Foliranje parova !!!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Svejetorokenrol

#1 Foliranje parova !!!!!!!

Post by Svejetorokenrol »

Posto je moj pokusaj da budem ozbiljan i otvorim raspravu o slobodi govora i cenzuri cenzurisan (krajnje ironicno, zar ne? :D ) idemo se malo zajebavati. :dance:

Dakle, vec par puta mi se desilo kad navratim na Sa-x portal da u donjem lijevom kutu “Forum” koji pokazuje aktuelne teme na forumu pise Poliranje farova !!!!!!! , a ja uvijek procitam Foliranje parova !!!!!!! i kontam sta li tu pise, pa se zaletim i neizbjezno razocaram. :sad:

E pa necemo vise tako (ovo se obracam onim sto poliraju farove i sto su sad ovdje greskom dosli). :D

Eh sad, da moderatori ne bi odmah katance ili cak biceve nedajboze vadili, da se pokusam uzverati uz staklo i napisati neki iole prolazan uvod.

Pitanje za muskarce: Folirate li se kad na foru ili dobru pricu (posto ste svi 100% ruuuzni) pokupite neku zgodnu, ma sta zgodnu, avion devojku i izvedete je u raju? Ono svi zeljno gledaju nju a pucaju od zavisti kad prebace pogled na vas.

Za djevojke i zene: Date do znanja nekom skroz dobrom & dobrostojecem tipu da biste mu eto osim do znanja mogle dati i nesto drugo i on vas iskljucivo zbog toga izvede u neki otmjeni restoran, ponasa se dzentlmenski, te vam otvori vrata, te namjesti stolicu, te plati trocifren racun, a ove druge oko vas ljubomorno gledaju i zele vam svako zlo. Vi im namjerno ćorlučite i folirate se?

Za parove i one u bracnoj zajednici: stvaaaarno se volite (ako ima takvih – znaj da bi te on prevario bez oklijevanja, samo kad bi bio 100% siguran da neces nikad saznati) i kad ste zajedno sve vam je svejedno, ponasate se k’o kakvi tinejdzeri, ljubakate se, ganjate, smijete glasno i na raznorazne nacine privlacite paznju: npr. igrate cora bake u BBI centru, aberecke abertude sa jos kojim posjetiocem cevabdzinice u koju obicno izlazite, bacite partiju trule kobile ispred radnih vam mjesta i tako to. :D

Eto, sad vi raspravljajte ako vam je volja, meni je bitno da sam ispostovao kriterije foruma i ujedno ostvario svoj san - otvorio temu Foliranje parova !!!!!!! :lol:
*mima*

#2 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by *mima* »

ovakvu temu jos nismo imali
citroen

#3 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by citroen »

Interesenatno, :zzzz:
♥ Julianna ♥

#4 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by ♥ Julianna ♥ »

ćorabake u BBI :lol: :lol: :lol: :lol:
Bolje bi bilo žmire, ja bi se sakrila u mesdžid :-D
Not My Idea

#5 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Not My Idea »

jel to to?
Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Truba »

ko ono viri iza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Not My Idea

#7 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Not My Idea »

vidis da im uspjeva foliranje 8-)
Blizanac

#8 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Blizanac »

ja kurwanjske joj face, braćo mila...
samo malo reloaded

#9 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by samo malo reloaded »

Blizanac wrote:ja kurwanjske joj face, braćo mila...
Tako mlada a vec Slovenka...

Foliranje? ne znam ja to raditi. Trudim se ne misliti o okolini kada sam u drustvu sa Njom. Zapravo,l boli me briga i za koga drugog.

Osim ako ne naidje neka dobra guza, onda nadam se da smijem pogledati :lol:
SaMaster

#10 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by SaMaster »

Svejetorokenrol wrote:Posto je moj pokusaj da budem ozbiljan i otvorim raspravu o slobodi govora i cenzuri cenzurisan (krajnje ironicno, zar ne? :D ) idemo se malo zajebavati. :dance:

Dakle, vec par puta mi se desilo kad navratim na Sa-x portal da u donjem lijevom kutu “Forum” koji pokazuje aktuelne teme na forumu pise Poliranje farova !!!!!!! , a ja uvijek procitam Foliranje parova !!!!!!! i kontam sta li tu pise, pa se zaletim i neizbjezno razocaram. :sad:

E pa necemo vise tako (ovo se obracam onim sto poliraju farove i sto su sad ovdje greskom dosli). :D

Eh sad, da moderatori ne bi odmah katance ili cak biceve nedajboze vadili, da se pokusam uzverati uz staklo i napisati neki iole prolazan uvod.

Pitanje za muskarce: Folirate li se kad na foru ili dobru pricu (posto ste svi 100% ruuuzni) pokupite neku zgodnu, ma sta zgodnu, avion devojku i izvedete je u raju? Ono svi zeljno gledaju nju a pucaju od zavisti kad prebace pogled na vas.

Za djevojke i zene: Date do znanja nekom skroz dobrom & dobrostojecem tipu da biste mu eto osim do znanja mogle dati i nesto drugo i on vas iskljucivo zbog toga izvede u neki otmjeni restoran, ponasa se dzentlmenski, te vam otvori vrata, te namjesti stolicu, te plati trocifren racun, a ove druge oko vas ljubomorno gledaju i zele vam svako zlo. Vi im namjerno ćorlučite i folirate se?

Za parove i one u bracnoj zajednici: stvaaaarno se volite (ako ima takvih – znaj da bi te on prevario bez oklijevanja, samo kad bi bio 100% siguran da neces nikad saznati) i kad ste zajedno sve vam je svejedno, ponasate se k’o kakvi tinejdzeri, ljubakate se, ganjate, smijete glasno i na raznorazne nacine privlacite paznju: npr. igrate cora bake u BBI centru, aberecke abertude sa jos kojim posjetiocem cevabdzinice u koju obicno izlazite, bacite partiju trule kobile ispred radnih vam mjesta i tako to. :D

Eto, sad vi raspravljajte ako vam je volja, meni je bitno da sam ispostovao kriterije foruma i ujedno ostvario svoj san - otvorio temu Foliranje parova !!!!!!! :lol:
Tema ti je glupa ko k.... Izvini morao sam napisati a sad :run: sa poliranja farova :mrgreen: :mrgreen:
Neposlusna

#11 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Neposlusna »

Blizanac wrote:ja kurwanjske joj face, braćo mila...
A i ovaj dasa pored nje se skupio, malo mu fali da zaspe na jastucima. :lol:

Iskreno receno, nakon 10 godina braka mi to foliranje samo dolazi u obzir izmedju 4 zida. :D
Strpljiva

#12 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Strpljiva »

Ne znam zašto iole dobra tema za zrelu diskusiju uvijek bude okarakterisana k'o glupa i dosadna. Ako nemate šta reći, preskočite. Ima više podforuma. Tema je osvježavajuća za razliku od masu nekreativnih troll tema.

Svi mi foliramo, ne samo vezu. Foliramo sreću, uspjeh, zadovoljstvo. Na kraju krajeva foliramo sami sebe, zašto ne bi druge?!
Ma.Le.Na

#13 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Ma.Le.Na »

♥ Julianna ♥ wrote:ćorabake u BBI :lol: :lol: :lol: :lol:
Bolje bi bilo žmire, ja bi se sakrila u mesdžid :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobaaaarrrr :lol: :lol: :lol: :lol:
Wutkica

#14 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Wutkica »

Meni su se neki folirali da su u vezema i aman zaman zaljubljeni i ocarani i sta ti ja znam....samo da dobiju neki efekat :-) :-) mislim u pocetku hajd kontam prestat ce a ono sve gore i gore....foliranti znaju biti bas dosadni :-) :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#15 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by JoseMujica »

Not My Idea wrote:jel to to?
Image
ja para za primjer :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
Berber

#16 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Berber »

Tema je za 10. Samo jos da dodam, nista od foliranja, samo iskreno....Ko igra za raju i zaboravlja taktiku...
fatamorgana

#17 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by fatamorgana »

Svejetorokenrol wrote:
nisam u situaciji....
Svejetorokenrol

#18 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Svejetorokenrol »

Prije svega, neizostavna molitva za pocetak posta, koju cu ovaj put izgovoriti naglas:
Dragi boze, nadam se da cu i ja jednog dana postati zivi arhiv nekog foruma i da cu imati dva'es't hiljada postova (sa ili bez interpunkcijskih znakova). Boze, ne mora to biti ovako glomazan forum poput Sa-x, dosta i neki najobicniji i skroz majeni. Spreman sam napraviti sve sto je u mojoj moci da to postignem, pa cak i postaviti i neki metrosexual avatar.
Amin.

Slabo pratim scenu pa ne znam koji su ovi sa slike, ali vala cesto vidjam slicne parove kad me odvuku na kobajagi malo elegantnija mjesta. Vise gledaju da li njih neko posmatra nego jedan drugu ili jedna drugog ili druga jednog ili drugi jednu, kako vam volja. :D

P.S. Vi devojke se malo bolje razumijete, al’ mescini da ovo nisu njene cice. O usnama ne treba ni govoriti.

Sto se teme tice, ne znam koliko je osvjezavajuca posto slabo pratim ovaj dio foruma, ali mora mi se uvaziti da nisam imao puno prostora za manevar posto sam krenuo od naslova da bih napisao tekst, a ne obrnuto, kako to obicno biva. :-D
lipstick

#19 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by lipstick »

Tema nije loše,svi koji su u vezi se mogu pronać jal u folirantima jal u onim kojim je stvarno suuuper i sve stima...

Parovi koji izadju na gotivnih mjesta i ne gledaju jedno drugo već prate da li ih neko gleda obicno i izlaze da bi bili vidjeni,da svijet ima sta da kaze :lol: a kad dodju kuci ko pas i macka !

Kad sjede i vide samo jedno drugo- e to je onda to!

P.S. Cice definitivno nisu njene,steta sto se pamet ne moze kupit... ne bi bila skupa nipošto!
lady-m

#20 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by lady-m »

lipstick wrote:Tema nije loše,svi koji su u vezi se mogu pronać jal u folirantima jal u onim kojim je stvarno suuuper i sve stima...

Parovi koji izadju na gotivnih mjesta i ne gledaju jedno drugo već prate da li ih neko gleda obicno i izlaze da bi bili vidjeni,da svijet ima sta da kaze :lol: a kad dodju kuci ko pas i macka !

Kad sjede i vide samo jedno drugo- e to je onda to!

P.S. Cice definitivno nisu njene,steta sto se pamet ne moze kupit... ne bi bila skupa nipošto!
:thumbup:
samo malo reloaded

#21 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Svejetorokenrol wrote: Slabo pratim scenu pa ne znam koji su ovi sa slike
Ante i Simona Gotovac rodjena valjda Sajn, Slovenka iz Krskog.

U medjuvremenu se rastali pred tv kamerama, a Ante nasao novu jebacicu

Image

Maja Morales

Hrvatska tresh scena.

Simona je... pjevacica :lol:

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#22 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by ladyblue18 »

samo malo reloaded wrote:
Svejetorokenrol wrote: Slabo pratim scenu pa ne znam koji su ovi sa slike
Ante i Simona Gotovac rodjena valjda Sajn, Slovenka iz Krskog.

U medjuvremenu se rastali pred tv kamerama, a Ante nasao novu jebacicu

Image

Maja Morales

Hrvatska tresh scena.

Simona je... pjevacica :lol:

Ih ovo je bilo prije godinu dana, ne pratis. :oops: :lol:
samo malo reloaded

#23 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Pa ja sam frisak taze na ovom forumu, mislim, ovo ljubav fazoni... tek sad sam se zaljubio pa... :D
zonna

#24 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by zonna »

a po cemu je ante znacajan???
Not My Idea

#25 Re: Foliranje parova !!!!!!!

Post by Not My Idea »

pa po foliranju :dance:
Post Reply