fluidi
- Bluesman
#2 Re: fluidi
Hoces da ti posaljem predavanja sa ETF-a sto smo radili iz Inzenjerske fizike2 ?tamchy11 wrote:pozzzz, imam zadatak da uradim projekat iz FIZIKE, a teme je MEHANIKA FLUIDA.... i ne znam sta bih mogla uraditi...moze li pomoc, neka ideja? Hvalaaa
- Sunrise00
#4 Re: fluidi
nek' dodje na vjezbeBluesman wrote:Hoces da ti posaljem predavanja sa ETF-a sto smo radili iz Inzenjerske fizike2 ?tamchy11 wrote:pozzzz, imam zadatak da uradim projekat iz FIZIKE, a teme je MEHANIKA FLUIDA.... i ne znam sta bih mogla uraditi...moze li pomoc, neka ideja? Hvalaaa
- Bluesman
#5 Re: fluidi
BasSunrise00 wrote:nek' dodje na vjezbeBluesman wrote:Hoces da ti posaljem predavanja sa ETF-a sto smo radili iz Inzenjerske fizike2 ?tamchy11 wrote:pozzzz, imam zadatak da uradim projekat iz FIZIKE, a teme je MEHANIKA FLUIDA.... i ne znam sta bih mogla uraditi...moze li pomoc, neka ideja? Hvalaaa
HHHhyh
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
- Kaćunak
#6 Re: fluidi
Masa Bukurov-Mehanika fluida ( Novi Sad, ja mislim)
..na ćirilici je
Taman ti je to. Inace, jako zanimljiva oblast.
Sasvim solidno za uvod u Mehaniku fluida i shvatljivo za srednjoskolca
..na ćirilici je
Taman ti je to. Inace, jako zanimljiva oblast.
Sasvim solidno za uvod u Mehaniku fluida i shvatljivo za srednjoskolca
-
casanova123
#7 Re: fluidi
Al su dosadni ovi EtFovci sa konstantim pisanjima o Inzinjerkim fizikama i matematikama.. Ucite vi to za sebe pa kasnije naplatite znanje, a ne ovdje nekome nabacivati komplekse kako vam je tesko.
A inace sto se tice teme, nemam pojma o mehanici fluida niti me to zanima.. Pozz
A inace sto se tice teme, nemam pojma o mehanici fluida niti me to zanima.. Pozz
- Bluesman
#8 Re: fluidi
Ko se zali bgt ? Ima nas koji uzivamo na fakultetucasanova123 wrote:Al su dosadni ovi EtFovci sa konstantim pisanjima o Inzinjerkim fizikama i matematikama.. Ucite vi to za sebe pa kasnije naplatite znanje, a ne ovdje nekome nabacivati komplekse kako vam je tesko.
...
- Sunrise00
#9 Re: fluidi
casanova123 wrote:Al su dosadni ovi EtFovci sa konstantim pisanjima o Inzinjerkim fizikama i matematikama.. Ucite vi to za sebe pa kasnije naplatite znanje, a ne ovdje nekome nabacivati komplekse kako vam je tesko.
ja nikad nisam kukala kako mi je tesko na forumu, a ovo je bio post cisto onako jer je to nesto sto smo taman radili
sto ste svi nadrkani
-
krater
#10 Re: fluidi
Sunrise00 wrote:casanova123 wrote:Al su dosadni ovi EtFovci sa konstantim pisanjima o Inzinjerkim fizikama i matematikama.. Ucite vi to za sebe pa kasnije naplatite znanje, a ne ovdje nekome nabacivati komplekse kako vam je tesko.
A inace sto se tice teme, nemam pojma o mehanici fluida niti me to zanima.. Pozz![]()
ja nikad nisam kukala kako mi je tesko na forumu, a ovo je bio post cisto onako jer je to nesto sto smo taman radili
sto ste svi nadrkani
Last edited by krater on 06/03/2013 15:02, edited 1 time in total.
- Bluesman
#11 Re: fluidi
...
Ma raja je izhavjestena totalno...
Ma raja je izhavjestena totalno...