Šta je menadžeri? Slabo se dela u zadnje vrijeme, ne?
Ja evo baš čuda napravio na FM 12 (inače najdraži mi)
Uzeo sam Sheffield Wednesday. Bili su u League 1. Prva sezona i odmah ostvarim promociju, i to osvojim ligu ubjedljivo. 102 boda. Trebam napomenuti da sam imao dobru ekipu. Iduća sezona prognoziraju mi 17 mjesto u Championshipu ali uz par dobrih igrača koje imam, nekih koji sam našao na free transfer i par posudba mladih zvijezda uspijevam sklopiti respektabilnu ekipu. Opet ostvarim promociju i zanimljivo opet osvojim ligu, ovaj put još ubjedljivije. 106 bodova.
Prognoze za Premiership su bile 20 mjesto ali sjajan skauting i sklopi se solidna ekipica. Preživim prvu sezonu kao deseti, iduće dvije sam bio 6. I onda kreće magija, osvojim 5 puta zaredom Premiership, igrao sam 4 finala LP, 1 sam izgubio od Bayerna na penale, a čak 3 sam osvojio pobijedivši Inter, Chelsea i Real. Osvojio sam 3 FA kupa, 4 Communitya, 2 puta svjetsko klupsko prvenstvo i 2 puta League cup. Bilo je još nekih poraza u finalima engleskih kupova ali nebitno. Imam super mladu ekipu i puno igrača koji tek trebaju ostvariti potencijal. Koračam ka 6 tituli Premiershipa trenutno.
Mislim da će me jaran ubit jer imam jako dobar računar a samo manahera igram

Sjeti se ove teme pa reko da pokušam oživit je.