...Priznajem moja greska...pozitivno sam iznenadjena al nesto me posebno dojmilo...odsutnost provokacije na nacionalnoj osnovi...ako ko i krene neko ga dobroi spusti na zemlju...SVE U SVEMU DOSTA PAMETNIH LJUDI I KOMENTARA......SVAKA CAST
FORUMASI..!!!!
-
angel26
#1 FORUMASI..!!!!
Odnedavno redovno posjecujem forum....moram priznati da sam imala pogresnu predstavu...mislila sam da su tu vecinom klinci i da se vazi iz supljeg u prazno (ima i toga ) 
...Priznajem moja greska...pozitivno sam iznenadjena al nesto me posebno dojmilo...odsutnost provokacije na nacionalnoj osnovi...ako ko i krene neko ga dobroi spusti na zemlju...SVE U SVEMU DOSTA PAMETNIH LJUDI I KOMENTARA......SVAKA CAST

- manijak1
1 . Kineskinja ?
2. Japanka sa Balkana ?
3. Kazahstanka ?
4. Azerbejdžanka ?
5 .Ništa od svega gore jer ja volim sve što voile đuturumi i mladi ?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
i ti sve po istoku udario.....manijak1 wrote:![]()
Moram ti priznati ..........da te volim
![]()
samo ako si
1 . Kineskinja ?
2. Japanka sa Balkana ?![]()
3. Kazahstanka ?![]()
4. Azerbejdžanka ?![]()
5 .Ništa od svega gore jer ja volim sve što voile đuturumi i mladi ?
ili je to daleki zapad, ako obidjes kuglu a ides ka zapadu....
-
lin
#5 Re: FORUMASI..!!!!
I meni se cini da je sve bolje i bolje sto se toga tice. Kao da su prije svi, narocito na temama oko politike i religije, bili mnogo manje tolerantni. Ili sam ja samo neto optimisticna danas?angel26 wrote:pozitivno sam iznenadjena al nesto me posebno dojmilo...odsutnost provokacije na nacionalnoj osnovi...ako ko i krene neko ga dobroi spusti na zemlju...
-
Zadig
#6 Re: FORUMASI..!!!!
Hormoni...lin wrote:I meni se cini da je sve bolje i bolje sto se toga tice. Kao da su prije svi, narocito na temama oko politike i religije, bili mnogo manje tolerantni. Ili sam ja samo neto optimisticna danas?angel26 wrote:pozitivno sam iznenadjena al nesto me posebno dojmilo...odsutnost provokacije na nacionalnoj osnovi...ako ko i krene neko ga dobroi spusti na zemlju...
proci ce te
-
mIRCerka
na naslov teme kliknes desnim klikom, OPNE IN NEW WINDOW i onda imas 5-6 tema odjednom otvorenih....angel26 wrote:KAKO ZIVOTA TI STIGNES UPRATITI TOLIKO TEMAmIRCerka wrote:Zadig wrote:ma jok bona...to se on mede boji za zato se ogradjuje
![]()
i btw ne mislim nista lose da se ne upalis odmah
ne palim se aj tako lako, nisam hepo kockica
-
angel26
mIRCerka wrote:na naslov teme kliknes desnim klikom, OPNE IN NEW WINDOW i onda imas 5-6 tema odjednom otvorenih....angel26 wrote:KAKO ZIVOTA TI STIGNES UPRATITI TOLIKO TEMAmIRCerka wrote:![]()
i btw ne mislim nista lose da se ne upalis odmah
ne palim se aj tako lako, nisam hepo kockica
koji sam ja kreten ko da nikad nisam sjela za kompjuter
fajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evo ga....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- manijak1
-
mIRCerka
sada, kada zachatas sve teme, i kada se budes javljala na vise mjesta odjednom...nadam se da ce mi ostali forumashi oprostiti .....angel26 wrote:
koji sam ja kreten ko da nikad nisam sjela za kompjuter![]()
![]()
![]()
![]()
fajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
evo ga....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
moje postove vise niko i ne cita...mnoze me s nulom...ko kad sam svakom loncu poklopac...
-
vesela
nije tacno...ti si vazan clan forumamIRCerka wrote:sada, kada zachatas sve teme, i kada se budes javljala na vise mjesta odjednom...nadam se da ce mi ostali forumashi oprostiti .....angel26 wrote:
![]()
![]()
![]()
moje postove vise niko i ne cita...mnoze me s nulom...ko kad sam svakom loncu poklopac...
-
edu
ja te mnozim sa zeljom..mIRCerka wrote:sada, kada zachatas sve teme, i kada se budes javljala na vise mjesta odjednom...nadam se da ce mi ostali forumashi oprostiti .....angel26 wrote:
![]()
![]()
![]()
- bpsang
Agdje su tu BOSANKEvryzas wrote:Grkinja?manijak1 wrote:![]()
![]()
samo ako si
1 . Kineskinja ?
3. Kazahstanka ?![]()
4. Azerbejdžanka ?![]()
5 .Ništa od svega gore jer ja volim sve što voile đuturumi i mladi ?![]()
![]()
![]()
Ma dajte molim vas, sarmantnost nasih djevojaka
[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/good.gif[/img]
-
angel26
hvala dragi100_KA wrote:Agdje su tu BOSANKEvryzas wrote:Grkinja?manijak1 wrote:![]()
![]()
samo ako si
1 . Kineskinja ?
3. Kazahstanka ?![]()
4. Azerbejdžanka ?![]()
5 .Ništa od svega gore jer ja volim sve što voile đuturumi i mladi ?![]()
![]()
![]()
Ma dajte molim vas, sarmantnost nasih djevojaka
[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/good.gif[/img]
- bpsang
zar samo to a, zar ti se ne svidjaju nase DameŠeha wrote:I meni se isto najvise svidja sto na forumu nema presipanja is supljeg u prazno.![]()
nase dame [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/clapping.gif[/img] nase dame[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/clapping.gif[/img]
- Babsy
#20 Re: FORUMASI..!!!!
klinci? lolangel26 wrote:Odnedavno redovno posjecujem forum....moram priznati da sam imala pogresnu predstavu...mislila sam da su tu vecinom klinci i da se vazi iz supljeg u prazno (ima i toga )
...Priznajem moja greska...pozitivno sam iznenadjena al nesto me posebno dojmilo...odsutnost provokacije na nacionalnoj osnovi...ako ko i krene neko ga dobroi spusti na zemlju...SVE U SVEMU DOSTA PAMETNIH LJUDI I KOMENTARA......SVAKA CAST![]()
![]()
![]()
![]()
pa prosjek godina je 35
- Lace
#21 Re: FORUMASI..!!!!
ma sjecamo kako ne...tada si revnosno zacatavao temezoom66 wrote:eh djeco moja...lin wrote:I meni se cini da je sve bolje i bolje sto se toga tice. Kao da su prije svi, narocito na temama oko politike i religije, bili mnogo manje tolerantni. Ili sam ja samo neto optimisticna danas?angel26 wrote:pozitivno sam iznenadjena al nesto me posebno dojmilo...odsutnost provokacije na nacionalnoj osnovi...ako ko i krene neko ga dobroi spusti na zemlju......ne sjecate se vi 5-te ofanzive...
...s jedne strane nadirali ake & padobranci...
...s druge livadic & zrikavac...
...a s trece jekan & mudzahidici...
...mi nenaoruzani i sami...
...onda nam ukinushe embargo na naoruzanje....
:D
- Baghira
Zahvaljujem i uzvracam hiljaduzoom66 wrote:chu ozeniJo? ja u cvijetu starosti?...neJma shaMse..crna_pantera wrote:Ooooo koljega zoomNije vas dugo bilo na ovim virtualnim prostorima
Da nisu neki ozbiljni problemi u pitanju?
Avaj, da se nisi ozenio?
![]()
![]()
...koristim priliku da svojoj omiljenoj pantici uputim tisucu tradicionalnih...
:P:P:P:P...