Forum djesi.ba
Moderator: Benq
-
V
CoooolmissA wrote:Najprije izvinjenje, jer ovo /sto se valjda zove komentar/ nisam prije uočila.iznogud wrote:Taj forum je unakazzen otkako su polumozgasi poceli da nailaze na isti i zadrzavaju se po njemu. Histericne vrece kompleksa su pocele da se ljepe po forumu sa likom Trojstva a zadnji troll i reinkarnacja je missA, polupismena karikatura nakljukana ptice-znaju-cime koja strmoglavo brani a ne zna ni koga ni kako.
Sjecam vas se kao psa, koji ima ogrlicu od bodljikave zice, i naravno koji pritajeno laje i histerise na one koji ga ignoriraju.
-
Ti si isto ubrojana medju ove polumozgase, jer ocigledno nemas dovoljno pameti da sama odgovoris na prozivke nego se sluzis tudjim rijecima (mojim, u ovom slucaju). Tvoji postovi smrde na mem, a tvoja sujeta se moze mjeriti samo sa gluposcu osoba koje, bez nekog uspjeha, pokusavas ismijati.missA wrote:O polupismenoj kreaturi koja se krije iza nickova Bolje od Bjekstva i Kujta. Koja u svojoj neartikuliranosti pokusava sebe smatrati ostrim na jeziku ne treba puno trositi rijeci.
-
missA
O, posjeta.logged wrote:Ti si isto ubrojana medju ove polumozgase, jer ocigledno nemas dovoljno pameti da sama odgovoris na prozivke nego se sluzis tudjim rijecima (mojim, u ovom slucaju). Tvoji postovi smrde na mem, a tvoja sujeta se moze mjeriti samo sa gluposcu osoba koje, bez nekog uspjeha, pokusavas ismijati.missA wrote:O polupismenoj kreaturi koja se krije iza nickova Bolje od Bjekstva i Kujta. Koja u svojoj neartikuliranosti pokusava sebe smatrati ostrim na jeziku ne treba puno trositi rijeci.
Ovo mi je bila fora da te dovucem ovamo, a ti u svoj svojoj gluposti i dotrcao
Iako sam ubrojana u polumozgase (kategorija koju ne koriste normalni ljudi) mi ne smeta. Vi ste (kolektivno) uvrsteni u imbecile, i svojim dolaskom i posovima koje pisete ovdje to i dokazujete.
Vidjela sam te kad si se registrirao, i puno ti je trebalo da napises ovo gore. I posto ja ne volim na takve kao sto si ti, trositi rijeci, zato cu te citirati ponovo:"polupismenoj kreaturi koja se krije iza Logged. Koja u svojoj neartikuliranosti pokusava sebe smatrati ostrim na jeziku (cak i inteligentnim) ne treba puno trositi rijeci."
-
iznogud
Blazzeni su siromasni*, njihovo je carstvo nebesko.
O pismenosti i analizi istog imam misljenje koje dijeli sa mnom velika vecina internet korisnika, a to je - nema argumenata, cak ni lazi koje bi se mogle upotrijebiti protiv mene, pa analizirate, lektorirate moje upise, a na svoje greske ste slijepi /ne sljepi, kako bi se vi izrazili/.
Pa ti nisi u stanju svoje vlastite gresske sagledati i priznati, a kamoli ispraviti, i nekog bi da kritikujes. Sjedi, dijete, procitaj par ljubavnih romana, kupi sebi vibrator, uradi nessto da se oslobodiss tih frustracija. Dobiccess chir il' dijabetes ako nastaviss tako.
Sjecam vas se kao psa, koji ima ogrlicu od bodljikave zice, i naravno koji pritajeno laje i histerise na one koji ga ignoriraju.
Analizirajmo zajedno recenicu. Prvo, jedan fazon: ako vec pokussavass da postigness ironichan efekat time ssto ccess mi persirati, nauchi da se izraz postovanja od puke mnozzine razlikuje time sto se pisse velikim slovom kada se nekoga persira, dakle ... zassto Vi, koji ste ti, meni kojim sam Vi kazete 'vi'; kada ja, koji sam Vi, Vama koji ste ti, kazem 'ti'?
Dalje, avatar psa 'Vam' je upao u oko. Odlichno. Ssta predstavlja pas? Vjernost, prijateljstvo, odanost, itd. Bravo. Pokussajmo sada nacci odgovarajuccu zivotinju 'Vassoj' "elokventnoj" i "pismenoj" osobi. Koja bi odgovarala? Hm, da li je zzivotinja ili samo organizam, ali ne vjerujem da je 'Vas' itelekt jachi od onoga, recimo, u planktona. Kakav polumozak, to je fakin kompliment.
Drugi dio rechenice je besmislen, kao i veccina baljezgarija koje ispadnu iz tvoje tastature, jer nemogucce je pritajeno lajati a histerisanje na one koji bi me eventualno ignorirali ne bi ni imalo efekta.
QED
*siromasni duhom (mozgom).
O pismenosti i analizi istog imam misljenje koje dijeli sa mnom velika vecina internet korisnika, a to je - nema argumenata, cak ni lazi koje bi se mogle upotrijebiti protiv mene, pa analizirate, lektorirate moje upise, a na svoje greske ste slijepi /ne sljepi, kako bi se vi izrazili/.
Pa ti nisi u stanju svoje vlastite gresske sagledati i priznati, a kamoli ispraviti, i nekog bi da kritikujes. Sjedi, dijete, procitaj par ljubavnih romana, kupi sebi vibrator, uradi nessto da se oslobodiss tih frustracija. Dobiccess chir il' dijabetes ako nastaviss tako.
Analizirajmo zajedno recenicu. Prvo, jedan fazon: ako vec pokussavass da postigness ironichan efekat time ssto ccess mi persirati, nauchi da se izraz postovanja od puke mnozzine razlikuje time sto se pisse velikim slovom kada se nekoga persira, dakle ... zassto Vi, koji ste ti, meni kojim sam Vi kazete 'vi'; kada ja, koji sam Vi, Vama koji ste ti, kazem 'ti'?
Dalje, avatar psa 'Vam' je upao u oko. Odlichno. Ssta predstavlja pas? Vjernost, prijateljstvo, odanost, itd. Bravo. Pokussajmo sada nacci odgovarajuccu zivotinju 'Vassoj' "elokventnoj" i "pismenoj" osobi. Koja bi odgovarala? Hm, da li je zzivotinja ili samo organizam, ali ne vjerujem da je 'Vas' itelekt jachi od onoga, recimo, u planktona. Kakav polumozak, to je fakin kompliment.
Drugi dio rechenice je besmislen, kao i veccina baljezgarija koje ispadnu iz tvoje tastature, jer nemogucce je pritajeno lajati a histerisanje na one koji bi me eventualno ignorirali ne bi ni imalo efekta.
QED
*siromasni duhom (mozgom).
-
iznogud
Vidiss koliko mozga nemass. Zgrazzass se nad zadovoljavanjem najobicnijih fizioloskih potreba, bespotrebno uvodiss moju gospodju majku u ovu konverzaciju, no od tebe se ne mozze ni ochekivati razumna reakcija. I joss se prodajess za liberala.missA wrote:Fuj! Ovo o vibratoru predlozi mamici! Fuj!
Evo, imam prijedlog kako ti se mozze pomocci. Iako nemam novaca na bacanje rado ccu udruzziti sredstva sa ostalim forumassima (ako ih ima voljnih) da ti se obezbjedi terapija na nekoj neuropsihijatrijskoj klinici plus redovna zaliha lijekova. Sevap je pomocci bolesnom.
-
iznogud
Ma ima jedna sitnica... Zoka, don't get me wrong, I don't mean no disrespect, ali - taj isti forum, kojeg je ova spodoba uzela u usta, je sasma dobro fercerao SVE dok administratori (djavo ih odnio) nisu poceli isti da reklamiraju po internetu - ergo - dok nije na forum pocela da "nasurfava" svakakva bagra. Otad je sve krenulo nizbrdo, a missa i "njena raja" ce ostati zapamceni kao "prvi koji ce visiti kada se bude digla kuka i motika" (ref. na Vodic za autostopere kroz galaksiju, op. a.)
@Lajka - hvala. Znao sam da ce mi dobro pristajati nadimak :mischievous:
@Lajka - hvala. Znao sam da ce mi dobro pristajati nadimak :mischievous:
-
iznogud
p.s. MISLIM da sam duze registrovan tamo nego ovdje, tako da je svaka pomisao da je djesi.ba forum NAMJERNO i NAMJENSKI skupljao raju odavde i sa drugih foruma je ... neosnovana (da se blago izrazim : )
Tamo sam registrovan preko cetiri godine, ovdje sam kratak koji mjesec za pola tog rezultata : )
Tamo sam registrovan preko cetiri godine, ovdje sam kratak koji mjesec za pola tog rezultata : )