Dakle, vec par puta mi se desilo kad navratim na Sa-x portal da u donjem lijevom kutu “Forum” koji pokazuje aktuelne teme na forumu pise Poliranje farova !!!!!!! , a ja uvijek procitam Foliranje parova !!!!!!! i kontam sta li tu pise, pa se zaletim i neizbjezno razocaram.
E pa necemo vise tako (ovo se obracam onim sto poliraju farove i sto su sad ovdje greskom dosli).
Eh sad, da moderatori ne bi odmah katance ili cak biceve nedajboze vadili, da se pokusam uzverati uz staklo i napisati neki iole prolazan uvod.
Pitanje za muskarce: Folirate li se kad na foru ili dobru pricu (posto ste svi 100% ruuuzni) pokupite neku zgodnu, ma sta zgodnu, avion devojku i izvedete je u raju? Ono svi zeljno gledaju nju a pucaju od zavisti kad prebace pogled na vas.
Za djevojke i zene: Date do znanja nekom skroz dobrom & dobrostojecem tipu da biste mu eto osim do znanja mogle dati i nesto drugo i on vas iskljucivo zbog toga izvede u neki otmjeni restoran, ponasa se dzentlmenski, te vam otvori vrata, te namjesti stolicu, te plati trocifren racun, a ove druge oko vas ljubomorno gledaju i zele vam svako zlo. Vi im namjerno ćorlučite i folirate se?
Za parove i one u bracnoj zajednici: stvaaaarno se volite (ako ima takvih – znaj da bi te on prevario bez oklijevanja, samo kad bi bio 100% siguran da neces nikad saznati) i kad ste zajedno sve vam je svejedno, ponasate se k’o kakvi tinejdzeri, ljubakate se, ganjate, smijete glasno i na raznorazne nacine privlacite paznju: npr. igrate cora bake u BBI centru, aberecke abertude sa jos kojim posjetiocem cevabdzinice u koju obicno izlazite, bacite partiju trule kobile ispred radnih vam mjesta i tako to.
Eto, sad vi raspravljajte ako vam je volja, meni je bitno da sam ispostovao kriterije foruma i ujedno ostvario svoj san - otvorio temu Foliranje parova !!!!!!!