Ma kakv Platini, to ce Nijaz da zavrsi bez para. Covjek je kosmopolita ...Chmoljo wrote:ma i za potkupiti Platinija![]()
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#9676 Re: FK Zeljeznicar
-
Rookie
#9677 Re: FK Zeljeznicar
Protiv Turske za mladu je igrao u vezi. Ne znam šta je igrao protiv Makedonije. To su mu jedina 2 nastupa za U-21. Najjači naš igrač i ako treba i Šehiću mijenjati poziciju zbog Višće, isplati se... Ili igrati formaciju 9-0-Višća...Plavih_11 wrote:Tacno je da Visca u mladoj reprezebtaciji igra desnog beka ali mislim da je grehota da onakav igrac propada na beku. Ali dobro, opet kazem, Amar zna najbolje.ultima_palabra wrote:Ma Višća igra i desno i lijevo...a tu je i Stanić...za lijevog beka se slažem. Imaćemo uigranu ekipu aBd, samo jedan važan igrač nam je otišao
Do pocetka prvenstva cemo sigurno biti jos jaci, samo polako ..
A ne njega nešto žrtvovati, još tu pored živog Čolića. Amar vjerovatno želi da ga spusti iz nekog razloga ili šta već, ali momak je daleko najjači igrač ŽELJE.
- jufka developer
#9678 Re: FK Zeljeznicar
jah, cuo sam za to, valjda ce se karte poklopitiPlavih_11 wrote:Ako dodje do transfera, od tih para nece nista ici za stadion. Napisao sam juce, "turisti" su posjetili Grbavicu a poslije su otisli na rucak sa "domacinima". Vidjet cemo sta ce se izroditi iz svega toga ..jufka developer wrote:i za stadion, akobogda
- Charuga
- Globalni moderator
#9679 Re: FK Zeljeznicar
Jedino da kontaktiramo "kasikare" putem Expressa pa da vidimo ima li naznake ..jufka developer wrote:jah, cuo sam za to, valjda ce se karte poklopitiPlavih_11 wrote:Ako dodje do transfera, od tih para nece nista ici za stadion. Napisao sam juce, "turisti" su posjetili Grbavicu a poslije su otisli na rucak sa "domacinima". Vidjet cemo sta ce se izroditi iz svega toga ..jufka developer wrote:i za stadion, akobogdamozda treba u kasike pogledati
Salu na stranu, necemo li docekati da nas na prilazu stadiona vise ne docekuju pite ispod saca, cevapi, svjeza teleca snicla i ostali prehrambeni proizvodi.
-
elSaik
#9680 Re: FK Zeljeznicar
Ne vjerujem da ga spušta. Makar mi se ne čini da ima razloga da momka spušta. Silom prilika nemamo dovoljno bekova i Šef gura koga može. Siguran sam da će Višća igrati na "svojoj" poziciji u prvensvu.Rookie wrote:Protiv Turske za mladu je igrao u vezi. Ne znam šta je igrao protiv Makedonije. To su mu jedina 2 nastupa za U-21. Najjači naš igrač i ako treba i Šehiću mijenjati poziciju zbog Višće, isplati se... Ili igrati formaciju 9-0-Višća...Plavih_11 wrote:Tacno je da Visca u mladoj reprezebtaciji igra desnog beka ali mislim da je grehota da onakav igrac propada na beku. Ali dobro, opet kazem, Amar zna najbolje.ultima_palabra wrote:Ma Višća igra i desno i lijevo...a tu je i Stanić...za lijevog beka se slažem. Imaćemo uigranu ekipu aBd, samo jedan važan igrač nam je otišao
Do pocetka prvenstva cemo sigurno biti jos jaci, samo polako ..
A ne njega nešto žrtvovati, još tu pored živog Čolića. Amar vjerovatno želi da ga spusti iz nekog razloga ili šta već, ali momak je daleko najjači igrač ŽELJE.
-
Adi_vp
#9681 Re: FK Zeljeznicar
Hajd rekoh da se javim i ja nakon pravo dugo vremena...
Vise volim da procitam nego da napisem sta na forumu,stari se jbg
.
Ne mogu da vjerujem kako pojedinci brzo zaboravljaju u kakvim smo govnima bili bukvalno do juce.
Neki zaboravljaju a neki i ne znaju jer nisu bili dio te cirkusadrije i veze nemaju kroz sta je klub sve proso.
Odlicno momak rece onom pesimisti sto smara raju negativnim komentarima, sto na org-u ne napise nesto apro po toga.
Pametni znaju zasto...
Fakat je da smo se digli iz pepela,fakat je da je doso afirmisani Zajko,fakat je da nismo nista slabiji u odnosu na proslu sezonu i to je ono sto mi je bitno u ovom momentu.
Da li cemo imati 2,3,5,18 afirmisanih igraca zaboli me ba.
Vise volim da se djeci iz omladinskog pogona da sansa za afirmaciju.
Dok je Amar na klupi libo me za rijec afirmisan.
Hvala
Vise volim da procitam nego da napisem sta na forumu,stari se jbg
Ne mogu da vjerujem kako pojedinci brzo zaboravljaju u kakvim smo govnima bili bukvalno do juce.
Neki zaboravljaju a neki i ne znaju jer nisu bili dio te cirkusadrije i veze nemaju kroz sta je klub sve proso.
Odlicno momak rece onom pesimisti sto smara raju negativnim komentarima, sto na org-u ne napise nesto apro po toga.
Pametni znaju zasto...
Fakat je da smo se digli iz pepela,fakat je da je doso afirmisani Zajko,fakat je da nismo nista slabiji u odnosu na proslu sezonu i to je ono sto mi je bitno u ovom momentu.
Da li cemo imati 2,3,5,18 afirmisanih igraca zaboli me ba.
Vise volim da se djeci iz omladinskog pogona da sansa za afirmaciju.
Dok je Amar na klupi libo me za rijec afirmisan.
Hvala
- sarajevski_mangupi
#9682 Re: FK Zeljeznicar
Daj ne provaljuj se više taj isti Gracic kojeg ti istices kao pravog čovjeka je imao dvije prilike sa Torpedom i sa Olimpikom i šta uradi?Obećavao Evropu sa Olimpikom, doveo pola lige "najboljeg" napadača Spalevića i šta uradi? Olimpik sa njim na čelu nema ni stadion već igra u Dolini ćupova. Amar nigdje ne ide pusti te šuplje i želje manjeg sarajevskog premijerligaša sa koševa!Rookie wrote:Koliko dugo pratiš našu ligu? Niko nikad nije dovodio afirmisane igrače? Možda je afirmisan relativan pojam, ali recimo Olimpik je za nas Chelsea što se tiče dovođenja igrača. Pa ova uprava je samo Višću dovela, koji je imao kakvu takvu reputaciju i čak ni za njega nisu platili jadnih 16.000 KM u dvije rate, već još izbjegavaju da se jave ljudima iz Budućnosti, pa nas tuže zbog tih smiješnih para. U ovom prelaznom roku niko još uvijek nije doveo neka dokazana pojačanja, a da niko nikad nije, to je već smiješno. Čak smo ih i mi znali dovoditi... Zrinjski je godinama dovodio dokazane igrače, a sad je Olimpik broj 1.JThomas wrote:bolan, afirmisan igrač drukčije ne može doći u ovu ligu. gdje su to tuđi afirmisani igrači, igračine, reprezentativci koji imaju izbora? tu su samo oni koji nemaju izbora i poneko ko se na zalasku vratio da dovrši karijeru.
nema ih, jer niko ko ima izbora neće igrati u našoj ligi. žalosno, al' tako je.
Uglavnom, najviše me boli to što ne radimo dovoljno da se odvojimo od ostalih sad kad nam se pružila prilika. Ili da se bar zacementiramo u nekom BH vrhu. Ovako, kad Amar ode(koji kaže da ne zna ima li ikakav ugovor![]()
), vraćamo se u crnilo, nažalost. Da je spojiti Amara i Gracića, osvojili bismo Ligu šampiona.
- Šibicar
#9683 Re: FK Zeljeznicar
Odlična vijest,nek smo i to breme skinuli,popravi mi dan.
- sarajevski_mangupi
#9684 Re: FK Zeljeznicar
too super, konačno neko duže od godinu dana, ma ove sezone aBd dupla kruna i zapažen nastup u Evropi, samo imat strpljenja i pustiti upravu da radi svoj posao, a igrače da igraju i bice sve udure
-
LSD
#9686 Re: FK Zeljeznicar
- Šibicar
#9687 Re: FK Zeljeznicar
Najviše volim kad kaže,"igrači su umorni,imali su po 2 treninga dnevno",zna Sir Amar šta je najvažnije,da bi se postigao neki uspjeh.Fizičkom spremom smo lomili skoro sve ekipe prošle sezone,nadam se da će ta dominacija biti još izraženija,u slijedećoj sezoni. 
- Jalijas TM'87
#9688 Re: FK Zeljeznicar
Imal' ko JACI od nas
Uprava zna sta radi, puno je kriticara i skeptika, al' to se ocekuje jer zivimo u neuredjenom drustvu. Nemogu da docekam 9.7.
Onda Evropa, pa Liga... Nisam pesimista ni sekunde
Uprava zna sta radi, puno je kriticara i skeptika, al' to se ocekuje jer zivimo u neuredjenom drustvu. Nemogu da docekam 9.7.
- Lakat Jebić
#9689 Re: FK Zeljeznicar
kad liga pocinje, zna li se?
-
Rookie
#9691 Re: FK Zeljeznicar
Evo pesimiste, a hoće li mi više iko objasniti zašto to isto treba da pišem na tamo nekom orgu???
Presmiješni ste. Mislite da volite više ŽELJU od mene jer sve u vezi njega idealizirate i ponašate se k'o klasične ovce. Svako ko primijeti nešto da ne valja je automatski Borovina. Pa vala, volim što razmišljam svojom glavom, makar sve ovce ovog svijeta blejale da sam Borovina.
A vi se svi fino pokorite u jednoumlje i vičite ŽELJO, sve dok ima rezultata. Da ne d'o dragi Bog neko ne kaže nešto zbog čega se ŽELJO može činiti manje od savršenog. A ako ćete diskusiju sa argumentima, 99% vas koji mi proturiječite ni ne shvatate o čemu govorim, već jadno, populistički nabrajate neke gluposti i glorificirate ŽELJU bez ikakve veze sa onim što sam rekao. Kuku, rušim ŽELJU jer sam rek'o da mi je Žujo smiješan i da nemamo para za prava pojačanja
Presmiješni ste. Mislite da volite više ŽELJU od mene jer sve u vezi njega idealizirate i ponašate se k'o klasične ovce. Svako ko primijeti nešto da ne valja je automatski Borovina. Pa vala, volim što razmišljam svojom glavom, makar sve ovce ovog svijeta blejale da sam Borovina.
A vi se svi fino pokorite u jednoumlje i vičite ŽELJO, sve dok ima rezultata. Da ne d'o dragi Bog neko ne kaže nešto zbog čega se ŽELJO može činiti manje od savršenog. A ako ćete diskusiju sa argumentima, 99% vas koji mi proturiječite ni ne shvatate o čemu govorim, već jadno, populistički nabrajate neke gluposti i glorificirate ŽELJU bez ikakve veze sa onim što sam rekao. Kuku, rušim ŽELJU jer sam rek'o da mi je Žujo smiješan i da nemamo para za prava pojačanja
-
Debilcic
#9692 Re: FK Zeljeznicar
Rocky Rocky RockyRookie wrote:Evo pesimiste, a hoće li mi više iko objasniti zašto to isto treba da pišem na tamo nekom orgu???
Presmiješni ste. Mislite da volite više ŽELJU od mene jer sve u vezi njega idealizirate i ponašate se k'o klasične ovce. Svako ko primijeti nešto da ne valja je automatski Borovina. Pa vala, volim što razmišljam svojom glavom, makar sve ovce ovog svijeta blejale da sam Borovina.![]()
U Vjeruj! vjeruj
- zeljonista
#9693 Re: FK Zeljeznicar
urece nas rookie,zna li ko sta je to bilo izmedju amara i nijaza? 
-
Rookie
#9694 Re: FK Zeljeznicar
Zna li ko je li istina da pored silne uprave i silnog Žuje, Amar daje plate iz svog džepa?
- Šibicar
#9695 Re: FK Zeljeznicar
Mahalsko-propagandna priča,provjerena i vejrodostojna k'o da si je pročitao u "Exspresu".Rookie wrote:Zna li ko je li istina da pored silne uprave i silnog Žuje, Amar daje plate iz svog džepa?
- banovan
#9696 Re: FK Zeljeznicar
fkt sta se desilo izmedju Osima i Nijaza 
- Petit_Beurre
#9697 Re: FK Zeljeznicar
Nadam se da ti neće biti mrsko i meni jedan PPPlavih_11 wrote:Valja. Samo neka ide na PP za sada ..elSaik wrote:Ako ko šta sazna iz prve ruke, nek' javi...Plavih_11 wrote:Turisti posjetili Grbavicu ..
- Charuga
- Globalni moderator
#9698 Re: FK Zeljeznicar
Prvo niko nije rekao da volli vise ili manje Zelju od tebe i ne znam sto ce ti sad ta prica. Ako mozes naci da je negdje neko to rekao daj da svi vidimo inace nemoj pocinjati sa tim supljakom.Rookie wrote:Evo pesimiste, a hoće li mi više iko objasniti zašto to isto treba da pišem na tamo nekom orgu???
Presmiješni ste. Mislite da volite više ŽELJU od mene jer sve u vezi njega idealizirate i ponašate se k'o klasične ovce. Svako ko primijeti nešto da ne valja je automatski Borovina. Pa vala, volim što razmišljam svojom glavom, makar sve ovce ovog svijeta blejale da sam Borovina.![]()
Drugo, gdje se IDEALIZIRA sve u vezi kluba? Da si malo bolje citao sta drugi pisu a ne samo slusao sebe vidio bi da rijetko ko ne sumnja u Zuju & Co tj. da im malo ko vjeruje. Ali ne, ti si sam sa sobom dogovorio da mi IDEALIZIRAMO i tako je kako ti kazes.
Nastavak teksta opet vodi tj. krenuo je od JEDNOUMLJA i nekakvih ovaca ali o tome mozes pricati kad nam dokazes da smo pisali hvalospjeve o Zelji, da smo pisali da para ima i da dolaze afirmisani igraci i da smo prezadovoljni sa sadasnjim stanjem.
Do tada, pricu o tome da ti, hudnik, jedini razmisljas svojom glavom i jedini vidis da ovo nisu pojacanja za Evrope i jedini vidis da para u klubu nema pada u vodu.
Rekao sam ti vec prije dva dana: "Pare nisu problem, para nema" ali ti izgleda, kao sto rekoh, ne citas sta drugi pisu.
Pozdrav!
- Meshtar
#9700 Re: FK Zeljeznicar
Da Rookie čita tuđe postove vidio bi da sam prvi ja napisao da ne vjerujem Žuji niti njegovim sposobnostima. Ali Rookie se trudi da izazove reakciju i piše samo da bi nešto napisao, s argumentima se tanko nosi. Još uvijek mi nije odgovorio ko bi to iz Olimpika mogao naći mjesto u Želji.
Također mislim da Rookie nije u zadnjih 5 godina pogledao preko 10 utakmica omiljenog nam kluba. Što ga naravno ne spriječava da piše ono što želi, ali snižava njegovu relevanciju za pomenutu tematiku. Izgleda da je potrebno klasično ignorisanje.
Organizujmo stoga mali kviz za Rookie-a. Evo samo zadnja sezona:
1. Koji je igrač na jednoj od posljednjih utakmica pogodio zaštitara u glavu poslije šuta?
2. Koji broj na leđima nosi Svraka?
3. Šta je na poleđini Željine godišnje ulaznice?
4. Koliko je ulaza na jug sa istočne strane?
5. Koji je igrač igrao zadnjeg veznog sa Ćulumom veći dio jesenje polusezone?
Također mislim da Rookie nije u zadnjih 5 godina pogledao preko 10 utakmica omiljenog nam kluba. Što ga naravno ne spriječava da piše ono što želi, ali snižava njegovu relevanciju za pomenutu tematiku. Izgleda da je potrebno klasično ignorisanje.
Organizujmo stoga mali kviz za Rookie-a. Evo samo zadnja sezona:
1. Koji je igrač na jednoj od posljednjih utakmica pogodio zaštitara u glavu poslije šuta?
2. Koji broj na leđima nosi Svraka?
3. Šta je na poleđini Željine godišnje ulaznice?
4. Koliko je ulaza na jug sa istočne strane?
5. Koji je igrač igrao zadnjeg veznog sa Ćulumom veći dio jesenje polusezone?