Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bea_trix, hvala. haman jedina imas muda za malo iskrenosti.
nije stvar u tome koliko ozbiljno ili neozbiljno se forum shvata. ja sam veoma kvalitetnih stvari procitala ovdje, a isto tako i smijala se dosta puta.
stvar je u tome koliko vremena provodite ovdje i koliko to postaje negativnost koja narusava sve ostale obaveze i vrijeme koje biste moglu utrositi negdje drugo.
svako ko kaze dodjem tokom posla da skratim dan... znam po sebi da sam par puta znala zanemariti stvari koje bih trebala obaviti jer mi je nesto na forumu bilo izuzetno zanimljivo i morala sam to procitati. ali mozda sam ja jedina takva budala.
amalka wrote:Ne bih se slozila da svi, medju kojima sam i ja , koji imaju preko 2000, 3000 postova, su ovisni. Radi se o dugogodisnjem forumanju i ja to smatram sasvim normalnom brojkom, za sebe
naravno, bitan je samo kvantitet...go girl!!!
ps. ja sam jos uvijek glup, imam 10x manje postova od tebe , nemam sta pametno rec...
Kvantitet, sta je to? Bitan je kvalitet, ako me razumijes
amalka wrote:Ne bih se slozila da svi, medju kojima sam i ja , koji imaju preko 2000, 3000 postova, su ovisni. Radi se o dugogodisnjem forumanju i ja to smatram sasvim normalnom brojkom, za sebe
A oni koji to izganjaju za 3 godišnja doba su beznadežni?
naravno, bitan je samo kvantitet...go girl!!!
ps. ja sam jos uvijek glup, imam 10x manje postova od tebe , nemam sta pametno rec...
Kvantitet, sta je to? Bitan je kvalitet, ako me razumijes
ima ova.... nausnica. prvi dokaz da kvantitet prednjaci nad kvalitetom.