Petroley wrote:tempuser wrote:Moguce je, da bi ti sve opcije radile modulu moraju biti kompatibilni s onima u autu.
Inace 6000 CD je oznaka da model koji moze imati vise mogucnosti, od telefona, tj povezivanja BT-om do citanja MP3, moj konretno nema ni jedno ni drugo.
Nema ni kod mene. Softwerski nadjem opciju BT i ukljucim ali nista se ne desava. Phone takodjer je samo MUTE tipka a AUX je tako uradjen da moras raskopat pola ploce da dodjes do izlaza i dovedes ga u laticu....cuj u laticu...nisu neko ljepse mjesto mogli naci....

ma kod mene ja aux već bio proveden u kasetu, ali opet sam ga promjenio, a da se ne zezeam s tim čudima znam da ima onaj fabrički sony nije loš, ali sam uzeo pionir cd-usb-blutut, dobiješ i mikrofon provučeš negdje i zakačiš, odlično sve fercera, ko će se sa cd-ovima zezati
uz player ti još treba i kao ona ladica jer je ovaj 1 din a fabrički je 2 din, euro džek i onaj mali priključak za antenu i vozi miško
a ovo što bitanga misli, cvijet ima laticu, a ladica je u ormaru eto to je lako zapamtiti