Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupis mobitel sa FM transmitterom, i milina. Slusas glasno koliko hoces, a kad zvoni telefon ne mozes fuliti. Muzika se zaustavi Ja kako sam uzeo N8 ne sjecam se kad sam stavio CD. Ponekad radio slusam.
Meni su dva crkla, i jedan mi je sprzio stick... A isto tako par jarana to koriste vec par godina...
A telefon, pa N78 Nokia ima transmitter i polovna dobra se moze naci za 120KM, N79 isto, za oko 150KM mislim da se moze naci... A prakticno je rjesenje pravo..
ja znam da crni najjeftiniji imaju gresku u konstrukciji, pa obrati paznju na to.
ima jedna zica koja hoce da pukne ako gornji dio precesto zakreces u odnosu na donji putem onog zgloba. ako se to desi moras ga otvoriti pa ponovo spojiti zicu. takodje i osigurac voli da im rikne, ali to nije problem jer se mijenja lako.
ja generalno nisam ljubitelj, osjetljivi su, hoce da spale stick (doduse stick je bio star ko grcka) a kvalitet zvuka je po meni losiji od radio stanica.
ja sam tetku poklonio i ubacio mu SD karticu. osim sto je jednom ova navedena zica pukla radi vec godinu dana i nije spalio nista.
ja uvijek stavim na frekvenciju 108.0 i nikada nisam imao problema sa miješanjem radio stanica, a prošpartao sam dobar dio države...na kraju krajeva, nikada nisam očekivao neki specijalno dobar zvuk...
Ako budeš imao sreće radit će godinama...kod mene nije izdržao ni 2 mjeseca
Zvuk je lošiji od radio stanica ali za te pare može proći, moj ti je savjet autoradio sa USB, ja sam uzeo Sony seriju 6 i nije mi žao nijedne marke, zvuk je stvarno dobar na tvorničkom ozvučenju koje dolazi u autu, nisam ništa dodavao. Najbolja stvar mi je što sa istog usb sticka slušam muziku u autu i kod kuće (na kinu), tako da mi je uvijek ista playlista koju jednostavno mijenjam kako mi neke stvari dosade. Nikad vishe milion nekih CD-ova u pretincu koji samo smetaju
imas u skenderiji modulator sa sd karticom 4gb 20km
u skenderiji kada izađes iz garaza setaj dok ne naiđes na radnju sa mobitelima prodavac i serviser Meho
Nadal wrote:
@Qler, kakav je zvuk sa Nokiiiinog transmittera?
Mene slusa fenomenalno jos mi na display-u playera pise NOKIA
Ozbiljno, meni je prakticno jer kad pojacam, ne mogu imati propusteni poziv jer se smanji muzika i ugasi transmiter, kada zavrsim razgovor sve nastavi gdje je stalo..
Nemojte bezveze davati lopovima pare za kinesku robu ako možete naručiti na Ebay.com transmitter za 2-3$ isti takav koji košta 15KM kod nas, doće vam za 15ak dana poštom bez ikakvih zezancija. A ima ih milion vrsta i opcija a ne ko kod nas jedan model u svim radnjama, kineski naravno ali je cijena poštena u pm.
Hendrix wrote:Nemojte bezveze davati lopovima pare za kinesku robu ako možete naručiti na Ebay.com transmitter za 2-3$ isti takav koji košta 15KM kod nas, doće vam za 15ak dana poštom bez ikakvih zezancija. A ima ih milion vrsta i opcija a ne ko kod nas jedan model u svim radnjama, kineski naravno ali je cijena poštena u pm.
Hendrix wrote:Nemojte bezveze davati lopovima pare za kinesku robu ako možete naručiti na Ebay.com transmitter za 2-3$ isti takav koji košta 15KM kod nas, doće vam za 15ak dana poštom bez ikakvih zezancija. A ima ih milion vrsta i opcija a ne ko kod nas jedan model u svim radnjama, kineski naravno ali je cijena poštena u pm.
Nisi ti frajeru skonto poentu, ovde kupuješ kinesku robu po 3-4-5 puta skupljim cijenama a možeš je direktno dobiti iz Kine po realnoj cijeni.
Doduše svako ima svoje mišljenje, ja samo dajem prijedlog kako čovjek može naći i kvalitetniji modulator za istu cijenu kao najlošiji koji ovde prodaju.
A razlike ima u zvuku drastične od modela do modela, iako se slažem sa Qlerom da je Nokia transmitter stvarno fantastičan, zvuk je perfektan.