Ford "Kuga"

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

melb26sa

#51 Re: Ford "Kuga"

Post by melb26sa »

Wolfheart wrote:mene zanima koji ce nam kurac ti auti tipa kuga ,tuareg, cx7... ?? mislim, to je jos jedan marketinski trik, kako povecati prodaju, izmisliti novi auto, profurati americku formulu...meni su ova auta uvijek bila i bice za soccer moms.

umjesto da se furaju na maje aute tipa smart koji ne trose nis niti zagadjuju, ovi prave zvijeri poput Q7 da bi se neki pitar ili cevapdzija mogli kurcit po mahali...bjaaazi ba. nista mi nema gore nego kad vidim mladu curu u dvadesetim, koja ne zna voziti, kako sjedi u X5 ili Q7 i kotrlja se...jaooo, pa dajte joj Swifta i vozdra.

Samo da pripomenem da soccer moms vozaju ovako nesto (naglasavam da je cilj jednostavnost, gomile stvari da moze ponijeti/povuci kao i broj putnika :D ) PS. Nisam soccer mom!

Image
ALI2008

#52 Re: Ford "Kuga"

Post by ALI2008 »

Ne bi se ja puno bunio ni da provozam SsangYong, New Kyron. Extra autic, imao sam priliku da ga probam. Mercedesova licencirana masina 2.7 sa 165 KS, Tip-tronik mercedesov mjenjač, extra dizajn za razliku od prijašnjeg, odlični pogoni i vozne mogučnosti. Cijenom je ispod KUGE, a definitivno pruža više, od snage, prostora, udobnosti pa nadalje. No svako ima svoje vidjenje autica.

Image

Image

Image

Image

Sve u svemu Korejanci svakim modelom izbacuju nesto bolje.
rajvosa^

#53 Re: Ford "Kuga"

Post by rajvosa^ »

Ne znam kako kod vas, al u USA Ford = truba.
rajvosa^

#54 Re: Ford "Kuga"

Post by rajvosa^ »

JaguarXKR wrote:
Beg_Babic wrote:ja sam pitar pa cu ja X5 :D :D :D
Babic kupuje X5 iz opravdanih razloga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hocel morat prodat svih 4 auta sto ima il ce ovo biti peti? :D Babicu nek je sa srecom sa X5. Dobar. Nego imam ujaka preziva se babic, pa si mi nekako lego srcu :D
mayab

#55 Re: Ford "Kuga"

Post by mayab »

Mislim da se za 53000 KM moze kupiti solidan novi Mondeo (da ostanemo u familiji), i mislim da ne treba porediti kvalitete jednog Mondea i ovog tzv.SUV-a na bazi auta iz klase ispod tj.Fokusa!Svakako terena nece vidjeti 99% SUV-ova, a terenske mu sposobnosti sigurno i nisu neke, samo proseravanje i stvar mode!
Post Reply