Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
-
LSD
#53 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
S obzirom da nema Mujdže u prijedlogu, nema ni potrebe za ovom anketom.
- Šibicar
#54 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Mujdža je igrao za pjetliće kad je ova tema otvorena. 
- Mali_Vuk
#55 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Bezveze, svi nabrojani su skoro jednako doprinjeli našem fudbalu.
Krenuo da kliknem na Džeku, pa miš nekako sam ode prema Barbi, dođe do Spahe, i na kraju kliknuh na Misketa
Krenuo da kliknem na Džeku, pa miš nekako sam ode prema Barbi, dođe do Spahe, i na kraju kliknuh na Misketa
- Edin H.
#56 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Jedan od, ali ipak ne najboljiLSD wrote:S obzirom da nema Mujdže u prijedlogu, nema ni potrebe za ovom anketom.
- Mali_Vuk
#57 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Mujdža je beton, slažem se. Zaslužio je mjesto u ovoj anketi. Kao i Konjić, Hiba, i još dvadesetak ostalih.
- Havatar
#58 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Hasan Salihamidzic
- forum_selektor
#59 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Dvoumio sam se između dvojice: Džeko i Barbarez. Zanemario sam emocije i dao glas Džeki. Zato što smo konkretno od njegovih golova dobili konkretne pomake na tabelama, te rejting zahvaljujući njegovim igrama u Premier League. Da, i zbog njegovih humanitarnih donacija onima kojima je pomoć bila neophodna.
Džeko
Džeko
- scooby_dooby_doo
#60 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Dzemo Berberovic
-
groove
#61 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
razmisljao izmedju barbareza i rahimica. barbarez ce od ostalih da dobije dovoljno glasova pa sam uzeo rahimica.
-
palermo
#62 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Kada je postavljena anketa (2008) bio je Barbarez, danas pet godina kasnije, Džeko.....mnogo je argumenata za to...
- Edin H.
#63 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Eki Dzeke sto se priblizio nakon pet godina
Izdrzi Sergej
Izdrzi Sergej
- Ajatolah_
#64 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Ne valja anketa, fali Senijad Ibričić.
-
SundanceKid
-
Rob_Atl
- limeni
#67 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
1.Edin Dzeko: covjek koji je digao bh reprezentaciju na jedan visi nivo, od ekipe 4. sesira do praga svijetskog prvenstva, legenda manchester citya i jedan od najboljih napadaca svijeta!
2.Hasan Salihamidzic: legenda bayerna, jednostavno steta sto nije kod nas uspio u blatu tadasnjeg ns-bih, kad je uvidio da je postao zrtveno janje i da se na bitnim utakmicama pojavljuju jakirevici nije imao vise volje da igra.
3.Zvjezdan Misimovic: rekordni reprezentativac BiH, davao je mnogo bitnih asistencija i golova kao onaj protiv spanije, strasan tandem dzeko-misimovic ce ostati dugo upamcen.
4.Sergej Barbarez: covjek velikog srca, nas kapitano koji je bio igracina hsv-a. nikada mu necu zaboraviti sto je stao u zastitu nas navijaca na marakani!
5.Emir Spahic: nas sadasnji kapiten, spaha ide glavom gdje mnogi ne bi nogom, vodja ove ekipe i strasan stoper.
6. Meho Kodro: ovaj covjek je igrao za barsu, jedan od najboljih centarfora evrope u svoje vrijeme. zao mi je sto su ga levati iz saveza kao selektora potrosili ali vratit ce se mesa jaci nego ikada.
7. Vedad Ibisevic: igrac kojeg mnogi potcijenuju, ostavio je vec dubok trag u bundesligi i u reprezentaciji bi mogao dugo biti nas drugi strijelac ikada poslje dzeke, mislim da ce prestici barbu i bolica.
8. Elvir Bolic: bio je slican ibisevicu, iz nicega se pojavi i GOL! meni vrlo drag igrac i covjek.
9.Zlatan Bajramovic: e da mu povreda nije sjebala karijeru, mozda bi mi vec jedno prvenstvo vidjeli.
10. Elvir Baljic: prvi bosanac u realu, slicno kao bajramovic nazalost povrede mu sjebase karijeru
11.Sasa Papac: i ovdje je savez dosta zeznuo stvari pa je sasa dugo bojkotovo, mozda zbog toga nije ostavio toliko dubok trag u reprezentaciji.
12.Kenan Hasagic: prvi golman u BiH da je licio na nesto, ono prije njega je bilo tuga. keno je bio vrlo dobar golman.
13.Elvir Rahimic: hvala savezu i baki sliskovicu koji su ovog covjeka ponizavali, legenda cska moskve!
14. Mirsad Hibic: ne mogu a da ne spomenem naseg prvog kapitena koji je ostavio trag, dobar je stoper bio te igrao za atletico madrid.hvala ti hibicu za sve!
ima u sadasnjoj reprezentaciji dosta igraca koji ce ostaviti trag, tu prvenstveno mislim na begovica, lulica i pjanica!
2.Hasan Salihamidzic: legenda bayerna, jednostavno steta sto nije kod nas uspio u blatu tadasnjeg ns-bih, kad je uvidio da je postao zrtveno janje i da se na bitnim utakmicama pojavljuju jakirevici nije imao vise volje da igra.
3.Zvjezdan Misimovic: rekordni reprezentativac BiH, davao je mnogo bitnih asistencija i golova kao onaj protiv spanije, strasan tandem dzeko-misimovic ce ostati dugo upamcen.
4.Sergej Barbarez: covjek velikog srca, nas kapitano koji je bio igracina hsv-a. nikada mu necu zaboraviti sto je stao u zastitu nas navijaca na marakani!
5.Emir Spahic: nas sadasnji kapiten, spaha ide glavom gdje mnogi ne bi nogom, vodja ove ekipe i strasan stoper.
6. Meho Kodro: ovaj covjek je igrao za barsu, jedan od najboljih centarfora evrope u svoje vrijeme. zao mi je sto su ga levati iz saveza kao selektora potrosili ali vratit ce se mesa jaci nego ikada.
7. Vedad Ibisevic: igrac kojeg mnogi potcijenuju, ostavio je vec dubok trag u bundesligi i u reprezentaciji bi mogao dugo biti nas drugi strijelac ikada poslje dzeke, mislim da ce prestici barbu i bolica.
8. Elvir Bolic: bio je slican ibisevicu, iz nicega se pojavi i GOL! meni vrlo drag igrac i covjek.
9.Zlatan Bajramovic: e da mu povreda nije sjebala karijeru, mozda bi mi vec jedno prvenstvo vidjeli.
10. Elvir Baljic: prvi bosanac u realu, slicno kao bajramovic nazalost povrede mu sjebase karijeru
11.Sasa Papac: i ovdje je savez dosta zeznuo stvari pa je sasa dugo bojkotovo, mozda zbog toga nije ostavio toliko dubok trag u reprezentaciji.
12.Kenan Hasagic: prvi golman u BiH da je licio na nesto, ono prije njega je bilo tuga. keno je bio vrlo dobar golman.
13.Elvir Rahimic: hvala savezu i baki sliskovicu koji su ovog covjeka ponizavali, legenda cska moskve!
14. Mirsad Hibic: ne mogu a da ne spomenem naseg prvog kapitena koji je ostavio trag, dobar je stoper bio te igrao za atletico madrid.hvala ti hibicu za sve!
ima u sadasnjoj reprezentaciji dosta igraca koji ce ostaviti trag, tu prvenstveno mislim na begovica, lulica i pjanica!
-
Korisničkoime
#68 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Svih vremena bez dvojbe Safet Sušić. Ko god šta mislio o njemu kao treneru kao igrač je bio profesor za većinu sadašnjih zvijezda koji dižu milione.
Trenutno bez premca Džeko.
Trenutno bez premca Džeko.
-
Mustang1
#69 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Ovim si pokazao ozbiljnostDonVito wrote:Dzeko.
- Kemal Malovčić
#70 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Ključaj temu, Edin Džeko.
- guber90
#71 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Iskreno jako tesko pitanje, jer ukoliko pricamo o reprezentativnom nivou tu je Dzeko najbolji, medjutim uopsteno Salihmidzic ima strasne rezultate, vrijedio za jednog od najpolivalentijih igraca svog vremena, tako da gledajuci sa te strane on mi je ispred Dzeke, ukoliko Dzeko uspije da osvoji barem jos jednu ili dvije titule engleske lige i dogura malo dalje u LP moglo bi ga se smatrati najboljim.
Opet ako pricamo o igracu koji je i najbolji i najdrazi tu Barba je neizostavan, nikada mu onu scenu na Marakani necu zaboraviti, a od Barbe nisu daleko ni Dzeko, Spaha, pa i Miske, jednostavno svaki je ostavio neizbrisiv trag u ovoj nasoj repki i strasno ih postujem zbog toga.
Opet ako pricamo o igracu koji je i najbolji i najdrazi tu Barba je neizostavan, nikada mu onu scenu na Marakani necu zaboraviti, a od Barbe nisu daleko ni Dzeko, Spaha, pa i Miske, jednostavno svaki je ostavio neizbrisiv trag u ovoj nasoj repki i strasno ih postujem zbog toga.
- It_is_a_Leclerc
#72 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Teška srca izjednačih glasah za Džeku, i izjednačih njega i Barbareza... Obojica su veliki fudbaleri i veliki ljudi...
-
Mustang1
#73 Re: Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Vidite li vi datum teme
Tada su svi ovi bili u repprezentaciji
Nema smisla glasati sada za ovo