Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koja je pichka ovaj alonso, ako je istina sta ovaj komentator prica, sve mu smeta, zanovijetalo pravo, buni se zbog ovog, buni se zbog onog....halo momak ko te jebe
Neelix wrote:koja je pichka ovaj alonso, ako je istina sta ovaj komentator prica, sve mu smeta, zanovijetalo pravo, buni se zbog ovog, buni se zbog onog....halo momak ko te jebe
Ne znam na kojeg komentatora misliš ali ako je hayat u pitanju ...
A što se tiče toga ko je pichka ... trebalo je imati muda danas pa pokušati onako preteći i što je još jače bilo onako se vratiti na stazu uz ogroman rizik da ga neko pokupi ...
ma jes hayat, znam da je debil onaj jasarevic, al jebiga ne vjerujem da je izmisljao stvari, uglavnom 3 ili 4 puta je pricao o nekim stvarima pa naveo da se alonso zali zbog toga. zapamtio sam da se zalio zbog 20 trka sljedece sezone, i zbog nocne trke kroz grad koja ce bit u singapuru
Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Massa je po meni novi shampion.
Teško je reći ... biće gusto, kako je krenulo odluka će pasti u zadnjoj utrci. Ovaj Hamilton je fakat čudo, tu su Kimi i Alonso ... zaista se ne bih usudio prognozirati.
Massa je izuzetan vozac, a Alonso me nervira, vec je poceo da se zali kako se hamiltonu posvecuje vise paznje nego sto zasluzuje. Hamilton je najprijatnije iznenadjenje ove sezone.
alonso je pun sebe. udarila mu je titula u glavu. a malo godina u guzici.
steta za kimija danaske. a hamilton je zvijer, definitivno! jos ako uvedu nocne trke
Mene Alonsove reakcije ne čude. Naravno da ih ne opravdavam, ali me ne čude. Ipak je on došao u McLaren kao svjetski prvak x2, McLraen iz kojeg je otišao Kimi a došao "neki početnik", i on je naravno očekivao tretman kakav je imao Schumacher u Ferariju. U prvoj utrci ga je i imao ("iznenadni" poziv Hamiltonu za pit-stop), ali kad se vidjelo da se "mali" ne šali... e onda se druga pjesma pjeva.
Inače, solidno zanimljiva trka danas, nažalost ne zbog bezbrojnih preticanja nego zbog odustajanja i pehova na sve strane
iako bi u idealnom svijetu trebalo biti tako, ne svidja mi se kada se u ekipi ne zna ko je prvi a ko drugi vozac. u takvim situacijama rijetko ijedan od njih osvoji titulu.