Flert
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Max.Cherry
moš ti i konkretne poteze pravit a da ne težiš ka posjedovanju...
- anais_nin
e pa zato i kazem BEZ KONKRETNIH poteza...jer to je vec sfera nabacivanja, kupljenja, djidji midji, nije to vise puki flertMax.Cherry wrote:moš ti i konkretne poteze pravit a da ne težiš ka posjedovanju...
-
Max.Cherry
Slažem se, to već prelazi u sferu nečeg drugog. Ali je*iga, tamo piše dodirivati cvijet, šta sam ja znao da je to samo figurativno rečeno, ko što kaže Đuro. Ja to samo figujativno...
Mogu ja napomenuti da ne volim flert... To rade samo oni koji se boj enečega... bilo čega... veze, avanture, razgovora... Truly bezze.
Mogu ja napomenuti da ne volim flert... To rade samo oni koji se boj enečega... bilo čega... veze, avanture, razgovora... Truly bezze.
- anais_nin
apsolutno se ne slazemMax.Cherry wrote: Mogu ja napomenuti da ne volim flert... To rade samo oni koji se boj enečega... bilo čega... veze, avanture, razgovora... Truly bezze.
-
laradnaat
flert je kao igra udvaranja, jednostavno umjetnost!!!
na osnovu toga možemo barem malčice da budemo fascinirani nekom osobom ili sasvim suprotno.
kako se da vidjeti premalo ljudi ima pozitivan stav o tome!
možda biste se mogli zapitati: "da li bi sve bilo slađe da barem malo više vremena trošimo na uvod?"
ovako, barem prema vašim riječima sve se svodi na jednostavnost:
"lezi, skini se, jesi li svršio/la, obuci se i ĆAO"
na osnovu toga možemo barem malčice da budemo fascinirani nekom osobom ili sasvim suprotno.
kako se da vidjeti premalo ljudi ima pozitivan stav o tome!
možda biste se mogli zapitati: "da li bi sve bilo slađe da barem malo više vremena trošimo na uvod?"
ovako, barem prema vašim riječima sve se svodi na jednostavnost:
"lezi, skini se, jesi li svršio/la, obuci se i ĆAO"
-
remake
Max.Cherry wrote:Slažem se, to već prelazi u sferu nečeg drugog. Ali je*iga, tamo piše dodirivati cvijet, šta sam ja znao da je to samo figurativno rečeno, ko što kaže Đuro. Ja to samo figujativno...
greska... zasto flert ne gledas kao jedan uvod u sve to gore navedeno (VEZA, AVANTURA, RAZGOVOR)... a ne bjezanje
- flora.sa
di si anaisanais_nin wrote:apsolutnoflora.sa wrote:ja izasla danas na pauzu, flertovala malo u kaficu, malo po radnjama, malo na ulici...ne mogu si pomoci![]()
...sta cu kad volim...onako malo...neobavezno...
...ja svugdje po malo, ako sam dobro raspolozena, to je bitan faktor, ako sam svjesna da moze proci, onako odoka
upravo sam danas kolegici sa posla rekla, da kad sam bila mladja, pomalo sam bila stidljiva, tako da sada moram nadoknaditi izgubljeno
-
Max.Cherry
Pa ja, znao sam ja, sve ste vi takve...
Ima tu malo i potrebe da vam neko digne rep malo. Jer kad vas neko fino pogleda, nasmiješi se, normalno da ćete se sretnije vratiti na posao, doma, dečku... Ali to je naravno vezano za sve ljude ne samo za žene. Mada ja i dalje nisam neki ljubitelj te vrste dizanja samopouzdanja. Ako se pika 
-
Vingo
A ja se bas pitam - sta muskarci rade dok zene flertuju?....Max.Cherry wrote:Pa ja, znao sam ja, sve ste vi takve...Ima tu malo i potrebe da vam neko digne rep malo. Jer kad vas neko fino pogleda, nasmiješi se, normalno da ćete se sretnije vratiti na posao, doma, dečku... Ali to je naravno vezano za sve ljude ne samo za žene. Mada ja i dalje nisam neki ljubitelj te vrste dizanja samopouzdanja. Ako se pika
-
Max.Cherry
kontamo mi al nam mrskoVingo wrote:I slabo sta kontaju....
- anais_nin
kako komeMax.Cherry wrote:kontamo mi al nam mrskoVingo wrote:I slabo sta kontaju....... lakse igrat lopte...
![]()
![]()
- anais_nin
imairfan2 wrote:zar ima i takvihanais_nin wrote:jok bonatigris wrote:ma to su oni ozenjeni....zena konta na sigurnom je, gleda tekmu nista ga dr ne zanima![]()
![]()
![]()
to su oni kojima su zeMske bitnije od fudbala
![]()
-
WirelessGirl
Od kako sam pokrenula temu, flert na svim stranama. Mislim da jedan flert vodi ka drugom itd. Jer flert diže ego, a odmah se vidi na osobi da se voli i tako dalje... 
-
Max.Cherry
Ehhh, vidi njega... Bog ga na pravi put okreno...laradnaat wrote:a što ne bi bilo?!
pa nismo svi isti, što bih ja gledao i nervirao se kako neki koji ubiru milione trče oko lopte.
bezveze