Flert

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

moš ti i konkretne poteze pravit a da ne težiš ka posjedovanju...
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:moš ti i konkretne poteze pravit a da ne težiš ka posjedovanju...
e pa zato i kazem BEZ KONKRETNIH poteza...jer to je vec sfera nabacivanja, kupljenja, djidji midji, nije to vise puki flert :D flert je igra rijeci, pogleda, ponekad i dodira (strateski strateski) :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Slažem se, to već prelazi u sferu nečeg drugog. Ali je*iga, tamo piše dodirivati cvijet, šta sam ja znao da je to samo figurativno rečeno, ko što kaže Đuro. Ja to samo figujativno...

Mogu ja napomenuti da ne volim flert... To rade samo oni koji se boj enečega... bilo čega... veze, avanture, razgovora... Truly bezze.
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote: Mogu ja napomenuti da ne volim flert... To rade samo oni koji se boj enečega... bilo čega... veze, avanture, razgovora... Truly bezze.
apsolutno se ne slazem :D ne mislim da flert ima ikakve veze sa strahom...za mene je flert nesto spontano i prijatno, momentalno, moze biti super uvod u tvoje gore navedene stvari, a ne mora....nekad je flert jednostavno flert i na tome ostaje :D
laradnaat

Post by laradnaat »

flert je kao igra udvaranja, jednostavno umjetnost!!!

na osnovu toga možemo barem malčice da budemo fascinirani nekom osobom ili sasvim suprotno.

kako se da vidjeti premalo ljudi ima pozitivan stav o tome!
možda biste se mogli zapitati: "da li bi sve bilo slađe da barem malo više vremena trošimo na uvod?"

ovako, barem prema vašim riječima sve se svodi na jednostavnost:
"lezi, skini se, jesi li svršio/la, obuci se i ĆAO"
flora.sa

Post by flora.sa »

ja izasla danas na pauzu, flertovala malo u kaficu, malo po radnjama, malo na ulici...ne mogu si pomoci :D :D ...sta cu kad volim...onako malo...neobavezno... :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote:ja izasla danas na pauzu, flertovala malo u kaficu, malo po radnjama, malo na ulici...ne mogu si pomoci :D :D ...sta cu kad volim...onako malo...neobavezno... :-)
apsolutno :D
remake

Post by remake »

Max.Cherry wrote:Slažem se, to već prelazi u sferu nečeg drugog. Ali je*iga, tamo piše dodirivati cvijet, šta sam ja znao da je to samo figurativno rečeno, ko što kaže Đuro. Ja to samo figujativno...

Mogu ja napomenuti da ne volim flert... To rade samo oni koji se boj enečega... bilo čega... veze, avanture, razgovora... Truly bezze.

greska... zasto flert ne gledas kao jedan uvod u sve to gore navedeno (VEZA, AVANTURA, RAZGOVOR)... a ne bjezanje
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:
flora.sa wrote:ja izasla danas na pauzu, flertovala malo u kaficu, malo po radnjama, malo na ulici...ne mogu si pomoci :D :D ...sta cu kad volim...onako malo...neobavezno... :-)
apsolutno :D
di si anais :-)

...ja svugdje po malo, ako sam dobro raspolozena, to je bitan faktor, ako sam svjesna da moze proci, onako odoka :D ocijenim, pa se bacim na plijen :D :D

upravo sam danas kolegici sa posla rekla, da kad sam bila mladja, pomalo sam bila stidljiva, tako da sada moram nadoknaditi izgubljeno :D :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Pa ja, znao sam ja, sve ste vi takve... :D Ima tu malo i potrebe da vam neko digne rep malo. Jer kad vas neko fino pogleda, nasmiješi se, normalno da ćete se sretnije vratiti na posao, doma, dečku... Ali to je naravno vezano za sve ljude ne samo za žene. Mada ja i dalje nisam neki ljubitelj te vrste dizanja samopouzdanja. Ako se pika ;-)
Vingo

Post by Vingo »

Max.Cherry wrote:Pa ja, znao sam ja, sve ste vi takve... :D Ima tu malo i potrebe da vam neko digne rep malo. Jer kad vas neko fino pogleda, nasmiješi se, normalno da ćete se sretnije vratiti na posao, doma, dečku... Ali to je naravno vezano za sve ljude ne samo za žene. Mada ja i dalje nisam neki ljubitelj te vrste dizanja samopouzdanja. Ako se pika ;-)
A ja se bas pitam - sta muskarci rade dok zene flertuju?....
:roll:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

igraju lopte.
Vingo

Post by Vingo »

I slabo sta kontaju.... :roll:
ding-dong

Post by ding-dong »

Jel flert ono kad pridjem djevojci i kazem:"hosh boba?" :D :D :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Vingo wrote:I slabo sta kontaju.... :roll:
kontamo mi al nam mrsko :zzzz: ... lakse igrat lopte... :) :-D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:
Vingo wrote:I slabo sta kontaju.... :roll:
kontamo mi al nam mrsko :zzzz: ... lakse igrat lopte... :) :-D :D
kako kome :D znam ih ja sto najbolje flertuju tokom prvenstava, kupova, finala itd itd :D dok neki blenu u TV i loptu, drugi operishu... :D
tigris

Post by tigris »

ma to su oni ozenjeni....zena konta na sigurnom je, gleda tekmu nista ga dr ne zanima :lol: :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:ma to su oni ozenjeni....zena konta na sigurnom je, gleda tekmu nista ga dr ne zanima :lol: :D :D
jok bona :lol: :D to su oni kojima su zeMske bitnije od fudbala :D
laradnaat

Post by laradnaat »

znači spadam u ove neoženjene koji ne vole fudbal :P
irfan2

Post by irfan2 »

anais_nin wrote:
tigris wrote:ma to su oni ozenjeni....zena konta na sigurnom je, gleda tekmu nista ga dr ne zanima :lol: :D :D
zar ima i takvih :shock:
:D
laradnaat

Post by laradnaat »

a što ne bi bilo?!

pa nismo svi isti, što bih ja gledao i nervirao se kako neki koji ubiru milione trče oko lopte.

bezveze
anais_nin

Post by anais_nin »

irfan2 wrote:
anais_nin wrote:
zar ima i takvih :shock:
:D
ima :D provjereno :D
WirelessGirl

Post by WirelessGirl »

Od kako sam pokrenula temu, flert na svim stranama. Mislim da jedan flert vodi ka drugom itd. Jer flert diže ego, a odmah se vidi na osobi da se voli i tako dalje... :-)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

laradnaat wrote:a što ne bi bilo?!

pa nismo svi isti, što bih ja gledao i nervirao se kako neki koji ubiru milione trče oko lopte.

bezveze
Ehhh, vidi njega... Bog ga na pravi put okreno... :-D
laradnaat

Post by laradnaat »

nije fudbal vjera pa da čekam božje prikazanje

to sam ja davno shvatio

kaže "najvažnija SPOREDNA stvar"

sporedno a važno, nema logike
Post Reply