hrabri ljudi su tamo na jednom mjestu o kojem volim gledati filmovemag wrote:a rijec -hrabrost- ne znas?
Forum su gusi u sranjima...
- supersonic
hananahahhaha
jesi ti kriza. malo nafurana, ustvari malo je reci malo
jesi ti kriza. malo nafurana, ustvari malo je reci malo
-
Svemirski_Jebach
bibavi Svemirski Jebach kaze:
prvo nemam pojma sta znaci biti bibav...
Drugo, ja ne odgovaram za ono sto drugi ljudi napisu na temu koju ja otvorim i slazem se da cilj teme NE treba biti to da se neko izvrgne ruglu...ne kao licnost ali treba izvrci ruglu negativne pojave kao sto je npr ismijavanje koje mnogi ovdje provode.
Trece, nemam namjeru polemisat s tobom hano o tome kakva si ti privatno niti kakav sam ja privatno...to me ne zanima (to sto ti ne dolazis na grupnjake to je tvoja stvar i to me se nimalo ne tice)
Ono sto ja zelim jeste samo da iskazem svu razinu frustracije koja me obuzima kad citam mnoge gluposti na forumu (tu ima mnogo onih koje ne spomenuh) te mi dodje da razbijem monitor od svega onoga sto procitah...
Cetvrto, Hano taman i da jesi ludovala po londonskim klubovima (sto ne mislim da je nista posebno, jer sam i sam imao prilike da iste upoznam i mnoge druge) ili taman da je i sam Van Gogh odsjekao uho zbog tebe ili da ti je Sv. Anto Padovanski posvetio vodu koju pijes to ne znaci da nas sve trebas zamarat time (jer ne znam koja je svrha toga da to stalno istices po forumu, imas li odgovor? )
Peto, @ Glumica...glumo draga, jeste to da imam mogucnost da ne citam postove koji vrve svim i svacim ali takav sam da ne mogu a da ne reagujem...
Sesto, Hano ja ne pisem ovo zato sto sam ja ko pametan i sto hocu da dizem prasinu nego zato sto su cesto tvoji postovi prepuni ismijavanja drugih i drugacijih...
Sedmo, sta li mi svi jebemo to je druga prica...i druga tema
Osmo, molim posjetitelje da ne vrijedjaju nego da argumentirano iznesu sve ono sto im smeta.
Deveto, ja nemam komp kuci ...
Hvala,
Bibavi (sta li ovo znaci moze li mi ko reci) Svemirski_Jebach
prvo nemam pojma sta znaci biti bibav...
Drugo, ja ne odgovaram za ono sto drugi ljudi napisu na temu koju ja otvorim i slazem se da cilj teme NE treba biti to da se neko izvrgne ruglu...ne kao licnost ali treba izvrci ruglu negativne pojave kao sto je npr ismijavanje koje mnogi ovdje provode.
Trece, nemam namjeru polemisat s tobom hano o tome kakva si ti privatno niti kakav sam ja privatno...to me ne zanima (to sto ti ne dolazis na grupnjake to je tvoja stvar i to me se nimalo ne tice)
Ono sto ja zelim jeste samo da iskazem svu razinu frustracije koja me obuzima kad citam mnoge gluposti na forumu (tu ima mnogo onih koje ne spomenuh) te mi dodje da razbijem monitor od svega onoga sto procitah...
Cetvrto, Hano taman i da jesi ludovala po londonskim klubovima (sto ne mislim da je nista posebno, jer sam i sam imao prilike da iste upoznam i mnoge druge) ili taman da je i sam Van Gogh odsjekao uho zbog tebe ili da ti je Sv. Anto Padovanski posvetio vodu koju pijes to ne znaci da nas sve trebas zamarat time (jer ne znam koja je svrha toga da to stalno istices po forumu, imas li odgovor? )
Peto, @ Glumica...glumo draga, jeste to da imam mogucnost da ne citam postove koji vrve svim i svacim ali takav sam da ne mogu a da ne reagujem...
Sesto, Hano ja ne pisem ovo zato sto sam ja ko pametan i sto hocu da dizem prasinu nego zato sto su cesto tvoji postovi prepuni ismijavanja drugih i drugacijih...
Sedmo, sta li mi svi jebemo to je druga prica...i druga tema
Osmo, molim posjetitelje da ne vrijedjaju nego da argumentirano iznesu sve ono sto im smeta.
Deveto, ja nemam komp kuci ...
Hvala,
Bibavi (sta li ovo znaci moze li mi ko reci) Svemirski_Jebach
- manijak1
Tresu se tribine
bez Radanovića 
- manijak1
Jel ovim simpatičnim našim ?

- manijak1
Pape
Majstore
spašavaj da forum ne bude u curku
da se ne guši u proljevu izljeva
i ne kopiraj tuđe teme.
- manijak1
Stavio bih
ali Amra nikako da mi pošalje sliku 
- manijak1
Kako Vi kažeš kume od moga zemljotresnog Brazze
Ovu sam u neznanju pogodio
ono na sreću
klikno

Ovu sam u neznanju pogodio

- DaysleepeR
Drugi joj je poslao jaran iz Londona, inace gay, vlasnik najpopularnijih nocnih klubova i organizator gay parada, koji je nazalost umro od side.komi wrote:hm..kh...HANA IMA DVA KOMPASvemirski_Jebach wrote: Deveto, ja nemam komp kuci ...
-
_BaykoNoor_
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
DaysleepeR wrote:Drugi joj je poslao jaran iz Londona, inace gay, vlasnik najpopularnijih nocnih klubova i organizator gay parada, koji je nazalost umro od side.komi wrote:hm..kh...HANA IMA DVA KOMPASvemirski_Jebach wrote: Deveto, ja nemam komp kuci ...
-
zili
pa ova hanana me je skroz zasjenila
sad moram ponovo biti zločesta i zatvoriti neku po mom subjektivnom mišljenju srednjevijekovno-primitovno-zadojeno-papansku temu
nemojte sad misliti da sam ja neka dobrica u poredjenju s njom
nisam, nisam,
i ja znam biti straaaašna (i gadna kad se napijem)
grrrrr 
sad moram ponovo biti zločesta i zatvoriti neku po mom subjektivnom mišljenju srednjevijekovno-primitovno-zadojeno-papansku temu
nemojte sad misliti da sam ja neka dobrica u poredjenju s njom
nisam, nisam,
i ja znam biti straaaašna (i gadna kad se napijem)
-
Edit
O Hana, o Hana, O Hana, tugo ovih dana....
A onda, ogorcena zbog pomanjkanja interesa, pocinjes vrijedjati:
Hana, isuvise je na ovom forumu bilo prostora posveceno tebi i tvojim privatnim sukobima s ovim ili onim likom, koje nam ovdje pretvaras u sapunice. Vidis li, zaboga, koliko se “provaljujes”…
Rekla bih da ne vidis, i da ces u slijedecoj raspravi s nekim dodati jos jedan argument u prilog svojoj vrijednosti :
“ .. i na forumu je bilo toliko i toliko tema o meni… od kojih sam ih X ja otvorila ... pa "Izvolite, a neka neutralni odluce cija je pobjeda" ... „
E pa Hana, ne znam cija je pobjeda, ali je tvoj poraz.... samu si sebe porazila.... definitivno.
Hajde opet promijeni nick, pa probaj ispocetka...
Draga Hana, zar ti stvarno mislis da bi te ljudi trebali cijeniti po tome s kim si bila na partijima, s kim si se upoznala… Pa kakva si ti skorojevicka, to ni u Nusicevim i Sterijinim knjigama nema….Komi, kazes da je vrhunac bio kad sam bila na gay paradi. Pa jesam, 4 puta, u Londonu I bila sam dva puta na Madoninom koncertu i bila sam na koncertu Zan Michael Zara, i do zore sam ludovala u Londonskim nocnim klubovima. I upoznala sam Severinu prosle godine u Splitu, imamo zajednicke prijatelje. Prije rata sam znala svu muzicku scenu u Sarajevu, jedan tekstopisac mi je posvetio pjesmu koju je poslije jedan poznati pjevac pjevao
Hajmo se ti i ja komi nesto dogovoriti. Hajde nek ti horny da broj mog mobitela pa ti i ja sjednemo popijemo kafu a ja ti pokazem slike sa nekim ljudima i slike sa nekih partija. I ti se onda potrudis da malo zivis svoj zivot bez ruganja meni. Moze?
Ma imas ti zelju, al nemaju oni. .. Pa pusti djecu nek se druze i zabavljaju - vjeruj da im ne nedostajes...Hajmo se ti i ja komi nesto dogovoriti. Hajde nek ti horny da broj mog mobitela pa ti i ja sjednemo popijemo kafu a ja ti pokazem slike sa nekim ljudima i slike sa nekih partija. I ti se onda potrudis da malo zivis svoj zivot bez ruganja meni. Moze?
Boze moj, danas ti prolazim pored firme i kontam da ti posaljem poruku da popijemo onu kafu koju sam ti obecala. Ali poslije ovoga mi se zaista cini da cu pregaziti obecanje Ljudi, pa zar vi uopce niste nikad skontali sto ja izbjegajem grupnjake? Nemam zelju da se druzim sa pojedinima.
A onda, ogorcena zbog pomanjkanja interesa, pocinjes vrijedjati:
I tako si ih sad “sjebala”, ti , bogata, lijepa, pozeljna, iskusna, ali tako daleka i dostojanstvena….Ma kako god, fakat sam prije citajuci komija i svemirca pomislala kako su to vjerovatno velike lafcine, kad ono na slikama komi kao lik iz crtica a svemirac sav bibav, te se u principu i ne cudim puno, samo mi nije jasno zasto me toliko napadaju. Valjda sto necu na grupnjake njihove da dodjem, a ja fino kazem, nije moj nivo ni rang da se privatno druzim sa svakim, one koji mi se dopadaju na forumu i razgovaraju redovno sa mnom i popiju kafu i u kontaktu smo, to mi je vise nego dovoljno. Sta cu izbirljiva sam, volim lijepe, pametne i nadasve sirokogrude i dobre ljude.
Nego, dragi forumasi, drzite se vi izleta i grupnjaka, to vam u ovoj besparici jedino i preostaje.
Hana, isuvise je na ovom forumu bilo prostora posveceno tebi i tvojim privatnim sukobima s ovim ili onim likom, koje nam ovdje pretvaras u sapunice. Vidis li, zaboga, koliko se “provaljujes”…
Rekla bih da ne vidis, i da ces u slijedecoj raspravi s nekim dodati jos jedan argument u prilog svojoj vrijednosti :
“ .. i na forumu je bilo toliko i toliko tema o meni… od kojih sam ih X ja otvorila ... pa "Izvolite, a neka neutralni odluce cija je pobjeda" ... „
E pa Hana, ne znam cija je pobjeda, ali je tvoj poraz.... samu si sebe porazila.... definitivno.
Hajde opet promijeni nick, pa probaj ispocetka...
-
Svemirski_Jebach
ti rece sirokogrud? Udebljao sam se...sad imam siroka prsa (grudi) promjer 60 cm hihi
Edit...moje najvece postovanje i NAKLON
hana i 37 gayeva (bilo je 40 ali su 3 umrla od SIDE)

Edit...moje najvece postovanje i NAKLON
hana i 37 gayeva (bilo je 40 ali su 3 umrla od SIDE)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ho ho hoHera wrote:Hannah, ljudi kao ti probude u meni, civiliziranoj osobi, najgore porive. Sada bi te tako rado namlatila, ali ono toliko dok ne izbacis svu tu negativu, mahalastvo, zavist i zlobu iz sebe. Sram te bilo, tako pricati o drugoj zeni. Koju ni ne poznajes. Pih, mahaluso.
Tinka je prelijepa osoba, prvenstveno pricam o njenom duhu. Osmjeh na njenom licu je iskren, a to sto vi zlobnici, ne mozete shvatiti da je neko sretan i pozitivan vecinu svog vremena - vas gubitak. Prijatelj je i po - i covjek i po. Spontana, neogranicena, ne sudi nikoga na prvu. Ona je vjerovatno jedina osoba koju znam koja nikada ne prica ruzno o nikome. Ne traca nikada - ni po koju cijenu. Ima svoj zivot svoje prijatelje a ostalo je ne dotice. A uz to je riba i po, bas je sexy, jer je zadovoljna sobom i svojim tijelom i zna da se nosi sa njim. Izlazi momentalno u kafice na Ciglanama i na Brdu (Malco itd). Bicakcic ponekad. Po danu Central.