vodenjak, mostar, fair, prenj, digger i tulipan
istorija... mr_bosnjak ... djecko je ipak najaktivniji
politicka zajebancija ... danas

ima jos mnogo forumasa... ovo su samo primjeri
na primjer... herka (anais_nin) bi bila forumasica godine podforuma sex a fortuna podforuma ljubavi
humanitarni aktivista i covjek godine ... mircerka
politika... hm... vodenjak, mostar, fair, prenj, digger i tulipan
istorija... mr_bosnjak ... djecko je ipak najaktivniji
politicka zajebancija ... danas
ima jos mnogo forumasa... ovo su samo primjeri