Unaprijed hvala na iskrenim replikama!
Forum djesi.ba
Moderator: Benq
-
missA
#1 Forum djesi.ba
Sta mislite o njemu, kakva su vasa iskustva, ako ste ikada zalazili u taj rascvjetali vrt bezobrazluka?
- Soul_Sista
Po meni jedan od boljih foruma

-
BigusDickus
Nema opcije "samo četvrtkom", tako da ne učestvujem u anketi

- Soul_Sista
Jesi i ti tamo?BigusDickus wrote:Nema opcije "samo četvrtkom", tako da ne učestvujem u anketi![]()
![]()
![]()
-
BigusDickus
Nisam, al' evo tebi za ljubav, idem da pogledam

- Soul_Sista
UHBigusDickus wrote:Nisam, al' evo tebi za ljubav, idem da pogledam![]()
-
missA
Dali me mozda pratis?!KUJTA wrote:Ma forum je ok, ima ih svakakvih
Moderatori kao Luna i Neyne ocigledno su se otudjili od BIH![]()
A ti MissA bananopoDpuno si mi zastranila
Koji si ti stvor, po nicku me mogu da odgonetnem, pa rekoh ako si u prilici i dobroj volji da sam-a kazes!
Ko su ti Luna i Nayne?! A glede ove "banane" koju spominjes, moram te upozoriti da popazis malo na svoj jezik, i da aktiviras zaostalu pamet, pa da imas razumjevanja za izrazavanje meni svojstveno, jer je posljedica drugacijih kulturacijskih okolnosti! Ako uposte mozes da prodres izvan svojih mentalnih barijera i da shvatis i razumijes sto ti pokusavam reci!
BTW, mislim da si zensko!
-
missA
grijesis! Ovje ima kvalitetnijih diskusija, vise clanova koji su aktivni. Tamo ti je administrator kakvih 20.-ak moderatora i par, stvarno par clanova koji pisu komentare.bug wrote:rascvjetali vrt bezobrazluka? bez uvrede, taj je vrt u odnosu na ovaj golet
Ovo "vrt" to je samo neka moja metafora, koja sudeci po tvojoj interpretaciji nije primjerna.
-
KUJTA
PoDpuno si u pravu hehehehehemissA wrote:Dali me mozda pratis?!KUJTA wrote:Ma forum je ok, ima ih svakakvih
Moderatori kao Luna i Neyne ocigledno su se otudjili od BIH![]()
A ti MissA bananopoDpuno si mi zastranila
Koji si ti stvor, po nicku me mogu da odgonetnem, pa rekoh ako si u prilici i dobroj volji da sam-a kazes!
Ko su ti Luna i Nayne?! A glede ove "banane" koju spominjes, moram te upozoriti da popazis malo na svoj jezik, i da aktiviras zaostalu pamet, pa da imas razumjevanja za izrazavanje meni svojstveno, jer je posljedica drugacijih kulturacijskih okolnosti! Ako uposte mozes da prodres izvan svojih mentalnih barijera i da shvatis i razumijes sto ti pokusavam reci!
BTW, mislim da si zensko!
Nego posto tamo si se zavadila sa svima i posto izrazavas saosjecanje sa Bellom bili bi lijepo kada se vratis na Djesi ba forum objasnis zasto ides okolo i pljuckas??
I mnogo si nepismena za foruma i za liberale
-
missA
O, pljuckas, hraces...
Samo izvoli.
Svadja je jedno, a protest i zalaganje za slobodu govora i jednakost medju clanovima (onim malim brojem clanova koji nisu moderatori), je nesto sasvim drugo.
Mislim, da sam pogrijesila da si zensko, cini mi se da moderatorcic, /anarchy/koji je sposoban uciniti sve samo da ocuva svoju jadnu /nisku/ poziciju i bjedni, prostacki, vulgarni profil usera.
Solidarisati se s nekim, nije nista sramotno, jos pogotovo ako taj neko /subjekat moje solidarnosti/ ima pravo.
I ko je sad pozitivac, liberal? Naravno - ja, dragi bijednice!
A sto se tice mojih setnji okoli, dragi moj mizerni protivnice, to je moje pravo, a ovo je slobodna i demokratska zemlja, pa prema tome.....
Samo izvoli.
Svadja je jedno, a protest i zalaganje za slobodu govora i jednakost medju clanovima (onim malim brojem clanova koji nisu moderatori), je nesto sasvim drugo.
Mislim, da sam pogrijesila da si zensko, cini mi se da moderatorcic, /anarchy/koji je sposoban uciniti sve samo da ocuva svoju jadnu /nisku/ poziciju i bjedni, prostacki, vulgarni profil usera.
Solidarisati se s nekim, nije nista sramotno, jos pogotovo ako taj neko /subjekat moje solidarnosti/ ima pravo.
I ko je sad pozitivac, liberal? Naravno - ja, dragi bijednice!
A sto se tice mojih setnji okoli, dragi moj mizerni protivnice, to je moje pravo, a ovo je slobodna i demokratska zemlja, pa prema tome.....
-
missA
Crveni tekst (ocito) govori o tvojoj pismenosti i "sposobnosti" formiranja misaonih cjelina. Ocito je da / gore crveno/ nije lapsus, nego /ili si u dubokoj komi/ - nepismenost!Ti si tamo jos clan koji je odmah se uhvatio moderatora i sa njima otvarala frontove.
I mnogo si nepismena za foruma i za liberale
A da sam nepismena, mene to ne gane, mi ne smeta ta tvoja konstatacija, a sto se tvoje konstatacije, da sam nepismena i za liberale, mogu te samo sjetiti /jer bi bio red da znas/, pa Kujta, liberali su /naravno/ toliko liberalni, da cak i nepismene prihvataju.
Vidim kako primate i razumijete Tvrtka, stvarno nisam iznenadjena!
-
KUJTA
Nisam moderator
Samo mi je zapalo za oko da ti i jos pojedini hocete da vi budete glavni tamo,da se nadmecete ko je bolji u omalozavanju drugih.Ti koja pises
banana-banovana
podpuno-potpuno i koja se kacis sa Anarchy sa Huntress i sa drugima je znak da tebi nesta fali??
Sta ti treba-hoces da sada odemo tamo na Djesi ba i da budemo Tvrtko,MissA,Bella itd.
Da hracemo po moderatorima da zakazujemo duele sa moderatorima??
Hoces da ti budes moderator Djesi ba??
Pa reci
Vrlo je mizerno kada su te izigrali i tebe i tvoju "bananu" trazis rame za plakanje ovde
Bella je super kakva si ti??
Nadam se da ces ovaj topic prenjeti na Djesi ba.
Cekam te tamo banano

Samo mi je zapalo za oko da ti i jos pojedini hocete da vi budete glavni tamo,da se nadmecete ko je bolji u omalozavanju drugih.Ti koja pises
banana-banovana
podpuno-potpuno i koja se kacis sa Anarchy sa Huntress i sa drugima je znak da tebi nesta fali??
Sta ti treba-hoces da sada odemo tamo na Djesi ba i da budemo Tvrtko,MissA,Bella itd.
Pa reci
Vrlo je mizerno kada su te izigrali i tebe i tvoju "bananu" trazis rame za plakanje ovde
Bella je super kakva si ti??
Cekam te tamo banano
-
missA
Ovo vrijedjanje /banano/ je stvarno bezpredmetno, uhvatio si se te rijeci k'o mutav!KUJTA wrote:Nisam moderator![]()
banana-banovana
Pa reci![]()
Vrlo je mizerno kada su te izigrali i tebe i tvoju "bananu" trazis rame za plakanje ovde![]()
Bella je super kakva si ti??![]()
Cekam te tamo banano![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova crvena rijec gore, nije da lektoriram, samo mi u oci pada, je posljedica tvog seljastva! Zao mi te zbog toga!
Ja sam ti objasnila zasto sam se postavila za Belu, Verbala.
Anarchy je sam izmolio i stvorio teme, dvoboje koje spominjes, valjda mu je trebalo nesto da podkrijepi svoju teoriju kloiko su moderatori i u tolikom broju potrebni na stranici.
Ovaj topik necu prenjeti na djesi. ba, ako ti treba prenesi ga sam, a ako ti je toliko zanimljiv, mozes ga i kuci odnijeti!
Hantress je nesto/neko koga nisam niti opazila, mozes mi objasniti o kome/cemu se radi.
Ne zelim da budete svi Bela, Tvrtko ili sl. ostanite vi kakvi jeste, ja vam od stca zelim da truhnete i zivite u mentalnom nazadnjastvu.
Bas mi ovako izgledas patetican sto silno lobiras za djesi. ba, a tamo si niko i nista, (kao uostalom i u zivotu). Cekate me tamo?! Prijetnja?! UH! Neznam dali si opazio, bojevitost, rjecitost i osjecaj za fer plej mi nije tudji! A po tvojim recenicama i taktici sudeci, ti i tvoji kompichi, mi ne sezete niti do peta. Znas i sam, kad bi dosla nazad da vas nebi samo popljuvala, ni hraknula, daleko od toga, jer sam to vec na naki nacin i ucinila, odn. kad sam se umaknila od vas, na meni blizak civiliziran nacin.
-
missA
Kujta, ja ruznog imena! Hajmo mi o tvojoj pismenosti!
Ja sam ti vec objasnila, da moji propusti koje navodis proizilaze iz nekih okolnosti. A ove tvoje skrabotine stvarno govore da si nepismeni seljacina, sto meni naravno ne smeta, mislim da znam ko si
Ja sam ti vec objasnila, da moji propusti koje navodis proizilaze iz nekih okolnosti. A ove tvoje skrabotine stvarno govore da si nepismeni seljacina, sto meni naravno ne smeta, mislim da znam ko si
-
missA
Kujta, vidim da se mucis da napises neki nesuvislio komentar, pa da ti olaksam napore.
Znas i sam da mi /uvijek i svugdje/ letis na ignore!
Tako i ovdje.
Ja ne mogu da se dopisujem s tobom, jer tvoja razina razvoja nije na nivou odraslog i realnog covjeka. A kako vidim i ovdje te bas ne sljive, pa prema tome..... odkaci!
Tako i ovdje.
Ja ne mogu da se dopisujem s tobom, jer tvoja razina razvoja nije na nivou odraslog i realnog covjeka. A kako vidim i ovdje te bas ne sljive, pa prema tome..... odkaci!
-
KUJTA
Samo da pojasnimo nekoliko stvari seljancice liberalna
1.Uopste me ne zanima ni ti ni tvoji ODJEDNOM neprijatelji na tom forumu, ja govorim protiv tvoje ljigavstine da nakon sto si dva dana vodila verbalnu borbu tamo sa njima, povukla se jer si porazena od njih.
Da nije tako oni ti nebi ni bili povod za ovakve teme koje su vise nego smijesne
Zar tebi taj forum toliko znaci za tvoj zivot??
Da li ti administratori i moderatori sole ili drobe u tanjir??
2.Za ovu temu koju si postavila saznao sam sa foruma Djesi ba, pa bi bilo lijepo kada se vratis na isti [ako te ne bude stid??] da budes hrabra i do smrti branis svoje postupke i stavove.Imam povjerenja u tebe da se neces zacrveniti kada se ponovo pojavis tamo
3.Bilo bi dobro da imas prijatelje van foruma
Ovo je moj licni stav i ne prestavlja stvav foruma Djesi ba kako to voli da kaze jedan moderator he he he he he
1.Uopste me ne zanima ni ti ni tvoji ODJEDNOM neprijatelji na tom forumu, ja govorim protiv tvoje ljigavstine da nakon sto si dva dana vodila verbalnu borbu tamo sa njima, povukla se jer si porazena od njih.
Da nije tako oni ti nebi ni bili povod za ovakve teme koje su vise nego smijesne
2.Za ovu temu koju si postavila saznao sam sa foruma Djesi ba, pa bi bilo lijepo kada se vratis na isti [ako te ne bude stid??] da budes hrabra i do smrti branis svoje postupke i stavove.Imam povjerenja u tebe da se neces zacrveniti kada se ponovo pojavis tamo
3.Bilo bi dobro da imas prijatelje van foruma
Ovo je moj licni stav i ne prestavlja stvav foruma Djesi ba kako to voli da kaze jedan moderator he he he he he
-
KUJTA
NeJMAPROBLRMA MISSSA HEHEHEmissA wrote:Kujta, vidim da se mucis da napises neki nesuvislio komentar, pa da ti olaksam napore.
Tako i ovdje.
dAnSKA POSLOVICA
tReBaL TI pArA??
Da kups zivotee
Last edited by KUJTA on 26/09/2004 01:50, edited 1 time in total.
- anarchy
Zamolio bih administratore, da vashoj a bogami nashoj dragoj forumashici Missici( i meni je draga,josh kako,ne pamtim kad sam se vishe ismijao u zadnjih desetak godina-a smijeh je lijek
),date na uvid IP-je,od mene i od cijenjenog kolege Kujte.
Vjerujem da ce te joj olakshati snove,a mozzda i uljepshati jutro.
Unaprijed zahvalan..
Vjerujem da ce te joj olakshati snove,a mozzda i uljepshati jutro.
Unaprijed zahvalan..
-
iznogud
Taj forum je unakazzen otkako su polumozgasi poceli da nailaze na isti i zadrzavaju se po njemu. Histericne vrece kompleksa su pocele da se ljepe po forumu sa likom Trojstva a zadnji troll i reinkarnacja je missA, polupismena karikatura nakljukana ptice-znaju-cime koja strmoglavo brani a ne zna ni koga ni kako.
-
V
Ovdje bih te vise nego podrzala i hej, nedostajes nam tamoiznogud wrote:Taj forum je unakazzen otkako su polumozgasi poceli da nailaze na isti i zadrzavaju se po njemu. Histericne vrece kompleksa su pocele da se ljepe po forumu sa likom Trojstva a zadnji troll i reinkarnacja je missA, polupismena karikatura nakljukana ptice-znaju-cime koja strmoglavo brani a ne zna ni koga ni kako.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma vrijeme je da pocnes pisati.Usput povedi jos par njih kao na pr. Sa.Prviolentjack wrote:Nikad nisam tamo pisao