folija za haubu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
osrbih_do_groba
#1 folija za haubu
Zanima me da li neko zna koliko je funkcionalno i istovremeno štetno postaviti onu bezbojnu foliju kao zaštitu haube od kamenčića tokom zime? I naravno, gdje se ista može kupiti u Sarajevu, da li se može postaviti "kod kiuće" ili pak treba profesionalna pomoć oko postavljanja?
- AmADin_gospo
#2 Re: folija za haubu
ima momak u gradišci što postavlja folije na cijelo auto, profesionalac
- citroen
#3 Re: folija za haubu
imasa u otesu firmu CAC folija,ovlasteni llumar dealer za BiH,kod njih mozes uraditi tu foliju,ipak za takvo nesto ja bih trazio profesionalnu ugradnju a vidio sam u conradu(intershop) imaju nekakve folije od 40KM koje se koriste za zastitu haube.Kod ovih u otesu prosle godine cijena te folije sa ugradnjom za golf V je bila 480KM,ali tu je obuhavcena zastita haube,prednjih blatobrana,zadnjih batobrana i zadnje karambolke.osrbih_do_groba wrote:Zanima me da li neko zna koliko je funkcionalno i istovremeno štetno postaviti onu bezbojnu foliju kao zaštitu haube od kamenčića tokom zime? I naravno, gdje se ista može kupiti u Sarajevu, da li se može postaviti "kod kiuće" ili pak treba profesionalna pomoć oko postavljanja?
-
fluidni
#4 Re: folija za haubu
Meni za Megija tražili 140 KM, visine 30cm i širine 150cm...nestalo im pa nisu imali više...ali dosta hvale sam čuo za te folije.
-
sabanss
#5 Re: folija za haubu
Ni lakiranje nije puno visecitroen wrote: imasa u otesu firmu CAC folija,ovlasteni llumar dealer za BiH,kod njih mozes uraditi tu foliju,ipak za takvo nesto ja bih trazio profesionalnu ugradnju a vidio sam u conradu(intershop) imaju nekakve folije od 40KM koje se koriste za zastitu haube.Kod ovih u otesu prosle godine cijena te folije sa ugradnjom za golf V je bila 480KM,ali tu je obuhavcena zastita haube,prednjih blatobrana,zadnjih batobrana i zadnje karambolke.
- citroen
#6 Re: folija za haubu
Ima i ta mjesta :Dfolija je ok 100%, ali ja bih se za ovu foliju odlucio iskljucivo kad bih kupio nov autosabanss wrote:Ni lakiranje nije puno visecitroen wrote: imasa u otesu firmu CAC folija,ovlasteni llumar dealer za BiH,kod njih mozes uraditi tu foliju,ipak za takvo nesto ja bih trazio profesionalnu ugradnju a vidio sam u conradu(intershop) imaju nekakve folije od 40KM koje se koriste za zastitu haube.Kod ovih u otesu prosle godine cijena te folije sa ugradnjom za golf V je bila 480KM,ali tu je obuhavcena zastita haube,prednjih blatobrana,zadnjih batobrana i zadnje karambolke.
- shibonja
- sodom
#8 Re: folija za haubu
mat crni audi