Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#1 Forumasi biraju Najboljeg BH fudbalera
E da vidimo ko je to po vama najbolji BH fudbaler ali samo ovi koji jos igraju.
P.S. stavio sam ovih 10 jer samo toliko moze stati...
P.S. stavio sam ovih 10 jer samo toliko moze stati...
-
JEDRILICA
Tezak izbor. Barba je majstor za motiviranje ekipe i to je dokazao bezbroj puta.
Salihamidzic je motor ekipe i igra toliko duga na visokom nivou! Bajern i Juventus pa vi vidite.
Dzeko je tek poceo i pred njim je nadam se blistavija karijera nego u ove gore navedene dvojice.
Ovaj put glasam za Barbareza
2. Salihamidzic
3. Dzeko ( makar da jos godina prodje na najvisem nivou. Mislim da ce iduce godine biti neprikosnoven)
Salihamidzic je motor ekipe i igra toliko duga na visokom nivou! Bajern i Juventus pa vi vidite.
Dzeko je tek poceo i pred njim je nadam se blistavija karijera nego u ove gore navedene dvojice.
Ovaj put glasam za Barbareza
2. Salihamidzic
3. Dzeko ( makar da jos godina prodje na najvisem nivou. Mislim da ce iduce godine biti neprikosnoven)
-
admir karic
milsim ak ye za proslu sezonu, onda ye to izmedyu barbareza i dzeke, mozda malo misimovica!!! a posle rata!??? BRAZZO SALIHAMIDZIC ye definitivno nayyaci igrac, mozda i balkana!!!
YA
YA
-
Crvena Tifoza
boki071 wrote:realno najsvestraniji je trenutno Muslimović...
barbarez je van konkurencije
Trenutno?
Pa mogu ti reci da jeste.
Svi prvi redovi na tribinama stadiona su njegovi.
Kad dodje do klupe, mozemo pricat.
- hary
Jesil' mislio u reprezentaciji ili u klubovima?
Jesil' mislio trenutno, u zadnjih nekoliko godina, u 2007., ili...?
Najbolji (BH) fudbaler u reprezentaciji je Muslimović, a do njega izdvajam Misimovića i Džeku.A najbolji BH fudbaler u klubovima je Barbarez, a tu su i Salihamidžić i Papac.
Jesil' mislio trenutno, u zadnjih nekoliko godina, u 2007., ili...?
Najbolji (BH) fudbaler u reprezentaciji je Muslimović, a do njega izdvajam Misimovića i Džeku.A najbolji BH fudbaler u klubovima je Barbarez, a tu su i Salihamidžić i Papac.
- abondanzieri
Ja mislim da je Džeko trenutno naš najbolji fudbaler,a kada je u pitanju učinak u reprezentaciji u posljednje vrijeme tu je po meni Muslimović neprikosnoven 
-
Crvena Tifoza
boki071 wrote:mislim na repku... da pratiš fudbal znao bi da se igrači ne gledaju prema jednoj polusezoni nego prema ukupnom kvalitetu...Crvena Tifoza wrote:boki071 wrote:realno najsvestraniji je trenutno Muslimović...
barbarez je van konkurencije
Trenutno?
Pa mogu ti reci da jeste.
Svi prvi redovi na tribinama stadiona su njegovi.
Kad dodje do klupe, mozemo pricat.
zlatan prosle seznoe zabi dva gola romi, ove godine zabi hrvatima hat-trick itd itd
kompletan igrač, jak, strašan u duelu, treba mu dva metra prostora da stvori šansu za gol...
upoznao sam ga jednom i izgleda i kao covjek sasvim ok
I šta kaze kako je grijati tribine u Serie A?
-
elSaik
Glasao sam za Sergeja. Iz prostog razloga što je i sa 36 godina pokazao da zna da igra nogomet. I čak je među najbolje ocijenjenim igračima Bundeslige, a igra Leverkusena sa njim i bez njega nije ista. 
Od ovih drugih Papac je zaslužio respekt. Nije mala stvar igrati za Rangerse i to na nivou Lige šampiona.
Također u 2007. je veoma važan bio prelazak Hasanov u Juventus, u kojem se snalazi sve bolje i bolje.
Od ovih drugih Papac je zaslužio respekt. Nije mala stvar igrati za Rangerse i to na nivou Lige šampiona.
Također u 2007. je veoma važan bio prelazak Hasanov u Juventus, u kojem se snalazi sve bolje i bolje.
-
Crvena Tifoza
Pridruži mu se onda.boki071 wrote:Crvena Tifoza wrote:boki071 wrote: mislim na repku... da pratiš fudbal znao bi da se igrači ne gledaju prema jednoj polusezoni nego prema ukupnom kvalitetu...
zlatan prosle seznoe zabi dva gola romi, ove godine zabi hrvatima hat-trick itd itd
kompletan igrač, jak, strašan u duelu, treba mu dva metra prostora da stvori šansu za gol...
upoznao sam ga jednom i izgleda i kao covjek sasvim ok![]()
I šta kaze kako je grijati tribine u Serie A?
kaže bolje nego pisati po forumu
-
Crvena Tifoza
-
IlijaLadin
Bogme, tesko se odlučiti.
bogme teško. Svi imaju neke svoje prednosti.
hasan, dzeko, zlatani, zvjezdan, elvir... teškaa bogme teška anketa
bogme teško. Svi imaju neke svoje prednosti.
hasan, dzeko, zlatani, zvjezdan, elvir... teškaa bogme teška anketa
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Posto ni Barba ni Braco ne igraju za repku u ovu anketu se komotno mogao staviti i Ibrahimovic.
-
mostarac
Barbarez je najkompletnija licnost i najbolji covjek, a kao fudbaler mislim da je uopste suvisno raspravljati o tome.
Hasan Salihamidzic bez premca i to ne samo danas, nego svih vremena. Njegova karijera je nesto sto nikada nijedan BH sportista nije postigao, a i jos dugo nece. Moze ga neko voliti ili ne voliti, ali to su cinjenice.
Hasan Salihamidzic bez premca i to ne samo danas, nego svih vremena. Njegova karijera je nesto sto nikada nijedan BH sportista nije postigao, a i jos dugo nece. Moze ga neko voliti ili ne voliti, ali to su cinjenice.
-
Umjetnik a
sve isto samo što sam glasao za DžekuelSaik wrote:Glasao sam za Sergeja. Iz prostog razloga što je i sa 36 godina pokazao da zna da igra nogomet. I čak je među najbolje ocijenjenim igračima Bundeslige, a igra Leverkusena sa njim i bez njega nije ista.
- limun_
vic godinemostarac wrote:Barbarez je najkompletnija licnost i najbolji covjek, a kao fudbaler mislim da je uopste suvisno raspravljati o tome.